Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
СР ринок землі та нерухомості 111.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
14.11.2018
Размер:
242.69 Кб
Скачать

1. Предмет договору

1.1. На умовах цього Договору Продавець зобов'язується передати за плату у власність Покупцеві земельну ділянку, кадастровий номер якої _________________________________________________яка розташована_____________________________________________________________________________________________________________________загальною площею ___________га,

Покупець зобов'язується прийняти й оплатити вартість земельної ділянки.

1.2. Земельна ділянка, зазначена в пункті 1.1 цього договору, належить до категорії земель -__________________________________________________

(за основним цільовим призначенням)

Цільове (функціональне) призначення земельної ділянки

______________________________________________________________

1.3. Відомості про розмір земельної ділянки, місце розташування (адресу), грошову оцінку земельної ділянки та її стартову ціну, природний та господарський стан земельної ділянки, цільове призначення земельної ділянки підтверджуються Технічним паспортом земельної ділянки та документацією із землеустрою, які сформовані в окрему справу та підлягають передачі органу, що здійснює державну реєстрацію прав на земельні ділянки.

  1. Ця земельна ділянка перебуває у державній/комунальній власності, повноваження щодо розпорядження цією земельною ділянкою належать Продавцю відповідно до земельного законодавства.

  2. Земельна ділянка має такі обмеження такі обтяження:

Ці обмеження та обтяження є обов'язковими для виконання при подальших змінах власників земельної ділянки або її частин.

2. ЦІНА ПРОДАЖУ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ, СТРОКИ ТА ПОРЯДОК

ОПЛАТИ

2.1. Згідно з висновками експертної грошової оцінки вищевказаної

земельної ділянки ринкова вартість становить грн. (без

ПДВ).

2.2 Грошові кошти у розмірі ______________________________________________________________ гривень

перераховуються протягом 10 календарних днів підставі цього Договору на рахунок, відкритий у територіальному органів Державного казначейства України.

3. Перехід права власності на земельну ділянку

  1. Покупець набуває права власності на земельну ділянку після виконання зобов'язань за цим Договором, одержання Державного акта на право власності на земельну ділянку та його державної реєстрації.

  2. З моменту укладення цього Договору ризик випадкового погіршення або випадкового знищення земельної ділянки, зазначеної в пункті 1.1 цього Договору, несе Покупець.

4. Гарантії та претензії

4.1. Продавець гарантує, що земельна ділянка, яка є предметом цього Договору, входить до категорії земель, що можуть бути відчужені згідно з чинним законодавством України, вільна від будь-яких майнових прав і претензій третіх осіб, нікому іншому не продана, не відчужена іншим способом, під забороною (арештом), заставою (у тому числі податковою) не перебуває, щодо неї не ведуться судові спори. Майно покупця не знаходиться в податковій заставі.

5. Права і обов'язки сторін

5.1.Продавець має право

  1. Здійснювати контроль за своєчасністю оплати вартості земельної ділянки та умовами використання покупцем земельної ділянки;

  2. Вимагати усунення порушень умов цього Договору та встановлених норм земельного законодавства;

5.1.3 Вимагати розірвання договору у випадках, передбачених чинним законодавством та умовами цього Договору.

5.2. Продавець зобов'язаний:

5.2.1. Прийняти оплату покупцем вартості земельної ділянки в розмірі та в терміни, обумовлені розділом 2 цього Договору;

5.2.2. Передати покупцю земельну ділянку за актом прийому-передачі після повної сплати вартості земельної ділянки;

5.2.3. Нотаріально засвідчити цей Договір під час його укладення.

5.3. Покупець зобов'язаний:

  1. Сплатити повну вартість земельної ділянки в строки та в розмірах, що передбачені цим Договором;

  2. Після набуття права власності на земельну ділянку дотримуватись вимог земельного законодавства, використовувати придбану земельну ділянку за цільовим призначенням.

5.4. Сторони мають також інші права та обов'язки, які не встановлені цим Договором, але передбачені чинним законодавством та випливають із умов виконання цього Договору.