Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Новий Звіт.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
14.11.2018
Размер:
1.2 Mб
Скачать

6. Електронна картка

6.1. ЕК є документом на носії електронної інформації у вигляді пластикової картки, на якій обліковується:

6.1.1. Сума (у грошовому вимірі) або кількість нафтопродуктів (в об'ємному вимірі), які Користувач ЕК може отримати на АГЗС/АГЗП/АЗС, що входять у систему безготівкових розрахунків за ЕК Продавця, одноразово або частками з урахуванням добового ліміту.

6.1.2. Добовий ліміт (максимальна сума або кількість нафтопродуктів, що можуть бути отримані Користувачем ЕК протягом однієї доби).

6.2. ЕК присвоюється персональний ідентифікаційний номер та персональний код доступу (далі – код доступу), що надає право Користувачу ЕК отримувати нафтопродукти на АГЗС/АГЗП/АЗС Продавця.

6.3. Для отримання певної кількості нафтопродуктів на АГЗС/АГЗП/АЗС Користувач ЕК зобов’язаний надати її оператору АГЗС/АГЗП/АЗС та вказати персональний код доступу.

6.4. Кількість ЕК, що передається Покупцю, та основні умови схеми обслуговування зазначаються у Додатковій угоді № 1 до цього Договору.

6.5. Продавець не несе відповідальності за правомірне або неправомірне використання іншими особами ЕК, що були передані Покупцю за цим Договором.

6.6. Документом, який підтверджує поточний стан значення залишку суми/ кількості нафтопродуктів та/ або проведених операцій за особовим рахунком Покупця, є операційний звіт процесінгового центру Продавця.

7. Права та обов’язки сторін

7.1. Продавець має право:

7.1.1. Блокувати ЕК (тимчасово припинити відпуск нафтопродуктів) у таких випадках:

  • Покупцем не здійснена оплата нафтопродуктів (передоплата) у відповідності до умов п. 5. Договору ;

  • надання письмового повідомлення Покупцем про пошкодження або втрату ЕК;

  • неправильного вводу персонального коду доступу більше 3 (трьох) разів поспіль;

  • дії форс-мажорних обставин;

  • відповідної письмової вимоги Покупця;

  • припинення дії Договору.

7.1.2. Не здійснювати відпуск нафтопродуктів з АГЗС/АГЗП/АЗС на період їх реконструкції, планових та позапланових ремонтів, збоїв в роботі технічних та комп’ютерних систем, терміналів, систем опалення та електропостачання, що впливають на роботу АГЗС/АГЗП/АЗС.

7.2. Продавець зобов’язаний:

7.2.1. Відобразити на ЕК добовий ліміт, суму (у грошовому вимірі) або кількість нафтопродуктів (в об’ємному вимірі), яку Користувач ЕК має право отримати на АГЗС/АГЗП/АЗС Продавця.

7.2.2. Протягом 1 (однієї) доби з дати оплати Покупцем рахунку Продавця відобразити на ЕК суму або кількість нафтопродуктів в об’ємному вимірі, яку Користувач ЕК має право отримати на АГЗС/АГЗП/АЗС Продавця, що входять у систему безготівкових розрахунків.

7.2.3. Замінити ЕК у випадку її пошкодження, втрати або загибелі з вини Продавця.

7.2.4. В обов’язковому порядку присвоїти ЕК персональний код доступу.

7.2.5. Відпускати нафтопродукти на АГЗС/АГЗП/АЗС Користувачу ЕК на його вимогу згідно заявленій марці нафтопродуктів та їх кількості з урахуванням добового ліміту, що обліковується на ЕК, за винятком випадків, коли робота АГЗС/АГЗП/АЗС припинена внаслідок технічної аварії або дії форс-мажорних обставин.

7.2.6. В разі технічної аварії на АГЗС/АГЗП/АЗС забезпечити відпуск нафтопродуктів Користувачу ЕК з найближчої АГЗС/АГЗП/АЗС, що входить у систему безготівкових розрахунків за ЕК Продавця.

7.2.7. На вимогу Покупця здійснювати звірку взаєморозрахунків.

7.2.8. На вимогу Покупця надавати інформацію щодо переліку АГЗС/АГЗП/АЗС, які входять у систему безготівкових розрахунків за ЕК Продавця.