Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
вступ до фаху.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
94.72 Кб
Скачать

2.3 E-mail реклама.

E-mail реклама - розсилання електронних листів (E-mail) за електронними поштовими адресами фірм, організацій або приватних осіб. Ні для кого не секрет, що сьогодні за кордоном E - Mail реклама підходить до піку своєї популярності і ніхто не сумнівається, що на цьому піку він буде перебувати досить довго.

E-Mail реклама дозволяє досягти бажаних секторів ринку, завдяки точним цільовим комунікаціям (електронна пошта); Забезпечує більш гнучкі можливості для маркетингу; Підвищує ефективність інших видів маркетингу і реклами; є прекрасною альтернативою ЗМІ (за ефективності витрат).

2.4 Медійна реклама.

Медійна Інтернет реклама сайту являє собою ефективну Інтернет рекламу ресурсів в Рунеті. Розміщення в Інтернет медійної реклами несе в собі безліч функцій, наприклад, залучення на сайт відвідувачів, формування іміджу, досягнення впізнаваності бренду. Медійна Інтернет реклама в Москві являє собою розміщення блоків тексту або графіки на порталах, які відвідують представники вашої цільової аудиторії.

Медійна ефективна Інтернет-реклама або реклама Інтернет магазину несе в собі наступні переваги:

Широке охоплення аудиторії. Якщо ви розміщуєте вашу Інтернет-рекламу на сайтах, де є великий цільовий трафік, то у вас зростають шанси отримати велику кількість відвідувачів за допомогою медійної реклами сайту.

Впізнаваність бренду. Якщо ви забезпечите вашої медійної Інтернет реклами сайту цікавий і привабливий дизайн, то такий, безсумнівно, запам'ятається відвідувачам. Це означає, що за допомогою медійної реклами сайтів у вас є можливість зробити так, щоб ваш бренд дізнавалися всюди.

Миттєва ефективність. Принадність медійної реклами через Інтернет також полягає в тому, що вона має також миттєве вплив: вона спонукає відвідувача миттєво клікнути по собі, щоб перейти на ваш сайт. Також до медійної Інтернет-реклами або до реклами Інтернет магазину можна віднести рекламні статті. Розміщення реклами такого типу передбачає публікацію статей, які описують переваги тих товарів і послуг, які ви пропонуєте. Розміщення реклами в Інтернеті такого типу здійснюється на тематичних ресурсах, які найчастіше відвідує ваша цільова аудиторія.

Ефективна Інтернет-реклама у вигляді статті здатна сконцентрувати увагу читача саме на переваги вашого продукту, показати, яку вигоду він отримає, якщо придбає саме ваш товар. Але при цьому реклама сайту у вигляді статті не повинна містити прямих закликів до того, щоб купити ваш товар. Головне завдання такої реклами сайтів - розповісти споживачеві про продукт, виробити стосовно цього продукту позитивну думку, а також ненав'язливо підвести до ідеї придбати даний товар.

Висновки

1. PR – це вид управлінської діяльності який складається із обьеднання двох основних складових: мистецтва управління інформаційними потоками (внутрішніми і зовнішніми) з наукою балансування та оптимізації інтересів структури (або індивідуума) і цільових груп соціального середовища.

2. Використання Інтернету як каналу PR-комунікації для компанії має сенс у тому випадку, якщо його застосування в PR-діяльності компанії раціонально й виправдано з точки зору досягнення цільової аудиторії і успішної комунікації з нею. Якщо користувачі Інтернету є частиною цільової аудиторії організації, то, безсумнівно, залучення Інтернет-технологій поряд з традиційними засобами паблік рілейшнз позначиться самим кращим чином на досягнення поставлених перед компанією цілей. PR-діяльність в Інтернеті повинна бути гармонійно включена в комплекс заходів, спрямованих на корекцію або підтримання вихідної PR-ситуації, і перебувати в узгодженні з загальною PR-діяльністю компанії.

3.Інтернет реклама та її використання всіма методами від банерів і дощок оголошень до корпоративних сайтів великих компаній веде до зростання клієнтів. Інтернет реклама, на ряду з іншими видами є ефективним способом конкурентної боротьби. Наявність Інтернет-сайту у компанії підвищує імідж компанії як у клієнтів, так і у конкурентів.

4. Види реклами в мережі інтернет:

1.Банерна реклама.

2.Контекстна реклама сайту.

3.E-mail реклама.

4.Медійна реклама.