Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Asist_zvit.docx
Скачиваний:
27
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
1.69 Mб
Скачать

Міністерство освіти і науки україни

Український державний університет фінансів і

міжнародної торгівлі

Фінансово-економічний факультет

Кафедра фінансів та фінансово-економічної безпеки

ЗВІТ

З АСИСТЕНТСЬКОЇ ПРАКТИКИ

Виконала

Студентка МДФК 2-13 групи

Спеціальність «Фінанси і кредит»

Ільїна Анастасія Ігорівна

Керівник практики:

д.е.н., проф., Мних М.В.

КИЇВ-2013

ЗМІСТ

ВСТУП 3

Структура роботи. Звіт складається зі вступу, двох розділів, відгуку про якість лекційного, практичного (семінарського) заняття, висновку та списку використаних джерел. 4

РОЗДІЛ І. НАВЧАЛЬНО – МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС ЛЕКЦІЇ 5

1.1. План – конспект лекції 5

1.2. Виклад основного матеріалу лекції 6

1.3. Пакет візуального супроводження до лекції (презентація) 21

1.4. Підбиття підсумків та список рекомендованої літератури. 32

РОЗДІЛ ІІ МЕТОДИЧНИЙ ПАКЕТ МАТЕРІАЛІВ ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ 38

2.1 План-конспект практичного заняття 38

2.2 Хід практичного заняття 39

ВІДГУК ПРО ЯКІСТЬ ЛЕКЦІЙНОГО, ПРАКТИЧНОГО (СЕМІНАРСЬКОГО) ЗАНЯТТЯ 45

ВИСНОВКИ 46

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 47

ВСТУП

Асистентська педагогічна практика є складовою частиною професійної підготовки спеціалістів на освітньо-кваліфікаційному рівні “Магістр”

Актуальність проходження асистентської практики полягає у тому, щоб сформувати основні викладацькі навички у студентів освітньо–кваліфікаційного рівня «магістр» та допомогти їм оволодіти методикою проведення навчальних занять і підготовки до них. А також під час асистентської практики студенти – магістри можуть здобути необхідні їм знання щодо організації ефективної роботи в колективі.

Обєктом асистентської практики є навчальний процес підготовки фахівців напряму «Економіка та підприємництво» фінансово – економічного факультету.

Предметом асистентської практикиє практичні аспекти застосування вмінь та навичок здобутих під час навчання з дисципліни «Фінанси підприємств».

Метою проходження практикиознайомлення студентів - магістрантів з особливостями педагогічної діяльності викладача, формування у них практичних вмінь та навичок діяльності викладача через надання можливості набути власного досвіду у підготовці та проведенні занять, керівництві самостійною, практичною роботою студентів у вищому навчальному закладі.

Основні завдання практики:

- поглиблення і розширення теоретичних знань із спеціальних дисциплін, набутих студентами, застосування їх у вирішенні конкретних педагогічних завдань під час практики;

- формування у студентів-магістрів психолого-педагогічних та методичних умінь викладання відповідних навчальних дисциплін у системі вищої школи;

- вироблення умінь організації основних форм навчання у вищій школі, застосування сучасних технологій і методик навчання;

- формування умінь професійного і педагогічного спілкування зі студентською аудиторією;

- виховання у магістрів досвіду викладацької роботи, морально-етичних якостей викладача вищої школи, індивідуального творчого стилю педагогічної діяльності, потреби в самоосвіті.

Назва дисципліни проходження практики:«Фінанси підприємств».

Назва теми лекційного та практичного заняття:«Фінансово – економічні результати діяльності підприємства та їх ефективність».

Викладач лекційного та практичного занять: ст.викл. Куцеконь Л.О.

Обєктом асистентської практики є навчальний процес підготовки фахівців напряму «Економіка та підприємництво» фінансово – економічного факультету.

Предметом асистентської практикиє практичні аспекти застосування вмінь та навичок здобутих під час навчання з дисципліни «Фінанси підприємств».

Структура роботи. Звіт складається зі вступу, двох розділів, відгуку про якість лекційного, практичного (семінарського) заняття, висновку та списку використаних джерел.

РОЗДІЛ І. НАВЧАЛЬНО – МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС ЛЕКЦІЇ

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]