Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ДС Закрійник.doc
Скачиваний:
109
Добавлен:
19.11.2018
Размер:
2.73 Mб
Скачать

Тема 5. Конструювання базової основи сучасного чоловічого піджака, жилета

Види і фасони сучасних чоловічих піджаків, жилетів, їх характеристика. Вихідні дані для конструювання. Побудова основної схеми креслення чоловічого піджака. Конструювання коміра піджачного типу. Конструювання двошовного ушивного рукава. Побудова чоловічого жилета. Прийоми технічного моделювання виробів. Врахування властивостей матеріалів при конструюванні чоловічого піджака жилета.

Лабораторно-практична робота 10

Виконання вправ з побудови креслень деталей чоловічих піджаків різних форм та фасонів з урахуванням властивостей матеріалів. Технічне моделювання виробів. Охорона праці під час виконання робіт.

Лабораторно-практична робота 11

Виконання вправ з побудови креслень деталей чоловічих жилетів різних форм та фасонів з урахуванням властивостей матеріалів. Технічне моделювання виробів. Охорона праці під час виконання робіт.

Тема 6. Конструювання базової основи сучасних чоловічих пальт з ушивним рукавом

Види і фасони сучасних чоловічих пальт з ушивним рукавом, їх характеристика. Побудова основної схеми креслення сучасного чоловічого пальта. Конструювання ушивних рукавів для пальт. Конструювання комірів для пальт.

Лабораторно-практична робота 12

Виконання вправ з побудови креслень деталей сучасних чоловічих пальт з ушивним рукавом різних силуетів та фасонів. Врахування властивостей матеріалів. Технічне моделювання виробів. Охорона праці під час виконання робіт.

Тема 7. Конструювання сучасного чоловічого одягу різних покроїв

Види і фасони сучасного чоловічого одягу різних покроїв. Особливості конструювання сучасного чоловічого одягу різних покроїв і призначення. Особливості конструювання чоловічих пальт, курток і плащів з різними фасонами комірів.

Лабораторно-практична робота 13

Виконання вправ з побудови креслень моделей чоловічого одягу різного покрою та призначення. Врахування властивостей матеріалів під час вибору фасонів виробів різного призначення. Охорона праці під час виконання робіт.

Лабораторно-практична робота 14

Використання базових основ та прийомів моделювання при розробці конструкцій виробів. Врахування властивостей матеріалів при виборі фасонів виробів різного призначення. Охорона праці під час виконання робіт.

Тема 8. Особливості конструювання одягу на різні типи фігур. Використання базових основ

Типи тілобудови і постави чоловіків і жінок, їх характеристика, врахування особливостей при конструюванні одягу. Вибір базової основи виробу залежно від призначення одягу та властивостей матеріалів. Внесення змін у базову основу залежно від особливостей фігури.

Лабораторно-практична робота 15

Виконання вправ з вибору базової основи та внесення в неї змін відповідно до вимірів конкретної фігури. Розробка конструкції виробу певного асортименту з використанням базової основи. Охорона праці під час виконання робіт.

Лабораторно-практична робота 16

Розробка конструкцій виробів певного асортименту на різні типи фігур з використанням базових основ. Охорона праці під час виконання робіт.