Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kursova_1.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
05.12.2018
Размер:
1.04 Mб
Скачать
    1. )Компоненти котрі використовувалися в розробці ігри

1.1.1Компонент Label

Delphi компонент Label призначений для відображення статичного тексту, тобто написів і позначок на Формі, які не змінюються протягом всього часу роботи програми. Звичайно, текст напису, який відображається компонентом Label можна змінити, але не безпосередньо, а тільки програмно.

1.1.2 Компонент Button

Компонент Delphi Button це проста командна кнопка. Командна кнопка Delphi Button використовується для реалізації в програмі команд за допомогою обробника події OnClick цього компонента.

      1. Компонент Timer

Компонент Delphi Timer дуже простий компонент, який не видно на екрані, але, тим не менш, Timer Delphi виконує дуже важливі функції в програмі. Delphi Timer дозволяє вводити необхідні затримки між виконанням тих чи інших дій.

1.1.4 Компонент Edit

Компонент Delphi Edit являє собою однорядкове текстове поле, що служить для введення даних користувачем. Основною властивістю компонента Delphi Edit, що передає введену інформацію, є властивість Edit1.Text типу String. При вивченні роботи з Delphi Edit раджу відвідати сторінку робота з рядками Delphi, так як там описуються функції Delphi для роботи з даними, представленими в текстовій формі.

1.1.5 Компонент Image

Компонент Image (вкладка Additional) класу TImage служить

для розміщення на формі одного з трьох підтримуваних Delphi ти-

пов зображень: растрового малюнка (*. bmp), значка (*. ico) або мета-

файлу (*. wmf або *. emf). Крім успадкованих від класу TGraphic-

Control характеристик, компонент має додаткові властивості,

опис яких є в табл. 1.7.

      1. Компонент MediaPlayer

Компонент MediaPlayer, значок которого находится на вкладке System (рис. 11.4), позволяет воспроизводить видеоролики, звук и сопровождаемую звуком анимацию.

2) Висновок

Інформаційний підхід до дослідження світу реалізується у рамках інформатики, комплексної науки про інформацію і інформаційні процеси, апаратні і програмні засоби інформатизації, інформаційні і комунікаційні технології, а також соціальні аспекти процесу інформатизації.

В даній програмі я набрав досвіду роботи в середовищі Borland Delphi 7.0 і використання таких команд як AssingFile, random, від і вивід даних та інших.

3) Використана література

  1. http://uk.wikipedia.org/wiki/Казино#.D0.90.D0.B2.D1.82.D0.BE.D0.BC.D0.B0.D1.82.D0.B8.D0.B7.D0.B0.D1.86.D1.96.D1.8F_.D0.BA.D0.B0.D0.B7.D0.B8.D0.BD.D0.BE

  2. http://uk.wikipedia.org/wiki/Embarcadero_Delphi

  3. http://www.delphi-manual.ru/label.php

  4. http://www.delphi-manual.ru/button.php

  5. http://www.delphi-manual.ru/timer.php

  6. http://www.realcoding.net/article/view/1316

  7. http://codingrus.ru/readarticle.php?article_id=1838

  8. Книжка ”Технологии Delphi 2006. Новые возможности ст. 288 Питер 2006”

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]