Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursova_robota_fitofarm.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
27.03.2016
Размер:
183.3 Кб
Скачать

Дніпропетровський державний аграрний

університет

Кафедра агрохімії

М Е Т О Д И Ч Н І В К А З І В К И

ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ ПО ДИСЦИПЛІНІ

Ф І Т О Ф А Р М А К О Л О Л О Г І Я ”

ДЛЯ СТУДЕНТІВ АГРОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬК 2005

Дніпропетровський державний аграрний

університет

М Е Т О Д И Ч Н І В К А З І В К И

ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ ПО ДИСЦИПЛІНІ

Ф І Т О Ф А Р М А К О Л О Г І Я “

ДЛЯ СТУДЕНТІВ АГРОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬК 2005

Методичні вказівки до виконання курсової роботи по дисципліні «Фітофармакологія» для студентів агрономічного факультету (Дніпропетровський державний аграрний університет, м. Дніпропетровськ, 2005, 20 с.).

Викладені суть, мета і основні завдання курсової роботи по фітофармакології. Наведені загальні вимоги до написання і оформлення роботи, її план, індивідуальне завдання, детальні пояснення до виконання кожного розділу та список рекомендованої літератури.

Складачі: доцент Карпенко Л.О.,

викладач Лемішко С.М.

Рецензенти:

доктор біологічних наук,

професор ДДАУ Рябченко М.О.,

завідувач відділу захисту

рослин ІЗГ УААН Дудка Є.Л.

Схвалено методичною комісією агрономічного факультету ДДАУ, протокол N 12 від 17 червня 2005 р.

Курсова робота по дисципліні “Фітофармакологія” передбачає упорядкування, закріплення та розширення знань у галузі захисту рослин від шкідників, хвороб і бур'янів.

В основі її виконання лежить самостійне вивчення літературних джерел та іншої інформації, а також уміння користуватися ними в практичній роботі.

Завдання курсової роботи полягає в складанні пропозицій по застосуванню засобів захисту від шкідливих організмів із врахуванням біологічних особливостей їх розвитку на окремо взятій культурі в конкретно заданих умовах. Суть її становить раціональний, обґрунтований підбір економічно вигідних і екологічно безпечних засобів захисту рослин, визначення норм, строків та способів їх застосування.

Виконання даної роботи дає змогу студентові набути досвід самостійного узагальнення знань з ентомології, фітопатології, хімічного й біологічного захисту рослин, землеробства та інших суміжних дисциплін. На прикладі індивідуального завдання студент вчиться вирішувати практичні питання з технології застосування, економіки, механізації та техніки безпеки робіт по захисту рослин у сільськогосподарському виробництві.

Загальні вимоги до виконання курсової роботи

Курсова робота виконується на папері стандартного розміру 210 х 297 мм. Обов’язково залишати поля: зліва - 3 см, справа -1,5см, зверху і знизу - по 2 см та після кожного розділу 4 – 5 рядків. Всі записи, розрахунки і таблиці робляться з одного боку аркуша.

При написанні слід уникати міркувань, що не мають прямого відношення до основного питання. Скорочення слів допускаються тільки загальноприйняті ( кг, га , л , ц/га ,з.п., к.е., в.р., с.к., д.р. і т.п.).

Кожна таблиця повинна мати тематичний заголовок і номер, який проставляється в правому верхньому куті над таблицею.

Загальний обсяг роботи – в межах 20 сторінок.

Виконана робота оформляється титульним аркушем (додаток 1) і має бути написана акуратно, розбірливо, грамотно. В кінці роботи проставляється дата її виконання і підпис студента.

Курсова робота здається на перевірку разом із методичними вказівками, в котрих ніяких поміток, надписів та виправлень студентові робити не дозволяється.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]