Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Gos_ekz_bakalavr_SKhF_DNEVNOE(1).doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
210.94 Кб
Скачать

Республіканський вищий навчальний заклад «кримський університет культури, мистецтв і туризму» факультет «театральне мистецтво і хореографія» кафедра «хореографія»

«Затверджую»

Перший проректор РВНЗ «Кримський університет культури, мистецтв і туризму»

_____________ В.А. Горенкін

«___»______________201_р.

Критерії оцінювання комплексного державного іспиту

Спеціальність: 6.020202 «ХОРЕОГРАФІЯ» Спеціалізація: «Сучасна хореографія» Освітньо-кваліфікаційний рівень: «Бакалавр» Кваліфікація: «Асистент балетмейстера, викладач школи (студії) мистецького напряму, артист» Для денної форми навчання

«Розглянуто» на засіданні кафедри протокол № ____ від «___»________201_р. Завідувач кафедри __________________ В.А. Єлізаров Керівник навчального відділу __________________ Н.В. Гуркова

Затверджено на засіданні Вченої Ради університету протокол №__ від «___»___201_р.

Сімферополь - 2013

Екзаменаційний білет складається з чотирьох питань. Перше питання – тестові завдання з дисциплін циклу «Історія мистецтв». Кожна вірна відповідь з п’ятьох тестових питань оцінюється у 2 бали. Максимальна кількість балів за складання тестових завдань – 10 балів. Друге і третє питання екзаменаційного білету – теоретичні, оцінюються по 20 балів кожне як найвищий результат. Четверте питання – практичне завдання, максимальна кількість балів якого становить 50 балів. Результати завдань оцінюються за національною шкалою та шкалою ECTS.

90 - 100 балів  А «Відмінно»

Тестові завдання (10 балів). Студент дає п’ять вірних відповідей з п’яти тестів.

Теоретична частина (18 – 20 балів за кожне питання). Студент чітко та компетентно, аргументовано та послідовно формулює відповідь на теоретичні питання білета, підкріплює окремими прикладами в сфері професійного та аматорського хореографічного мистецтва, володіє основними поняттями та професійною термінологією.

Практична частина (45 – 50 балів). В практичній постановчій роботі володіє знаннями та навичками композиційної побудови хореографічного твору, загальними закономірностями хореографічної композиції; логічно використовує в хореографічній композиції зображально-виражальні засоби, втілюючи їх у яскравих хореографічних образах.

82 - 89 балів В «Добре»

Тестові завдання (8 балів). Студент відповідає вірно на чотири з п’яти тестових завдання.

Теоретична частина (16 – 17 балів за кожне питання). Відповідь на питання білета має деяку логічну незавершеність, відсутня достатня кількість конкретних прикладів практичної діяльності у сфері професійного та аматорського хореографічного мистецтва; достатньо володіє поняттями та термінологією предмету.

Практична частина (40 – 44 бали). В практичній постановчій роботі достатньо володіє знаннями та навичками композиційної побудови хореографічного твору; загальними закономірностями хореографічної композиції; досить логічно використовує в хореографічній композиції зображально-виражальні засоби, втілюючи їх у хореографічних образах.

74 -81 балів С «Добре»

Тестові завдання (8 балів). ). Студент відповідає вірно на чотири з п’яти тестових завдання.

Теоретична частина (14 – 15 балів за кожне питання). Відповідь на питання білета має деяку логічну незавершеність, відсутня достатня кількість конкретних прикладів практичної діяльності у сфері професійного та аматорського хореографічного мистецтва; недостатньо володіє поняттями та термінологією предмету.

Практична частина (36 – 39 балів). В практичній постановчій роботі достатньо володіє знаннями та навичками композиційної побудови хореографічного твору; загальними закономірностями хореографічної композиції; досить логічно використовує в хореографічній композиції зображально-виражальні засоби, втілюючи їх у хореографічних образах, але хореографічний малюнок не завжди підпорядковується задуму постановника.

64-73 балів D «Задовільно»

Тестові завдання (6 балів). Студент відповідає вірно на три з п’яти тестових завдання.

Теоретична частина (12 – 13 балів за кожне питання). У відповіді на питання не зберігається логіка і послідовність думки, недостатньо володіє поняттями предмета, термінологією, деякі конкретні приклади не відповідають змісту питання.

Практична частина (31 – 35 балів).

У практичній постановчій роботі недостатньо володіє знаннями і навичками композиційної побудови хореографічного твору, загальними закономірностями хореографічної композиції, вмінням здійснювати аналіз музичного та хореографічного твору; недостатньо логічно використовує в хореографічній композиції зображально-виражальні засоби втілення хореографічного образу.

60-63 бали Е «Задовільно»

Тестові завдання (6 балів). Студент відповідає вірно на три з п’яти тестових завдання.

Теоретична частина (10 – 11 балів за кожне питання). У відповіді на питання не зберігається логіка і послідовність думки, не володіє більшістю понять предмету, термінологією користується невпевнено, деякі конкретні приклади не відповідають змісту питання.

Практична частина (28 – 30 балів). У практичній постановчій роботі недостатньо володіє знаннями і навичками композиційної побудови хореографічного твору; недостатньо логічно використовує в хореографічній композиції зображально-виражальні засоби втілення хореографічного образу – тобто і малюнок, і хореографічний текст спрощені, танцювальні комбінації не мають розвитку.

1-59 балів FХ «Незадовільно»

Тестові завдання (1 - 4 бали). Студент відповідає менш ніж на 3 вірних відповіді тестів.

Теоретична частина (1 – 9 балів за кожне питання). Відсутня логіка відповіді на питання і володіння основними поняттями предмету. Студент виявляє некомпетентність та неінформованість у сфері професійного та аматорського мистецтва; не володіє професійною термінологією.

Практична частина (1 – 27 балів). У практичній постановчій роботі не володіє елементарними навичками композиціїтанцю.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]