Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
отчет по И тАлькову.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
10.11.2018
Размер:
69.89 Кб
Скачать

Аналіз особистості Ігоря Талькова з точки зору психології індивідуальності г.Олпорта:

Опрацьовуючи особистість Б. Моісеєва за психологією індивідуальності Г.Олпорта, ми визначили, що йому характерні такі риси психологічно зрілої людини:

  • Широкі межі «Я»: (Ігор Тальков брав участь у різних сферах діяльності:музика, спорт, поет)

  • Теплі сердечні соціальні стосунки: (Відносини з жінкою, яка народила йому сина)

  • Реалістичне сприйняття, досвід і домагання: (Ігор Тальков спеціаліст своєї справи, і працював з професіоналами, бути соціальним діячем)

  • Здатність до самопізнання та почуття гумору: (дуже швидко знаходив спільну мову будь з ким, був балакучим, ніколи ні міг замовкнути)

  • Цілісна життєва філософія: («На жаль, і сьогодні далеко не всі бачили програму "Суд", неодноразово відзняту телебаченням, але так і не показану за життя Ігоря цілком, а після смерті - в зручний ефірний час, хоча вона цілком могла б стати посібником з історії Росії для нинішнього підростаючого покоління. Думаю, що це не тільки сумний, але і гіркий факт, що підтверджує, як мало що змінилося в країні за ці два роки без Ігоря. Актуальність його соціальних пісень безперечна, більше того, досить озирнутися навколо, щоб зрозуміти, наскільки він виявився пророком. "Але ясновидців, як і очевидців, в усі віки спалювали на вогнищах люди". Дай Бог, щоб через десять років, двадцять, тридцять років, або хоча б "через сто століть", "коли втомиться зло", Ігор міг повернутися "в країну не дурнів, а геніїв", коли ми зможемо не тільки високо тримати прапор Російське , яке разом з іншими героями нашого часу підняв Ігор, але й звернутися душами до Бога, слухаючи пісні Вічності, пісні кохання»)

Висновок: у даному звіті проведена характеристика Ігоря Талькова, за теоріею особистості Айзенка Ігорю Талькову притаманні такі типи особистості як: Інтроверт стабільний (тобто, спокійний, миролюбивий, уважний, турботливий) та невротичний(тобто, розсудливий, песимістичний). Екстраверт стабільний (тобто, покладистий, балакучий) та екстраверт невротичний(тобто, неспокійний, непостійний, активний).

За теорією особистості Оллпорта Ігорю притаманні такі типи особистості як: широкі межі «Я», теплі сердечні соціальні стосунки, реалістичне сприйняття, досвід і домагання, здатність до самопізнання та почуття гумору, цілісна життєва філософія

Поэты не рождаются случайно, Они летят на землю с высоты, Их жизнь окружена глубокой тайной, Хотя они открыты и просты.

И. Тальков