Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursova_robota_Chastina2_-_2011.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
20.11.2018
Размер:
204.29 Кб
Скачать

2.2. Вимоги до оформлення пояснювальної записки

Пояснювальна записка має бути написана українською мовою. Вона може бути надрукована або написана від руки. В обох випадках текст має розміщуватись на одному боці аркуша паперу формату А4. Рекомендується розміщувати до 30 рядків на сторінці, використовувати шрифт гарнітури Times New Roman розміром 12.

На аркушах необхідно залишити поля з усіх чотирьох боків. Розмір лівого поля - 25 мм, правого - не менше 10 мм, верхнього і нижнього - не менше 20 мм.

На аркушах, де починаються розділи, зміст, вступ, висновки, список літератури (всі ці пункти мають починатись з нової сторінки) рекомендується збільшувати розмір верхнього поля до 40 мм.

Чорнило, яким виконується робота, має бути чорним, фіолетовим чи синім .

Звіт має бути стислим, чітким, лаконічним і містити лише інформацію, яка має пряме відношення до курсової роботи.

2.3. Зміст звіту

I. Оформити титульну сторінку звіту стандартного зразка, на якій обов’язково показати процес знаходження номерів варіантів індивідуальних завдань.

II. Рекомендується наступний склад розділів пояснювальної записки:

Зміст

2. Завдання 2: Динамічні структури даних

2.1. Теоретична частина

2.2. Частина 1. Побудова АТД

2.2.1. Постановка задачі

2.2.2. Динаміка вмісту

2.2.3. Результати виконання програми

2.3. Частина 2. Застосування АТД

2.3.1. Постановка задачі

2.3.2. Алгоритм розв’язання задачі

2.3.3. Результати виконання програми

Висновки

Список літератури

Додатки

Iiі. Змістовне наповнення пунктів:

В теоретичній частині мають наводитись всі теоретичні дані, які необхідні для розробки алгоритму. Орієнтовно теоретична частина має займати 2 – 4 сторінки тексту.

Постановка задачі має містити індивідуальні завдання зі своїми конкретними значеннями.

В пункті алгоритм розв’язання задачі надається словесний опис основних прийомів, що застосовуються для знаходження розв’язку.

Результати виконання програми мають містити роздруковані копії екранів з результатами.

В додатках розміщуються тексти програм з коментарями.

Текст розділів може розділятися на підрозділи, пункти і підпункти. Розділи повинні нумеруватися арабськими цифрами в межах всієї записки. Зміст, вступ, висновки, список літератури і додатки не нумеруються.

Підрозділи необхідно нумерувати арабськими цифрами в межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і номера підрозділу, розділених крапкою. Наприклад: "3.1." (перший параграф третього розділу). Пункти (якщо вони використовуються) нумеруються аналогічно. Наприклад: "3.1.2." (другий пункт першого параграфу третього розділу).

Нумерація сторінок має бути наскрізною: першою сторінкою є титульна сторінка, другою - зміст, третьою - вступ і т.д. Номер сторінки проставляється у верхньому правому куті. На перший сторінці (титульна сторінка) номер сторінки не пишеться.

3. Варіанти завдань

3.3. Завдання 2. Частина 1: Побудова атд

Змоделювати абстрактний тип даних (АТД) на базі статичного масиву, який використати в другій частині цього завдання. Переписати основні операції роботи з АТД і продемонструвати їх застосування при додаванні та вилученні елементів в АТД. Для реалізації цього задати послідовність з К > 10 цілих чисел (числа вводити з клавіатури). Всі парні числа додавати в АТД, а кожне непарне число має вилучати з АТД один елемент. Виводити на екран динаміку вмісту АТД під час обробки заданої послідовності.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]