Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
роб_прог_практ_грс_бол1.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
17.12.2018
Размер:
175.1 Кб
Скачать

5.2. Організація контролю знань

Контроль знань включає такі форми:

  • поточний контроль виконання практичних завдань;

  • модульний контроль;

  • ПМК.

Поточний контроль знань здійснюється шляхом перевірки результатів виконання практичних робіт та контрольних завдань по темах практики.

Модульний контроль проводиться після виконання кожного модулю за умови наявності позитивних результатів поточного. контролю. Проводиться шляхом зарахування результатів поточного контролю, самостійної роботи, перевірки звітної документації.

ПМК проводиться після завершення практики за умови наявності позитивних результатів модульного контролю.

За правильно і своєчасно виконані практичні роботи – до 80 бала, в тому числі:

  • тема 1 – до 5 балів;

  • тема 2 – до 20 балів;

  • тема 3 – до 15 балів;

  • тема 4 – до 15 балів;

  • тема 5 – до 10 балів;

  • тема 6 – до 10 балів;

  • тема 7 – до 5 балів

За захист звіту на ПМК – до 20 балів.

5.3. Критерії оцінювання знань

На оцінку "відмінно" (A) заслуговує студент, який виявив систематичні та глибокі знання навчального матеріалу курсу «Інформатика і комп‘ютерна техніка», достатньо повно засвоїв навички роботи з програмно-технічними засобами, необхідними для виконання завдань практики, виконав самостійно без помилок завдання, передбачені програмою, якісно оформив та ґрунтовно захистив звіт з практики.

На оцінку "добре" (В) заслуговує студент, який виявив систематичні та глибокі знання навчального матеріалу курсу «Інформатика і комп‘ютерна техніка», достатньо повно засвоїв навички роботи з програмно-технічними засобами, необхідними для виконання завдань практики, виконав самостійно з незначними помилками завдання, передбачені програмою, якісно оформив та ґрунтовно захистив звіт з практики.

На оцінку "добре" (С) заслуговує студент, який виявив систематичні знання навчального матеріалу курсу «Інформатика і комп‘ютерна техніка», достатньо повно засвоїв навички роботи з програмно-технічними засобами, необхідними для виконання завдань практики, виконав за допомогою викладача завдання, передбачені програмою, якісно оформив та захистив звіт з практики.

На оцінку "задовільно" (D) заслуговує студент, який виявив достатні знання навчального матеріалу курсу «Інформатика і комп‘ютерна техніка», засвоїв основні навички роботи з програмно-технічними засобами, необхідними для виконання завдань практики, виконав за суттєвою допомогою викладача завдання, передбачені програмою, оформив та захистив звіт з практики.

На оцінку "задовільно" (Е) заслуговує студент, який виявив достатні знання навчального матеріалу курсу «Інформатика і комп‘ютерна техніка», недостатньо повно засвоїв основні навички роботи з програмно-технічними засобами, необхідними для виконання завдань практики, виконав за суттєвою допомогою викладача завдання, передбачені програмою, оформив та захистив звіт з практики.

На оцінку "незадовільно" (FX) заслуговує студент, який виявив недостатні знання навчального матеріалу курсу «Інформатика і комп‘ютерна техніка», недостатньо повно засвоїв основні навички роботи з програмно-технічними засобами, необхідними для виконання завдань практики, виконав менше 60% завдань, передбачених програмою, не повністю оформив та захистив звіт з практики.

На оцінку "незадовільно" (F) заслуговує студент, який виявив недостатні знання навчального матеріалу курсу «Інформатика і комп‘ютерна техніка», недостатньо засвоїв основні навички роботи з програмно-технічними засобами, необхідними для виконання завдань практики, виконав менше 40% завдань, передбачених програмою, не повністю оформив та не зміг захистити звіт з практики.

 Зберегти файл в своїй папці (на дискеті)

17