Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт ІЗМЗУ.docx
Скачиваний:
913
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
130.34 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

МУКАЧІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

(ФАКУЛЬТЕТ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ)

Кафедра фінансової аналітики,

контролю та прогнозування

Звіт про проходження виробничої практики

назва бази практики - ПАТ «Ільницький завод механічного зварювального устаткування»

студента 5-го курсу, групи Ф-51

Напряму підготовки 6.03050801 «Фінанси і кредит»

ПІБ Косей В.А____________________підпис Керівник практики:

від кафедри: к.е.н. доцент Нестерова С.В.

____________________ підпис

від бази практики: головний бухгалтер Пензеник О.І.

____________________ підпис

Національна шкала:___________________

Кількість балів: __________Оцінка: ECTS_________

Члени комісії _______________ ____________________________

(підпис) (прізвище та ініціали)

_______________ ____________________________

(підпис) (прізвище та ініціали)

_______________ ____________________________

(підпис) (прізвище та ініціали)

Мукачево 2013 р.

Зміст

Вступ

Згідно з законом України «Про освіту» обов’язковою складовою освітньо-професійної підготовки студентів вищих навчальних закладів освіти є проходження виробничої практики.

Метою проходження практики на підприємстві є формування у студентів професійних знань і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності в реальних ринкових умовах, на базі знань набутих під час навчання. Також поглиблення та закріплення в студентів теоретичних знань з таких предметів, як: фінанси, фінанси підприємств, фінансовий аналіз та ряду інших дисциплін; опанування студентами сучасними прийомами, методами та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії; виховання потреби систематично поповнювати свої знання та творчо їх застосовувати у практичній діяльності.

Обєктом проходження даної практики є ПАТ «Ільницький завод механічного зварювального устаткування»

ПАТ «Ільницький завод механічного зварювального устаткування» створене на основі форми власності акціонерне товариство 1964 році в с. Ільниця. На сьогоднішній день кількість працюючих на заводі 198 чол.

ПАТ «Ільницький завод механічного зварювального устаткування» активно продовжує свою роботу, починаючи від модернізації серійної продукції закінчуючи розробкою і випуском нового зварювального обладнання та цілих комплексів зварювального обладнання за спецзамовленням.

Механічне зварювальне обладнання заводу використовується не тільки для автоматизації зварювальних процесів, а й інших процесів, наприклад наплавлення, свідченням цього є спільна робота з ТОВ «НВП« РЕММАШ »(м. Дніпропетровськ). Ця спільна робота дала можливість випускати обладнання та комплекси для наплавлення й відновленні деталей для металургійних комбінатів і ремонтних заводів.

Підприємство здійснює свою діяльність на основі Статуту, Свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість № 200049466, ІПН 002222007070 (див. додаток 1), ЄДРПОУ- 00222203 (див. додаток 2). Юридична адреса:90100, Закарпатська область, Іршавський р-н, с. Ільниця, вул. Радянська,3.

Метою підприємства є отримання прибутків від фінансово-господарської діяльності і задоволення на їх основі інтересів засновників, а також економічних і соціальних інтересів працівників від здійснення виробничої діяльності.