Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Допомога.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
1.08 Mб
Скачать

Деканові природничо-географічного

факультету Національного

педагогічного університету

імені М.П. Драгоманова

доц. Командишку В.К.

студента ІІ курсу відділення

«Географія й фізкультура»

Возного Петра Миколайовича

Заява

Прошу допустити мене до складання іспитів. 4 січня я ліквідував академзаборгованість: склав залік з практичного курсу української мови.

15.01.99 Власноручний підпис

Характеристика

Шмельова Віктора Петровича, учня 11 класу

Прилуцької середньої шкоди Чернігівської області,

1973 Року народження, українця.

Віктор Шмельов протягом навчання в середній школі зарекомендував себе здібним учнем.

До навчання ставиться сумлінно, має глибокі і міцні знання з усіх предметів, усебічно розвинений. Багато читає художньої літератури. Особливий інтерес вияв­ляє до театрального мистецтва, очолює шкільний дра­матичний гурток і дуже цим захоплюється.

Як член учнівської лекторської групи, Віктор висту­пав перед учнями з доповіддю "Сучасна музика".

Протягом навчання в школі виявляв активність у громадській та суспільна корисній роботі. Під час літніх канікул В. Шмельов керував ланкою учнівської виробни­чої бригади, особисто показував приклад сумлінного ставлення до праці.

Уміє триматися в колективі, підкоряється його вимо­гам. Критично ставиться до власних вчинків, до пове­дінки товаришів і відверто про це говорить.

За відмінне навчання, зразкову поведінку та актив­ну участь у громадській роботі педрада просить облвно нагородити Віктора Шмельова золотою медаллю.

Директор школи (підпис) І.П. Алексеев

Класний керівник (підпис) К. П. Гур'їн

Резюме Неллі Грошева

Домашня адреса: м. Івано-Франківськ,

вул. Грушевського, 12/2

Телефон: 23-34-33

Електронна пошта: nelli@karpaty.net

Дата і місце народження: Львівська обл., 20 квітня 1973р

Сімейний стан: одружена, 3-річний син

ПОСАДА,НА ЯКУ ПРЕТЕНДУЮ:

Начальник юридичного відділу.

ОСВІТА:

1982-1988, Ташкентський державний університет, юридичний, вечірнє відділення.

НАПРЯМКИ ЗАЦІКАВЛЕННЯ:

Право, юриспруденція.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:

1990-1995 – працювала у київському ТОВ «СПЕКТР»

1995-1998 - співробітник адвокатської контори «Право», м. Київ.

1998-2002 - юридичний консультант Івано-Франківського комерційного банку «Аркада»

ПРОФЕСІЙНІ МОЖЛИВОСТІ:

3а час роботи брала участь у вирішенні спорів в усіх інстанціях господарського суду, у т.ч. зі стягнення дебіторської та кредиторської заборгованості та штрафних санкцій, зі спорів нематеріального характеру (переддоговірних, визнання недійсними актів державних конт­ролюючих органів, у т. ч. рішень деревної податкової служби про накладання фінансових санкцій), з оскар­ження дій судовиконавців, зі справ щодо банкрутства, забезпечувала представництво в комітетах кредиторів та ліквідаційних комісіях, брала участь у захисті прав підприємства в судах загальної юрисдикції в трудових спорах та спорах з відшкодування завданої шкоди (матеріальної та моральної), оскарження незаконних дій посадо­вих осіб державних органів, займалась договірною робо­тою, питаннями зовнішньоекономічної діяльності та іноземного інвестування, нотаріального опротестування векселів та стягнення вексельного боргу за простроченими векселями, розробляла внутрішні накази та розпорядження, інструкції, положення та інші локальні акти підприємства, оформляла матеріали для правоохоронних органів та органів прокуратури за фактами розкра­дання та знищення майна підприємства, займалась оформленням документів, пов'язаних, із створенням нових підприємств та вирішувала інші питання в різноманітних галузях права.

ІНШІ МОЖЛИВОСТІ:

Неодноразово проходила курси підвищення кваліфікації, одержала ліцензію спеціаліста з банкрутства — арбітраж­ного керуючого. Вільно володію українською та російською мовами, працюю з комп’ютером на рівні користувача, вмію працювати в команді.