Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
документ.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
80.73 Кб
Скачать

Загальний відділ Генеральному директору об'єднання

ДОПОВІДНА ЗАПИСКА Іванову М.К.

10.05.99 №36

р. Калуга

Про заміні пишучих машинок.

Доводжу до відома, що машбюро нині оснащено котрі пишуть машинками застарілого зразка, чимало з яких мають ненадійні експлуатаційні якості.

Прошу розглянути питання прилученні шести нових машинок і самого комп'ютера з принтером.

>Зав.машбюро <Особиста підпис>Г.Н.Колбина.

Характеристика

Євтушенко Анжеліки Миколаївни

1995 року народження

Студентки 2 курсу

ВП «Кіровоградського факультету менеджменту і бізнесу КУК»

Євтушенко Анжеліка Миколаївна навчалася в ВП «Кіровоградського факультету менеджменту і бізнесу КУК» з 01.09.2013 до 01.07.2015 року за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність».

За час навчання виявила себе добросовісною студенткою. За навчальним планом справлялася на «добре» та «відмінно». Не допускає пропусків занять і порушення дисципліни.

Середній бал успішності – «7,5». Бере активну участь у громадському житті університету.

Вона зарокомндувала себе дисциплінованною людиною. Має спокійний характер, уникає конфліктних ситуацій, тактовна. Серед інших студентів своєї групи користується заслуженим авторитетом. Має друзів. При наявності труднощів, прагне знайти компромісний варіант. Мислить творчо. Фізично розвинута.

Правопорушень не здійснувала

Декан факультету (підпис) В.І.Дмитрук

Заступник декана факультету (підпис)

03.07.2015

ПРОТОКОЛ № 1

Загальних зборів студентів III курсу

ВП «Миколаївської філії МІБКУК»

19.10.2015 м.Миколаїв

Декан – Федотова Н.В.

Завідувач кафедри менеджменту – Шуляк. С.О.

Присутні: канд.пед. наук– Гаврилова О.В., канд. пед. наук – Сидоренко А.І., канд.наук - Сидоренко Т. В., канд. іст. наук - Макарчук С.С. та студенти III курсу (список додається)

Порядок денний:

1. Підготовка студентів до закінчення п’ятого семестру.

2. Проведення захисту студентських курсових робіт.

1. СЛУХАЛИ:

Шуляк С.О. – інформувала про успішність студентів протягом четвертого навчального семестру про їхню підготовку до залікової та екзаменаційної сесії.

ВИСТУПИЛИ:

Гаврилова О.В. – запропонувала зробити усі заліки диференційованними та проводити заліки і екзамени в усній формі.

Сидоренко А.І. – запропонувала не допускати до сесії студентів, які мають заборгованість, допоки вони її не ліквідують.

УХВАЛИЛИ:

1.1. Проводити заліки й екзамени в усній формі та зробити їх диференційованними;

1.2. Не допускати до сесії студентів, що не ліквідували заборгованість із певних предметів.

2. СЛУХАЛИ:

Сидоренко Т. В. – про стан написання курсових робіт студентами III курсу .

ВИСТУПИЛИ:

Макарчук С.С. – Вніс пропозиції підготувати курсові роботи та захистити їх.

Федотова Н. В. – запропонувала не допускати до сесії студентів, які не виконали та не захистили курсові роботи.

УХВАЛИЛИ:

2.1 Проводити захисти курсових робіт.

2.2 Не допускати до сесії студентів, які не захистили курсовий проект.

Декан зборів (підпис) Н.В. Федотова

Завідувач кафедри (підпис) С.О. Шуляк

Штамп відділу державної реєстрації  актів цивільного стану, вихідний номер та дата

___________________________ (прізвище, власне ім’я, по батькові) ___________________________ (місце проживання заявника)

ВИСНОВОК про надання дозволу на зміну імені

_____________________________________________________________________________________ (назва відділу державної реєстрації актів цивільного стану)

розглянув заяву __________________________________________________________________, (прізвище, власне ім’я, по батькові)

який(яка) народився(лась) _____________________________________________________________, (число, місяць, рік)

про зміну імені (прізвища, власного імені, по батькові) (потрібне підкреслити) з ______________________ на_________________________

На підтвердження свого прохання заявником надано та відділом зібрано такі документи: __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ (перелік документів)

Відповідно до висновку органів внутрішніх справ дозволено зміну імені (прізвища, власного

імені, по батькові) (потрібне підкреслити) з ____________________ на _____________________

У тримісячний строк від дня надання відділом державної реєстрації актів цивільного стану дозволу на зміну заявник повинен зареєструвати зміну імені. У разі порушення цього строку без поважних причин дозвіл на зміну імені втрачає силу.

