Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dokument_Microsoft_Word (1).docx
Скачиваний:
474
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
65.11 Кб
Скачать

(Зразок розписки)

07 лютого 2013 року

м. Харків

Розписка

Я, Ярошенко Олена Віталіївна, зареєстрована  та мешкаю за адресою: 62403, смт. Бабаї, Харківського району, Харківської області. Паспорт : серія ВР 246457, виданий 13 жовтня 2010 року, МерефянськомуМВ УМВС України, даю цю розписку громадянці Остапко Лідії Михайлівні, яка зареєстрована за адресою м. Вінниця, вул. Поніжська, 47, кв. 244, а фактично проживає за адресою м. Харків, вул. Кіото, 24, кв. 34. Паспорт: МА 234562, виданий Вінницьким МВ УМВС України в Вінницькій області , 02 січня 1998 року. Я позичила у неї гроші в розмірі 5 тисяч гривень (п’ять тисяч гривень), які вона передала мені за місцем свого фактичного проживання в присутності свідків: громадянина Комарницького А.Б. (адреса та паспортні дані) та громадянки Берзіної Д.В.  (адреса, паспортні дані).

Вказану позику я зобов’язуюся повернути  Остапко Лідії Михайлівні до 20 лютого 2013 року.

07 лютого 2013 року  _________________Ярошенко О.В.

Берзіна Д.В.

Остапко Л.М.

(Зразок характеристики)

ХАРАКТЕРИСТИКА

студентки 4 курсу факультету початкової освіти

Харківського коледжу Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія»

Ярошенко Олені Віталіївні

Ярошенко Олена Віталіївна, здобуваючи професію вчителя початкових класів, вчителя англійської мови початкових класів, зарекомендувала себе як серйозна, вимоглива до себе, творча студентка.

Вона – брала участь у творчих виставках академії, міста та області; була учасницею мовних та мовно-літературних конкурсів.

Ярошенко Олена займається науковою-дослідницькою діяльністю, результатом якої є 4 наукові роботи за темами: «Родильна обрядовість українців кінця ХІХ початку ХХ століття на прикладі селища Бабаї» (керівник Брославська Г.М.), «Вивчення різдвяних традицій та обрядів сходу України на прикладі селища бабаї» (керівник Брославська Г.М.), «Чарівний світ писанки» (керівник Агєєнко Т.А.) та «Екологічний стан повітряного басейну селища Бабаї» (керівник Тетьоркіна В.А.). Теми дослідження є досить актуальними на сучасному етапі розвитку суспільства.

Про результати своїх досліджень в галузі педагогіки, психології, екології та образотворчого мистецтва студентка доповідала на багатьох науково-методичних, науково-теоретичних і науково-практичних конференціях різного рівня.

14.09.2013

кандидат педагогічних наук,

доцент, професор кафедри

природничих дисциплін,

завідувач кафедри

природничих дисциплін КЗ

«Харківська гуманітарно-педагогічна академія»

Харківської обласної ради О.В. Молчанюк

(Зразок доповідної записки)

Декану факультету початкової освіти

Бабакіній О.О.

завідувача кафедрикафедри

природничих дисциплін

Молчанюк Ольги Василівни

Доповідна записка № 12/ 11.10.2013 року Про неготовність студентів бюджетної форми навчання.

Наша кафедра дуже цінує талановитість, креатив, та напологлевість в майбутніх вчителів. Це один із провідних критеріїв вступу до нашого навчального закладу. Але, на жаль, у студентів першого курсу взагалі відсутнє бажання до навчання. Тому, з метою поліпшення професійної підготовки майбутньої педагогічної еліти, рекомендую, назначити додаткові зустрічі із студентами, за для визначення подальшого шляху в їхньому професійному майбутньому.

Завідувач кафедрою

природничих дисциплін О.В. Молчанюк

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]