Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Дистанційне навчання_.doc
Скачиваний:
28
Добавлен:
13.11.2018
Размер:
168.96 Кб
Скачать

Висновки

Отже, зроблена мною робота розкриває суть дистанційного навчання. Воно виникло як наслідок процесу інформатизації суспільства та освіти, як найбільш перспективна, гуманістична, інтегральна форма освіти, орієнтована на індивідуалізацію навчання.

У своїй роботі я розкрив сутність поняття дистанційне навчання, яке означає нову організацію освітнього процесу, що ґрунтується на використанні як кращих традиційних методів навчання , так і нових інформаційних та телекомунікаційних технологій, а також на принципах самостійного навчання, призначена для широких верств населення незалежно від матеріального забезпечення, місця проживання, стану здоров’я. Також я охарактеризував Положення Кабінету Міністрів про дистанційне навчання і українські центри дистанційної освіти.

В процесі своєї роботи я дійшов до висновку, що дуже хорошим явищем є винайдення дистанційного навчання. Воно дає змогу людям, не витрачаючи велику кількість часу, отримувати освіту. І, я вважаю, що це дуже хороший спосіб отримання освіти.

Список використаної літератури

1. Державна національна програма «Освіта. Україна ХХІ століття». – К., 1994. – С. 5.

  1. Волкова Н. Педагогіка. – К., 2001.

  2. Фіцула І. Педагогіка. – К., 2000.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]