Керівник відділу державної реєстрації  актів цивільного стану

Підпис (розшифрування підпису)  Дата надання дозволу

М. П.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

НАКАЗ

25.08.2010 м. Київ №95

Про особовий склад НАКАЗУЮ

1. ПРИЗНАЧИТИ:

1.1. ЗАХАРЧУК Світлану Вікторівну на посаду доцента кафедри української літератури з 28 серпня 2010 року з посадовим окладом відповідно до штатного розпису.

Підстава: заява Захарчук С. В.

1.2. ЦИМБАЛ Ярину Володимирівну на посаду заступника головного бухгалтера за переведенням з Міністерства освіти і науки України з посадовим окладом 3800 гривень на місяць.

Підстава: заява Цимбал Я. В., лист від 17.08.2010 № 024-45.

2. ПЕРЕВЕСТИ:

2.1. БОРИСЮКА Юрія Васильовича, старшого викладача кафедри східних мов, на посаду доцента кафедри сходознавства за його згодою з 01 вересня 2010 року з окладом 3500 гривень на місяць.

Підстава: заява Борисюка Ю. В.

3. ЗВІЛЬНИТИ:

3.1. ГОЛОВАЧА Олександра Вячеславовича, старшого викладача кафедри теорії держави і права, 29 серпня 2010 року за власним бажанням - ст. 38 КЗпП України. Виплатити Головачу О. В. грошову компенсацію за 10 днів невикористаної відпустки.

Підстава: заява Головача О. В.

4. НАДАТИ:

4.1.ВЕРЕТІ Валентині Іванівні, методисту відділу аспірантури, щорічну відпустку на 24 календарні дні з 01 по 25 вересня 2010 р.

Підстава: графік відпусток.

Ректор ( підпис ) В. Г Грінченко

ЗВІТ

про навчально-методичну,

науково-дослідну та організаційно-виховну діяльність

за 2008-2009 навчальний рік

доцента кафедри англійської мови

Малишко Ірини Володимирівни

Навчально-методична діяльність

Упродовж 2008-2009 навчального року було виконано таке навчальне навантаження: читала лекційний курс з ділової англійської мови для студентів Інституту іноземної філології, студентів заочного відділення Інституту політології та права, корекційної педагогіки і психології; проводила практичні заняття з ділової англійської мови. На цей рік було заплановано і виконано - 800 годин, з яких аудиторних - 670 годин.

До кожного практичного заняття було складено плани-конспекти, дібрано дидактичний матеріал, для активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів на заняттях використовувалися різні форми роботи: експрес-опитування, творчі завдання, спрямовані на розвиток мовленнєвої компетенції. Розробила навчальну програму для студентів спеціальності "Видавнича справа і редагування" Інституту української філології "Англійська мова у професійному спілкуванні", у співавторстві створила дистанційний курс "Ділова англійська мова".

Науково-дослідна діяльність

За звітний період працювала над дисертаційним дослідженням "Спонукально-закличні еліптичні конструкції в українському політичному дискурсі". Матеріали дослідження було виголошено на звітно-науковій конференції викладачів університету (доповідь "Мовні засоби українського політичного дискурсу"). Узяла участь у міжнародній науково-практичній конференції "Українська мова - державна мова" (Донецьк, 11-12 грудня 2008 року), у III Міжнародній науковій конференції "Мова, культура і соціум у гуманітарній парадигмі" (Кам'янець-Подільський, 26-27 листопада 2009 року).

Вийшли друком такі матеріали:

1. Англійська мова. Комплексна підготовка до тестування: навч. посібник / С. В. Макарець, О.О.Красюк, І. В. Малишко. - К.: Арій, 2008.-640 с.

2. Макарець С. Ділова англійська мова: Дистанційний курс: навч. посіб. / С. Макарець, І. Малишко. - К.. Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова, 2009. - 208 с.

