Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

щедрівки

.docx
Скачиваний:
22
Добавлен:
10.03.2016
Размер:
15.29 Кб
Скачать

По сніжку м'якому.  Щедрий вечір на порозі Щастя зичить дому.  Він несе щедрот чимало До хліва й комори.  Щедрий вечір, добрий вечір В хаті і надворі.  А я буду щедрувати,  З новим роком Вас вітати.  У вас хата гарна, чиста І ялиночка врочиста.  Хай земля вам щедро родить,  І багатство в дім приходить!  Ще вам зичу я з любов'ю Щастя, радості, здоров'я!  Щоб росла у вас пшениця,  І родила вся пашниця,  І щоб хліб та пироги На столі завжди були.  Щоб водилися і гроші,  Щоб харчі були хороші.  І щоб гривні та „зелені” Набивали вам кишені.  Успіхів , удачі на весь рік,  Щоб жили ви краще, ніж торік!  Я щедрівку вам дарую,  І горілки запах чую,  Наливайте по сто грамм Буде добре вам і нам!!!  Я Вам щиро щедрувала,  Щоб і сала в торбу дали.  Як мине цей рік багатий,  Знову прийду щедрувати.

Щ Е Д Р І В К А А ми будем щедрувати, Бо пустили нас до хати. У вас хата гарна, чиста І ялиночка врочиста. Ми щедрівочку співаєм – Щастя в домі всім бажаєм. Щоб росла у вас пшениця, І родила вся пашниця, І щоб хліб та пироги На столі завжди були. Щоб водилися і гроші, Щоб харчі були хороші. І щоб гривні та „зелені” Набивали вам кишені. Хай вам меду буде бочка, І щоб заміж вийшла дочка. А якщо доньки немає, То господар хай придбає. А як син у вас ще є – Хай невістку Бог дає. Щоб у вас була худоба, А для нас – солодка здоба. Ми помолимось за ласку – Киньте в торбу ще ковбаску. Всі ми щиро щедрували, Щоб і сала в торбу дали. Як мине цей рік багатий, Ще прийдемо щедрувати.

Щедрик-щедрик, щедрівочка Прилетіла ластівочка, Стала вона щебетати, З Новим роком всіх вітати. Будьте здорові, Хазяїн з хазяйкою, Та й з усім домом, Та й з усім родом, Віншуємо щастям, здоров’ям Ми щиро бажаємо В році Новому Миру і злагоди Вашому дому! А ще вам бажаєм Бути з добрим урожаєм, Здоров’я, щастя На весь рік, Щоб жили ви краще, Ніж торік! З Новим роком Будьте здорові!

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]