Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тема17 ФАХОВА ДОКУМЕНТАЦІЯ. ДОКУМЕНТИ КОЛЕГІАЛЬ....doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
20.11.2018
Размер:
144.38 Кб
Скачать

Ват "Діамант" звертається із проханням. Зразок лист-прохання

Хотівська середня школа

Києво-Святошинського р-ну

Київської обл.

с. Хотів, вул. Лисенка, 25

Індекс

29.04.2002 № 45

Міністерство освіти і науки України

заступникові міністра п. Луговому П. І.

Просимо дати розпорядження начальникові будівельного управління Київської області п. Васильченку М. В. про капітальний ремонт навчального приміщення школи згідно зі складеним кошторисом у сумі 800 (вісімсот) тисяч грн. Розрахунки за виконані роботи будуть проведені ________________________ (термін виконання) у Києво-Святошинському відділенні Держбанку після підписання форм №2.

Директор школи (підпис) І. С. Ковалевський

Бухгалтер Києво-Святошинського району (підпис) М. Г. Загірна

Зразок

ЛИСТ-РОЗПОРЯДЖЕННЯ (ЦИРКУЛЯРНИЙ ЛИСТ)

УКРАЇНСЬКА АКАДЕМІЯ АГРАРНИХ НАУК

Індекс, Київ-10, вул. Суворова, 9. Для телеграм: Київ-10, УААН.

Тел. 290-10-85, 294-93-94 Телефакс: 13-14-87 Факс: (044)290-42-55

03.07.3-99 № 13/31-131

Директорам науково-дослідних установ

Українська академія аграрних наук повідомляє, що відповідно до статті 23 Закону України «Про науку і науково-технічну діяльність» постановою Кабінету Міністрів України від 22.06.99 № 1110 «Про виплату надбавки за стаж роботи у науковій сфері» затверджено Положення про порядок виплати надбавки за стаж роботи в науковій сфері та перелік посад наукових працівників державних наукових установ, організацій і державних вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації, яким може встановлюватися надбавка за стаж роботи в науковій сфері. Цією постановою також встановлено, що всі витрати, пов'язані із запровадженням виплати надбавки за стаж роботи в науковій сфері, здійснюються лише в межах коштів, передбачених науковим установам, організаціям на оплату праці.

Примітка. Положення про порядок виплати надбавки за стаж роботи в науковій сфері та перелік посад наукових працівників додається.

Перший віце-президент (підпис) В. П. Ситник

Зразок лист-підтвердження мукачівський завод комплексних лабораторій

На № 6-01/226 від 25.05.2001 р. Про договір щодо нафтопродуктів

Директорові Інституту технічного сервісу п. Молодецькому І. С. Індекс, Київська обл., Васильківський р-н, смт Глеваха, вул. 40-річчя Перемоги, 9

Вельмишановний Іване Степановичу!

Розглянувши з представником Замовника Білим Я. Ю. матеріали стосовно договору «Розробити конструкторську документацію й виготовити експериментальні зразки лабораторій для визначення якості нафтопродуктів в умовах: нафтосховищ господарств; розподільчих (районних) нафтобаз», завод оформив протокол суперечностей щодо уточнення виконавців пунктів 3 і 4 календарного плану. Договір підписаний, подані матеріали погоджені, протокол суперечностей додається і є невід'ємною частиною договору.

Завод протягом тижня опрацює показники контролю якості нафтопродуктів і технічні умови для створення лабораторій і пропозиції з зауваженнями передасть Інститутові для погодження.

Головний інженер заводу (підпис) В. М. Бабенко