Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
2.18 Mб
Скачать

Виконавчий механізм eva1m

Особливості приладу:

• ручне управління

• Компактний розмір

• Можливий вибір вхідного сигналу 0-10 В або 4-20 мА, пропорційний контроль

• Реверсивний напрямок

Регулюючий орган GV 1

Серія GV1, це клапани світового масштабу. Можуть бути зручно використані в парі з електричними приводами серії EVA1.Досить низька вартість та компактний корпус клапана. Конструкція дозволяє винятковий контроль регулювання в широкому діапазоні застосувань, включаючи центральне опалення та кондиціювання повітря, води, і промислових систем виробництва. Клапани виготовляються в різних розмірах, і доступні 2-ох чи 3-ох потокові корпуси. Штампований латунний корпус і рівна характеристика потоку ідеально підходять для багатьох систем управління потоком.

Кулькові крани

Кульові крани відносяться до типу запірної трубопровідної арматури і призначені для відкриття або закриття потоку робочого середовища в трубопроводі.

Кульові крани мають рухливий запірний орган, виконаний у формі кулі з прохідним отвором для потоку середовища, який при перекритті потоку робить обертовий рух навколо своєї осі, розташованої перпендикулярно до напрямку потоку.

Переваги кульових кранів.Кульові крани останнім часом набули широкого поширення при комплектації газових трубопроводів, не менш широко використовується даний вид запірної арматури в поєднанні з водопровідними трубами та іншими системами комунікацій. Це не дивно, адже кульові крани мають масу переваг в порівнянні з кранами та вентилями. Перш за все, кульові крани більш довговічні й надійні. Крім того, вони мають невелику вагу і габарити.

  1. Корпус - латунь

  2. Сідло кулі - PTFE

  3. Приєднувальний патрубок - латунь

  4. Ущільнення штока - PTFE

  5. Гайка - латунь

  6. Накидна гайка - латунь

  7. Шпиндель - латунь

  8. Рукоятка типу «Метелик»

  9. Куля – латунь

Електропривід заслонки sm230asr

Принцип дії. Електропривід керується стандартним керуючим сигналом 0 ... 10 В. Він відкривається до положення, продиктованого сигналом. Вимірювана напруга U дозволяє відображати дійсний стан електропривода електричним способом, а також керувати іншими електроприводами.

Просте встановлення. Просте встановлення безпосередньо на вал заслонки за допомогою універсального захоплення, забезпечується фіксатором, запобігає обертання корпусу електроприводу.

Ручне управління. Можливо ручне управління за допомогою кнопки з самоповерненням (при натиснутій кнопці редуктор виводиться з зачеплення)

Настроюваний кут повороту. Кут повороту налаштовується за допомогою механічних упорів.

Висока функціональна надійність. Електропривід захищений від перевантаження, не вимагає кінцевих вимикачів і зупиняється автоматично при досягненні кінцевих положень

Регулюючий орган belimo d6..N

Застосування. Для перекриття або дроселювання потоків холодної або гарячої води в системах кондиціонування, тепло, водопостачання, пожежної безпеки.

Режими роботи. Поворотна заслінка типу "батерфляй" управляється електроприводом обертання. Застосовуються електроприводи, як з можливою зворотньої пружиною, так і без неї. Привід обирається виходячи з необхідного перекритого тиску, умов навколишнього середовища, напруги живлення і керуючого сигналу.

Властивості. Покритий полімером диск відшліфований за допомогою високоточних технологій, які забезпечують мале тертя між диском і корпусом при закриванні, низький коефіцієнт опору у відкритому стані і гарантована повну відсутність протікання в закритому. RPTFE ущільнення (армований полі тетрафлюороетілен) повністю ізолює шток заслонки від корпусу, що дозволяє поліпшити регулюючі властивості диска, зменшити затрачені зусилля на обертання і збільшити термін служби заслонки.

Диск захищений від корозії, має тривалий термін служби і може використовуватися для різних середовищ, включаючи морську воду.

Ручне управління. При використанні електроприводів серії SM ... А, GM ... А необхідно вивести редуктор із зачеплення, натиснувши кнопку на корпусі приводу. Для приводів серії AF ... ручне керування

здійснюється за допомогою шестигранного ключа. Для приводів SY ... за допомогою прокручування колеса ручного управління.

Соседние файлы в папке Лабораторні_роботи_А-418