Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
План.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
54.12 Кб
Скачать

Висновок:

Через недостатність високого рівня сервісу в готелях туристи воліють їздити до Чернігова «набігами», однією екскурсію, і повертаються ночувати у Київ. Але якщо до Чернігова зі столиці добратися не так важко, то їхати у глиб регіону захочеться небагатьом. Адже близько шостої години дороги туди, й назад – досить стомлюючий відпочинок. У цьому половина шляху не обіцяє бути комфортною, як повинно було би бути. А з іншого боку, щоб оцінити всю красу величезних маєткових ландшафтів, кількох годин недостатньо. Адже неспішність прогулянок є основною принадою даного проведення часу.

Про відпочинок розважального характеру, якого шукає (за статистикою) до 80% туристів, на цих землях говорити взагалі складно. Адже при цьому – добре розвинена інфраструктура.

Чернігів є містом, де зосереджений значний туристичний та рекреаційний потенціал. Майже кожний десятий заповідний об’єкт України знаходиться у нашому чудовому поліському краї. В області охороняється близько 650 природних заповідних об'єктів загальною площею понад 220 тисяч гектарів.

Враховуючи перспективу розвитку туризму Чернігівщини стає актуальним розвинення мережі готельних підприємств сільської місцевості, мотелів і кемпінгів. Проведення стандартизації готельних підприємств дозволить покращити матеріальну базу готельних підприємств, що призведе до збільшення кількості іноземних туристів через довіру до якості обслуговування. Будівництво готелів вищої категорії та розвинена мережа додаткових послуг сприятиме ефективності діяльності готельних підприємств, але стримується недостатнім рівнем інвестицій та капіталовкладень.

20

Список використаної літератури

1. http://www.chernigiv-rada.gov.ua/misto/turizm

2. Довідка про збір інформації в головному управлінні культури, туризму і охорони культурної спадщини.

3. Звіти щодо діяльності суб’єктів туристичної діяльності.

4. За повідомленням управління культури міської ради. http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/6461

5. http://uk.wikipedia.org/wiki

6. http://chernigov.glo.ua/cultura/centralnyj-park-kultury-i-otdyha-chernigova.html

7. http://anoncer.net/cn/kartodrom

8. http://map.cn.ua/map/info/18645/

9. http://naiz1.pp.net.ua/index/0-40

10. http://www.park-hotel.cn.ua/sites/default/files/prezentaciya.pdf