Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dokument_Microsoft_Word (1).docx
Скачиваний:
474
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
65.11 Кб
Скачать

(Зразок витягу з протоколу)

ВИТЯГ

з протоколу № 1 засідання студентської ради

факультету початкової освіти

Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія»

Харківської обласної ради

27.08.13 р. м. Харків

ПРИСУТНІ: Щербань О.А. – студентка 311 ш групи, голова студентської ради факультету початкової освіти; члени студентської ради факультету – 24 особи.

ВІДСУТНІ: Калашник О. - хвороба

ЗАПРОШЕНІ: куратори груп; Бабакіна О.О.– декан факультету, Четаєва Л.П. –замдекана факультету.

Порядок денний

1. Обговорення кандидатур студентів, які навчаються за рахунок коштів фізичних осіб щодо їх переведення на вакантні місця державного замовлення.

1. СЛУХАЛИ:

Щербань О.А. - голову студентської ради факультету, яка повідомила, що в 21 групі Харківського коледжу факультету початкової освіти з початку навчального року навчалися 34 студента, з них 30 за бюджетні кошти та 4 за рахунок коштів фізичних осіб. Із 1 серпня 2013 року за наказом №264 – с відрахована студентка Коритіна К. за власним бажанням, 1 бюджетне місце звільнилось у зв’язку з її відрахуванням.

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 21.01.2010 р. № 1/9-21 «Про переведення на вакантні місця державного замовлення» та Положення про порядок переведення студентів вищих навчальних закладів освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 15.07.1996 р. № 245 переведення студентів на навчання на вакантні місця державного замовлення повинно здійснюватися гласно, виключно на конкурсній основі, за рейтингом успішності студентів з урахуванням їх соціального статусу і обов’язковій участі органів студентського самоврядування у прийнятті рішення щодо переведення.

Студенти 21 групи, які навчаються за рахунок коштів фізичних осіб Мастерна О.Ю., Овчіннікова А.С., Соколова І.А., Черв’як М.Г. подали заяви на ім’я ректора з проханням перевести їх на вакантне місце державного замовлення.

ВИСТУПИЛИ:

1. Щербань О.А. – голова студради, яка надала слово декану факультету Бабакіній О.О. для надання стислої характеристики претендентам на участь у конкурсі.

2. Бабакіна О.О. - декан факультету початкової освіти, яка охарактеризувала названих вище студентів на основі наданих куратором 21 ш групи харкатеристик.

За результатами поточного та підсумкового контролю знань вони мають середній бал: Майстерна О.Ю. – 8,78, Овчіннікова А.С. – 8,83, Соколова І.А. – 6,4, Черв’як М.Г. – 6,23.

3. Довгоспина Т. – староста 111 ш групи, яка запропонувала проголосувати щодо рекомендації Овчінніковій А.С., студентки 21ш групи, яка навчається за рахунок коштів фізичних осіб до участі у конкурсі на заміщення вакантного місця державного замовлення.

ПРОГОЛОСУВАЛИ:

За те щоб клопотати перед вченою радою академії щодо участі у конкурсі на заміщення вакантного місця державного замовлення студентку 21 групи Овчіннікову А.С.

Результати голосування: за – всі, проти – немає, утрималися – немає.

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Вченій раді академії розглянути кандидатуру студентки 21 групи Овчіннікової А.С. яка навчаються за рахунок коштів фізичних осіб щодо переведення їх на вакантне місце державного замовлення.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]