Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
виробнича практикаА5н.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
30.10.2018
Размер:
138.75 Кб
Скачать

6. Підведення підсумків виробничої практики

Після закінчення терміну практики студенти звітують про виконання програми та індивідуального завдання. Загальна і характерна форма звітності студента за практику це подання письмового звіту, підписаного і оціненого безпосередньо керівником від бази практики.

Письмовий звіт разом з іншими документами, установленими навчальним закладом (щоденник, характеристика та інше), подається на рецензування керівнику практики від навчального закладу.

Звіт має містити відомості про виконання студентом усіх розділів програми практики та індивідуального завдання, мати розділи з питання охорони праці, висновки і пропозиції, список використаної літератури та інші.

За розпорядженням завідувача кафедри землеустрою та кадастру призначається склад комісії із захисту звітів з виробничої практики та строки її роботи. Перевірений керівниками від підприємства та академії звіт студент захищає перед комісією де, з урахуванням оцінок керівників практики, студент, за результатами захисту, отримує підсумкову диференційовану оцінку.

Комісія приймає залік у студентів на кафедрі землеустрою та кадастру протягом перших десяти днів осіннього семестру. Оцінка за практику вноситься в заліково-екзаменаційну відомість і в залікову книжку студента за підписами членів комісії. Оцінка результатів проходження виробничої практики враховується при розгляді питання про призначення стипендії за результатами чергової екзаменаційної сесії.

Студент-практикант, який отримав незадовільну оцінку керівників від підприємства – бази практики чи від кафедри, має право звітувати за результатами виробничої практики на засіданні комісії із захисту звітів з виробничої практики.

Студенту, який не виконав програму практики з поважних причин, може бути надано право проходження практики (за можливості) повторно під час студентських канікул.

Студенту, який не виконав програму практики без поважних причин, або отримав незадовільну оцінку з виробничої практики, під час захисту звіту з практики, вважається таким, що не виконав програму практики, що є підставою для відрахування його з академії.

Література

  1. Положенням про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України /Наказ Міністерства освіти України від 08.04.1993 р. №93.

  2. Методичними рекомендаціями по складанню програм практик студентів вищих навчальних закладів України /Лист Міністерства освіти України від 14.11.1996 р. № 31-5/97.

  3. Про затвердження складових галузевих стандартів вищої освіти України з напряму підготовки 0709 “Геодезія, картографія та землевпорядкування”/ Наказ Міністерства освіти і науки України від 04.06.2004 р. №453

  4. Положення про проведення практик студентів /Одеса, ОДАБА, 2001

  5. Програма і методичні рекомендації проходження виробничої практики. /Одеса: ОДАБА, 2010