Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Теми Основи менеджементу 2 курс 1 сессия.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
72.7 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Методичні вказівки

ЩОДО САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛИНИ

ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ”

Одеса: ОНПУ - 2010

Міністерство освіти і науки України

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ЩОДО САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛИНИ

“ІНОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ”

для студентів заочної форми навчаня

спеціальностей 050201 «Автоматика та телемеханіка» та

050102 «Інформаційно-вимірювальна техніка»

Затверджено

на засіданні кафедри

менеджменту ОНПУ

протокол № 2 від

1 вересня 2010

Одеса: ОНПУ – 2010

Методичні вказівки щодо самостійної роботи з дисципліни «Основи менеджменту» для студентів заочної форми навчання спеціальностей 050201 – «Автоматика та телемеханіка» та 050102 – «Інформаційно-вимірювальна техніка»/ Укл. І.І.Соколи.– Одеса: ОНПУ, 2010. – 8 с.

Укладач: І.І.Соколи, доктор економічних наук, доцент

ЗМІСТ

1. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ 4

2. НАПИСАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ 4

СПИСОК ТЕМ З ВИЗНАЧЕННЯМ ЛОГІЧНИХ ПІДПУНКТІВ 5

ЛІТЕРАТУРА 8

Анотація

Методичні вказівки призначені щодо самостійного вивчання та підготовки контрольної роботи з дисципліни «Основи менеджменту» для студентів заочної форми навчання спеціальностей «Автоматика та телемеханіка» та «Інформаційно-вимірювальна техніка». В методичних вказівках стисло та просто роз’яснюється принцип та порядок виконання контрольної роботи та наводиться розширений список тем з дисципліни щодо самостійного вивчення та відображення у контрольної роботі.

1. Загальні методичні вказівки

Дисципліна “Основи менеджменту”, згідно з учбовим планом заочної форми навчання проходить на третьому курсі, шостий семестр. Вивчення курсу здійснюється самостійно, шляхом слухання установчих лекцій, вивчення фахової літератури, методичних вказівок та одержання консультацій на протязі семестру. В ході вивчення курсу студент повинен виконати одну контрольну роботу та здати іспит. Контрольна робота складається з освячення двох теоретичних питань.

Приступаючи до вивчення курсу, слід ознайомитися з рекомендаціями по кожній темі згідно з цими методичними вказівками. Відповіді на теоретичні питання повинні повністю розкривати суть поставленого питання мають бути пов’язані з сучасним підходом до теорії управління комерційним підприємством (менеджменту) в цивілізованому світі та в Україні. При можливості, теоретичні викладки слід супроводжувати ілюстраціями, схемами, графіками тощо. Бажаним є супровід освячення кожного питання певним прикладом, як гарніше зі власної практики за місцем роботи. Контрольна робота має бути написана чітко та розбірливо, мати нумерацію сторінок, зброшурована. Наприкінці роботи наводять список використаної літератури.

На титульному аркуші вказують назву університету, кафедри, спеціальності та шифр студента. Робота підписується студентом. Варіант контрольної роботи відповідає сумі двох останніх цифр в шифрі студента в заліковій книжці. Номер варіанта уточнюється з викладачем під час настановних лекцій.