3. Малишко І. Теоретичні засади лінгвістичного аналізу політичного дискурсу/І. Малишко //Лінгвістичні студії: зб. наук, праць/Донецький нац. ун-т. - Донецьк: ДонНу, 2009. - Вип. 19. - С.182-186.

4. Малишко І. Явище еліпса як засіб економії мовних засобів// Наукові праці Кам'янець-Подільського університету: Філологічні науки, (подано до друку)

Організаційно-виховна робота

Протягом навчального року здійснювала контроль за навчанням студентів 108 вс групи та відвідуванням ними аудиторних занять, вирішувалися нагальні виробничі питання. Згідно з планом куратора, поданим до деканату, проводила години куратора, а також бесіди з виховною та інформаційною метою.

Виконувала обов'язки куратора ECTS (1 і 2 курс Інституту іноземної філології), уповноваженої особа Київського регіонального центру оцінювання якості освіти під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

ЗО. 11. 2009 І. В. Малишко

ЗАТВЕРДЖЕНО

на загальних зборах учасників товариства

з обмеженою відповідальністю «АВС»

протокол № 1 від 20__ р.

Статут

Товариства з обмеженою відповідальністю "АВС "

2008

1. Загальні положення

1.1. Товариство з обмеженою відповідальністю "АВС ", надалі "Товариство", створене відповідно до установчого договору про утворення спільної часткової власності у формі господарського Товариства як суб'єкта підприємницької діяльності, на підставі Закону України "Про господарські товариства", Цивільного кодексу України .

1.2. Товариство має власне найменування:

Повне: Товариство з обмеженною відповідальністю "АВС "

Скорочене:

- українською мовою – ТОВ "АВС ",

- російською мовою – ООО "АВС ",

- англійскою мовою -

1.3. Юридична адреса Товариства: Україна, м. Киів, вул. Китайська,122.

2. Права і обов'язки учасників товариства

2.1. Учасниками Товариства є особи , що підписали договір про

заснування або діяльність Товариства.

2.2.Учасниками Товариства можуть бути юридичні і фізичні особи України та іноземних держав, котрі прийняті у встановленому порядку до Товариства, виконують положення установчих документів Товариства.

2.3. Учасники Товариства мають право:

- брати участь в управлінні справами Товариства в порядку, встановленому цим Статутом та Установчим договором;

- брати участь у розподілі прибутку Товариства та одержувати його частку;

- вийти в установленому порядку зі складу Учасників Товариства;м

- одержувати інформацію про діяльність фірми. На вимоги Учасника Товариство зобов'язано надати йому для ознайомлення річні баланси, звіти про діяльність Товариства, протоколи зборів;

- одержувати частину майна у випадку ліквідації Товариства чи вибуття з нього в порядку визначеному цим Статутом,

- призначати для роботи у зборах своїх представників, а також відкликати і замінювати їх, сповістивши про це інших членів,

- володіти при голосуванні кількістю голосів пропорційною розміру долі в Статуному фонді

- інші права передбачені чинним законодавством України та Установчими документами Товариства.

2.4. Учасники Товариства зобов'язані: -

- додержуватись Установчих документів Товариства і виконувати рішення загальних Зборів

- виконувати свої зобов'язання перед Товариством, в тому числі і пов'язані з майновою участю у Товаристві, а також вносити вклади у розмірі, порядку та засобами, передбаченими установчими документами;

- не розголошувати комерційну таємницю та конфіденційну інформацію про діяльність Товариства;

-нести інші обов'язки передбачені чинним законодавством України та установчими документами Товариства.

2.5. Учасник, який систематично не виконує належним чином свої обов'язки, або який перешкоджає своїми діями досягненню мети Товариства, може бути виключений з Товариства на підставі прийнятого рішення загальних зборів Учасників. При цьому Учасник, про якого приймається рішення, не приймає участі у голосуванні. При виключенні Учасника з Товариства йому виплачується вартість власного майна Товариства пропорційно його внеску до Статутного фонду Товариства.

2.6. Склад учасників Товариства може бути розширений при наявності згоди Учасників за рахунок введення інших юридичних чи (та) фізичних осіб.

2.7. Прийом у Товариство та виключення з його членів здійснюється за рішенням загальних зборів при більшості в 60% голосів від загальної кількості часток в Статутному фонді.