Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Роб.прогр.ТЕХНОЛОГИЧНА_ПРАКТИКА.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
30.10.2018
Размер:
142.85 Кб
Скачать

Правила оформлення звіту

Звіт друкують за допомогою комп'ютера з використанням шрифтів текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом на одній стороні аркуша білого паперу формату А4 (210x297 мм) до тридцяти рядків на сторінці. Мінімальна висота шрифту 1.8 мм. Можна також використати папір форматів у межах від 203x288 до 210x297 мм і подати таблиці та ілюстрації на аркушах формату А3.

Текст звіту необхідно друкувати, залишаючи береги таких розмірів: лівий - 30 мм, правий - 15 мм, верхній - 20 мм, нижній - 20 мм.

Шрифт друку повинен бути чітким, стрічка - чорного кольору середньої жирності. Щільність тексту звіту повинна бути однаковою.

Текст основної частини звіту поділяють на розділи, підрозділи, пункти та підпункти.

Терміни складання звіту

По закінченні практики відповідно до графіка навчального процесу студенти в триденний термін представляють на кафедру:

  • щоденник практики, заповнений по всіх розділах і підписаний керівниками практики від кафедри і підприємства;

  • характеристику (відкликання) про роботу студента в період практики з оцінкою рівня його теоретичної і практичної підготовки, відносини до виконання завдань, трудової дисципліни і т.д.;

  • звіт про практику за установленою формою.

Щоденник є основним документом, що підтверджує проходження студентом практики, у якому відбивається вся його поточна робота в ході практики:

  • календарний план виконання студентом програми практики з оцінками про його виконання. План складається разом з керівниками практики від кафедри і підприємства;

  • перелік вивченої студентом наукової, спеціальної літератури й інших літературних джерел;

  • індивідуальні завдання, видані студенту, і оцінки про їхнє виконання;

  • висновки і пропозиції студента по практиці;

  • оцінка роботи і характеристика студента за період проходження практики з боку керівників практики від підприємства і кафедри.

Критерії оцінок

Форма контролю оцінок роботи студентів під час проходження навчальної технологічної практики – залік, який виставляється за такими критеріями:

Оцінку «відмінно» отримує студент у разі виконання усіх вище перелічених вимог у повному обсязі, що відбито у звіті (оцінка за шкалою ECTS –А).

Оцінку «добре» отримує студент у випадках виконання роботи у повному обсязі, але с деяким недоліком, наприклад, недоліки, пов’язані з помилками оформлення (оцінка за шкалою ECTS – В), відсутність (неповнота) висновків по зібраним для написання даним, нечіткий захист виконаної роботи та ін. (оцінка за шкалою ECTS – С).

Оцінка «задовільно» – виставляється у разі виконання плану практики, але при цьому мають місто декілька (тобто не один і не два) недоліків, подібних переліченим вище (три недоліки – оцінка за шкалою ECTS – D, якщо більше, то оцінка за шкалою ECTS – E).

Оцінка «незадовільно» – студент невчасно прибув на базу практики, неякісно та з грубими порушеннями оформив звіт (оцінка за шкалою ECTS –Fx) , самовільно достроково залишив підприємство, або ж звіт взагалі відсутній внаслідок невиконання програми практики (оцінка за шкалою ECTS – F).