Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КАДАСТР . 1 ЧАСТИНА. ЛЕКЦІЇ..doc
Скачиваний:
56
Добавлен:
24.11.2018
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Розділ 1. Дані про землі лісового фонду на території адміністративної одиниці (в зоні діяльності державного лісогосподарського підприємства).

Розділ складають по районах в розрізі міністерств, державних комітетів, відомств (громадян), що мають у своєму підпорядкуванні підприємства, установи, організації, які є постійними лісокористувачами. У випадку, коли зона діяльності державного лісогосподарського підприємства охоплює більше чотирьох районів або їх частин, на першому аркуші викреслюється рядок з кодом 75, додається ще один бланк розділу 1, перенумеровуються рядки, починаючи з номера 25. При цьому, кожен шостий рядок повинен бути відведений для підсумку по району в цілому (30, 36, 42, 48). При наявності в зоні діяльності 9-12 районів, додається третій бланк розділу 1, здійснюється перенумерація рядків, починаючи з 49. Рядки 54, 60, 66, 72 використовують для підсумків по району. Підсумок по розділу заноситься в рядок з кодом 75. Якщо міністерств і відомств на території одного району більше п'яти, дані, що їх характеризують, заносять послідовно, минаючи рядок з текстом "Разом по району". За першими п'ятьма підбивають проміжні підсумки в графах 4-10, 12-14. Одержані суми заносять в перший підсумковий рядок по району. Аналогічно заповнюють другий підсумковий рядок по району з рештою міністерств і відомств. В графі 3 другого підсумкового рядка, крім того, вписують загальну площу території району в зоні діяльності державного лісогосподарського підприємства. Код району (графа 1) і в першому і в другому випадку заноситься обов'язково. У відповідні графи розділу заносять: Графа 1. Код району або інших об'єктів адміністративно-територіального поділу в кожному шостому рядку (06,12,18,24 і т.д.). Коди показників подаються в класифікаторі 15500005. В інших рядках графа не заповнюється. Графа 2. Код міністерства і відомства. Їх перелік і коди містяться в класифікаторі 15500002. Коди в межах одного району вписують в порядку зростання їх абсолютної величини. Графа 3. Розмір території адміністративно-територіальної одиниці в зоні діяльності лісогосподарського підприємства в кв. кілометрах (з одним знаком після коми). Графа 4. Загальну площу земель лісового фонду. Графи 5 і 6. Поділ загальної площі земель лісового фонду за групами лісів. Графа 7. Площу лісових земель. Графи 8-10. Показники, що відповідно характеризують площу вкритих лісовою рослинністю земель, площу зайняту стиглими і перестійними деревостанами і площу стиглих і перестійних деревостанів з перевагою хвойних порід. Графа 11. Обчислений процент лісистості (з одним знаком після коми). Значення показника визначають, як частку від ділення даних графи 8 на дані графи 3. Графи 12-14. Показники, що відповідно характеризують величину загального запасу деревостанів, запасу стиглих і перестійних деревостанів і запасу деревостанів з перевагою хвойних порід.

Розділ 2. Розподіл деревостанів за повнотами і класами бонітету

Структура розділу передбачена у вигляді двохмірної матриці, в якій по горизонталі характеризують поділ площі вкритих лісовою рослинністю земель, зайнятих деревостанами основних лісоутворюючих порід за групами порід і групами класів бонітету, а по вертикалі - за групами віку і групами повнот.