Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КУРСОВА тур фірма (3й курс).doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
03.12.2018
Размер:
1.45 Mб
Скачать

Розділ 1. Загальна характеристика туристського підприємства

    1. . Назва, місце розташування фірми. Її реквізити. Рік створення. Організатори. Форма власності (ТзОв, сп, пп, атзт та ін.). Код зкпо. Ліцензії.

Туристична агенцiя «Рома – тур» входить в одну з найбільших систем туріндустрії, створеної в 2004 році. «Рома – тур» виховала не одне покоління висококваліфікованих спеціалістів. Кращі традиції роботи вдалося зберегти і сьогодні.

Загальна інформація про фірму:

Повна назва - ТА «Рома – тур» (Туристична агенцiя)

Організаційна форма (ТОВ, ПП тощо) - СПД

ЄДРПОУ 21191270000013831

Ліцензія: Серія АБ, №349198

Дата прийняття та номер рішення про видачу ліцензії: 20/07/2007 № 14

Адреса фірми:

м. Iвано-Франківськ 76000

пл. Міцкевича, будинок 8, офiс 5

Телефон 504050

Відомості для бухгалтерії:

Форма оподаткування - на загальних підставах

ІПН (код платника ПДВ) 047903023012

ЄДРПОУ 21191270000013831

Номер і дата видачі свідоцтва платника ПДВ №32051140 від 03.10.1995

МФО 336677

Назва банку IФФ КБ «Приватбанк»

Розрахунковий рахунок 26007306520051

Підприємство набуває прав юридичної особи з дня його державної реєстрації, має самостійний баланс, розрахунковий і інші рахунки у банках (в т.ч. валютний), має круглу печатку, кутовий штамп, емблему, інші реквізити підприємства.

Туристичне агенство «Рома-тур» належить до магазинів «Горящих путівок». На сьогоднішній день найбільш популярним продавцем «горящих путівок» є «Мережа Магазинів горящих путівок» - пізнаване і розкручене турагенство, займає стабільні позиції на ринку туристичних послуг, завдяки своїй розвинутої мережі Турагенство-учасників по всій Україні.

Популярність «Мережі магазинів горящих путівок» базується на багаторічному досвіді, адже на Україні цей бренд представлений в особі ТОВ «Мережа магазинів горящих путівок» з червня 2003 року. На сьогоднішній день в Україні під брендом «Мережі магазинів горящих путівок» працюють 68 агентств, що робить якісні і доступні турпродукту ближче до туристів у всіх регіонах нашої країни.

«Мережа магазинів горящих путівок» - безумовний лідер серед своїх конкурентів, концепцією роботи яких також є реалізація гарячих турів. Яскравий фактор впізнаваності, що відрізняє «Мережа магазинів горящих путівок» від існуючих на ринку конкурентів - жовто-червоне словосполучення «Мережа магазинів горящих путівок», що символізує своїми призовних квітами подорожі у сонячні країни з жарким цінами. Крім того, вже давно став популярним гасло «Вам позаздрять попутчики!», Який своєю інтригуючому і багатообіцяючою інтонацією привертає увагу багатьох потенційних туристів.

«Мережа магазинів горящих путівок» - яскравий символ чудових подорожей, незабутніх вражень і далеких країн, всього того, що робить довгоочікуваний відпустку часом справжнього відпочинку [7].

У своїй діяльності підприємство керується Цивільним та Господарським кодексами України, законом України "Про власність" та іншим законодавством України.

Підприємство в установленному порядку може відкривати філіали, вступати в договірні відносини з іншими юридичними та фізичними особами як на території України, так і за її межами [4].

Фірма «Рома-Тур» провадить свою комерційну діяльність на основі договору комерційної концесії або Франчайзингової угоди.

Підприємство створено з метою отримання прибутку.