Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Чумак индивид.docx
Скачиваний:
54
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
466.44 Кб
Скачать

Стратегія тм «Чумак»

Для ТМ «Чумак» я пропоную обрати стратегію «модифікувати товар».Саме майонезну продукцію покращити за такою характеристикою як смак, тому що за цією характеристикою вона поступається ТМ «Тарчин». Розробити ще одну лінійку майонезів під назвою «Пікантний», який би відрізнявся особливою пластичністю, а яскраві нотки червоного перцю та лимону надавали майонезу неповторний пікантний смак.

А також стратегію «Модифікувати погляди на конкуруючі марки». Саме асортимент ТМ «Торчин» споживачі переоцінюють, так як У ТМ «Чумак» більше диференційований асортимент, вони випускають від соусної продукції, до бобових та макарон.

Я пропоную розробити рекламну компанію, яка б підкреслювала широту асортименту ТМ «Чумак».

Зняти рекламний ролик з таким сюжетом:

1 сюжет: Звичайна українська сім’я готується до обіду, відкриває холодильник, а там продукція ТМ «Чумак», така як майонез та кетчуп, та соуси на різний смак.

2 сюжет. Елітна сім’я, з вищого класу також готується до прийняття їжі, а у них на столі макарони Чумак преміям класу, а також спагеті соуси та консервація.

3 сюжет: Дві сім’ї пообідали, і кожний друг-другу каже «Велике спасибі».

Такий рекламний ролик підкреслить що універсальність і широкий вибір продукції не може залишити байдужим будь-якого покупця.