Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

украинский / ЗАВДАННЯ, СТРОКИ ВИКОНАННЯ 3к

.docx
Скачиваний:
35
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
13.9 Кб
Скачать

ЗАВДАННЯ ДО САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ І СТРОКИ ЇЇ ВИКОНАННЯ

Програма самостійної роботи охоплює період з жовтня до листопада 2014 року. За цей час студенти мають ознайомитися з предметом, змістом і метою курсу, викладених у робочій програмою курсу (див. файл УКР.МОВА Робоча програма), прочитати першу, другу і третю теми основного модуля «Особливості писемної форми професійного спілкування» (Питання «Фонетика і правопис», «Значення і функції власних назв у мові і суспільстві», «Морфологія і правопис), самостійно відповісти на кінцеві «Питання для самоконтролю» (файл УКР.МОВА Теоретичний курс) і виконати тестові завдання другого основного і третього поглибленого модуля, сформульовані у файлі «УКР.МОВА м.в. з самост.роб.». Правильність відповідей на тестові завдання для самоконтролю перевіряються за допомогою відповідних ключів, викладених на кінцевих сторінках підручника В.Мозгового «Українська мова у професійному спілкуванні» (див. список літератури)

Відповіді на контрольні завдання практичного курсу (файл «КОНТРОЛЬНІ 3 курс 1 семестр) треба переслати на електронну адресу umova3k@mail.ru два рази: до 25 жовтня (друге завдання) і до 25 листопада (третє завдання). Варіанти контрольної роботи (від першого до десятого) обираються за кінцевою цифрою номера залікової книжки. Оцінка їхнього виконання здійснюється викладачем, зараховується при отриманні екзамену і є підставою для атестації студента протягом семестру.

Додатково протягом першого семестру студент може підготуватися до кінцевого екзамену, самостійно виконуючи вправи, викладені на файлі «УКР.МОВА м.в. з практики», а також при обов’язковому ознайомленні з матеріалами третього, поглибленого модуля «Особливості усної форми професійного спілкування» (теми «Службовий мовний етикет усної форми ділового спілкування» і «Лексика і фразеологія професійного спілкування»), викладеними на с. 119-160 у підручнику «Українська мова у професійному спілкуванні» (автор. В.І. Мозговий. Див. файл «Література»).

Кожен студент може також отримати завдання і матеріали до їхнього виконання за адресою umova3k@mail.ru (пароль: Задания3) або на кафедрі менеджменту і господарського права у методистів. За потребою, тут можна придбати і підручник «Українська мова у професійному спілкуванні».