Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
документ.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
80.73 Кб
Скачать

5. Зовнішньоекономічна діяльність

5.1. Товариство здійснює зовнішньоекономічну діяльність згідно з метою і предметом своєї діяльності та діє в межах, що встановлені законодавством України.

5.2. Угоди (договори, контракти), що укладаються Товариством, повинні бути підписані Директором Товариства (або особою, що уповноважена довіренністю, підписаною Директором Товариство).

6. Майно, фонди, прибуток

6.1. Майно Товариства утворюється за рахунок:

- внесків Учасників;

- доходів від реалізації послуг відповідно до предмету діяльності;

- доходів від аукціонів;

- безплатних або благодійних внесків, пожертвувань українських та іноземних підприємств, організацій, громадян.

6.2. Майно Товариства складається з Статутного та інших фондів, що створюються за рішенням Зборів Учасників.

6.3. Порядок визначення і витрачання фондів визначається Зборами Учасників.

6.4. Товариство може використовувати кошти резервного фонду на додаткові витрати, на заходи щодо розробки та впровадження нових перспективних форм та методик статутної діяльності, поповнення нестачі власних оборотних коштів, покриття збитків від зниження ціни на послуги та інші цілі. За рішенням Зборів Учасників Товариства частину коштів резервного фонду може бути використано на оплату праці з компенсуванням їх в наступному періоді з фонду оплати праці.

6.5. Товариство відраховує на користь Учасників частку чистого прибутку у розмірі, що визначається зборами Учасників залежно від результатів господарської діяльності.

6.6. Розподіл нарахованого прибутку Учасників здійснюється відповідно до їх внесків до Статутного фонду Товариства, що регулюється Установчим договором.

6.7. Прибуток Товариства, після відрахування сум по податках та інших обов'язкових платежах, відрахувань на користь Учасників, формування та збільшення Резервного фонду, залишається у розпорядженні Товариства і подальше витрачання Фондів коштів здійснюється за рішенням Зборів Учасників.

6.8. Кошти Товариства зберігаються на розрахунковому рахунку (українська валюта) та валютному рахунку (іноземна валюта) та використовуються ним самостійно.

6.9. Товариство може поєднувати частину свого майна та коштів з майном та коштами державних, кооперативних, громадських та інших організацій з метою організації спільного виробництва товарів, виконання робіт та наданню послуг, зокрема шляхом організації спільних підприємств з іноземними партнерами.

6.10. Частина майна Товариства може бути передана дочірнім підприємствам, філіям і представництвам Товариства за рішенням і на умовах, що визначаються Зборами Учасників.

7. Статутний фонд товариства

7.1. Статутний фонд Товариства визначений відповідно до Установчого договору, становить 75 000 (сімдесят п’ять ) тисяч гривень. 50% внеску до статутного фонду Товариства підлягають оплаті до моменту державної реєстрації товариства, інші не пізніше одного календарного року з дня державної реєстрації підприємства. Оплата внеску до статутного фонду Товариства може проводитись шляхом передачі грошових коштів або матеріальних цінностей.

7.2. Учасники вносять внески у Статутний фонд , їх розмір визначений Установчим договором.

7.3. Зміна первісної суми Статутного фонду провадиться за рішенням Зборів Учасників Товариства.

7.4. Збільшення Статутного фонду Товариства проводиться за рахунок прибутку та іншими засобами, що передбачені чинним законодавством.

7.5. Статутний фонд Товариства може бути зменшений за рішенням Зборів учасників Товариства, у порядку визначеному Законодавством України.

7.6. У Товаристві створюється резервний (страховий) фонд у розмірі 25% Статуного фонду, а також інші фонди передбачені законодавством України та статутом товариства.