Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Новий Звіт.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
14.11.2018
Размер:
1.2 Mб
Скачать

Vіі. Майно та статутний капітал товариства

7.1.Товариство має Статутний капітал у розмірі 44548,00 грн. (сорок чотири тисячі п’ятсот сорок вісім) гривень 00 копійок. Статутний капітал Товариства створений за рахунок внесення учасниками Товариства належних їм часток грошовими коштами.

7.2. Частки учасників у Статутному капіталі:

Куц Олександр Борисович – 100 %, що становить 44548,00 грн. (сорок чотири тисячі п’ятсот сорок вісім) гривень 00 копійок.

Учасники товариства несуть відповідальність в межах їх вкладів.

7.3. Статутний капітал товариства з обмеженою відповідальністю підлягає сплаті учасниками товариства до закінчення першого року з дня державної реєстрації товариства.

7.4. Якщо учасники до закінчення першого року з дня державної реєстрації товариства не внесли (не повністю внесли) свої вклади, загальні збори учасників приймають одне з таких рішень: про виключення із складу товариства тих учасників, які не внесли (не повністю внесли) свої вклади, та про визначення порядку перерозподілу часток у статутному капіталі; про зменшення статутного капіталу та про визначення порядку перерозподілу часток у статутному капіталі; про ліквідацію товариства.

7.5. Товариство має право змінювати розмір Статутного капіталу. Збільшення статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю допускається після внесення усіма його учасниками вкладів у повному обсязі. Зміни до статуту, пов'язані із зміною розміру статутного капіталу та/або із зміною складу учасників, підлягають державній реєстрації в установленому законом порядку.

7.6. Зменшення статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю допускається після повідомлення про це в порядку, встановленому статутом, усіх його кредиторів. У цьому разі кредитори мають право вимагати дострокового припинення або виконання відповідних зобов'язань товариства та відшкодування їм збитків. Рішення про зменшення статутного капіталу товариства надсилається поштовим відправленням всім кредиторам товариства не пізніше триденного строку з дня його прийняття. Рішення товариства з обмеженою відповідальністю про зменшення його статутного капіталу набирає чинності не раніш як через 3 місяці після державної реєстрації і публікації про це у встановленому порядку.

7.7. Товариство є власником: майна, переданого йому Засновниками у власність, продукції, виробленої Товариством в результаті господарської діяльності, отриманих доходів, а також іншого майна, що придбано їм з інших підстав, що припускаються законодавством.

7.8. В Товаристві створюється резервний фонд у розмірі 25% Статутного капіталу Товариства, що утвориться за рахунок щорічних відрахувань 5% чистого прибутку.

Призначення, розміри, джерела утворення та порядок використання інших фондів Товариства визначаються вищим органом Товариства. Прибуток від діяльності Товариства за винятком сум, спрямованих за рішенням його вищого органу до різноманітних фондів для використання з метою розвитку Товариства та матеріального заохочення працівників Товариства, спрямовується на виплату дивідендів учасникам Товариства.

7.9. Товариство здійснює права володіння, користування та розпорядження своїм майном.