Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kri_protsess.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
266.75 Кб
Скачать

Перелік нормативно-правових джерел та наукової літератури:

  1. Конституція України. Прийнята на п’ятий сесії Верховної Ради України 28.06.1996 р. // Відомості Верховної Ради. – 1996. - № 30. – Ст. 141.

  2. Кримінальний процесуальний кодекс України від 13.04.2012 р. (із змінами та доповненнями).

  3. Дердюк Б.М. Провадження щодо неосудних і обмежено осудних осіб в судах першої інстанції : 12.00.09 : Автореф. дис. ... канд. юрид. наук / Б.М. Дердюк ; НУ "ОЮА" . ─ О., 2012 . ─ 20 с.

  4. Жовнєнко Д.С. Відновлення втрачених доказів у кримінальному процесі // Держава та регіони. Серія право. – 2011. - №1.

  5. Кузьмінова В.Ю. Правові та наукові основи відновлення (реконструкції) втрачених кримінальних справ: Автореф. дис... канд. юрид. наук: 12.00.09 [Електронний ресурс] / В.Ю. Кузьмінова; Нац. юрид. акад. України ім. Я.Мудрого. — Х., 2002. — 21 с. // Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ard/2002/02kvyvks.zip

  6. Парфило О.  До питання забезпечення охорони державної таємниці у кримінальному процесі / О. Парфило, Д. Пінчук  // Право України.  2010.  № 11. ─ С. 171-177.

  7. Сліпченко В.І. Процесуальний порядок надання й отримання міжнародно-правової допомоги у кримінальних справах, матеріали яких містять державну таємницю / В.І. Сліпченко // Право і суспільство.  2012.  № 2. ─ С. 281-288.

Тема 13. Кримінальне провадження на території дипломатичних представництв, консульських установ України, на повітряному, морському чи річковому судні, що перебуває за межами України під прапором або з розпізнавальним знаком України, якщо це судно приписано до порту, розташованого в Україні. Міжнародне співробітництво під час кримінального провадження

  1. Кримінальне провадження на території дипломатичних представництв, консульських установ України, на повітряному, морському чи річковому судні, що перебуває за межами України під прапором або з розпізнавальним знаком України, якщо це судно приписано до порту, розташованого в Україні: загальна характеристика.

  2. Поняття, основні напрями та форми міжнародного співробітництва під час кримінального провадження.

  3. Особливості правового регулювання міжнародного співробітництва під час кримінального провадження.

  4. Учасники міжнародного співробітництва під час кримінального провадження.

  5. Порядок зносин при міжнародному співробітництві у кримінальному провадженні. Запит про міжнародне співробітництво. Зберігання та передання речових доказів і документів. Доказова сила офіційних документів.

  6. Поняття, види та предмет міжнародної правової допомоги.

  7. Порядок зносин та процесуальна форма запитування та надання міжнародної правової допомоги.

  8. Вручення документів. Тимчасова передача. Виклик особи, яка перебуває за межами України. Допит за запитом компетентного органу іноземної держави шляхом проведення відео- або телефонної конференції. Розшук, арешт і конфіскація майна. Контрольована поставка. Прикордонне переслідування. Створення і діяльність спільних слідчих груп.

  9. Поняття і види видачі та передачі осіб.

  10. Особливості підстав і умов видачі (екстрадиції). Обставини, що перешкоджають видачі (екстрадиції).

  11. Екстрадиційний процес. Тимчасова видача. Тимчасові заходи. Рішення за запитом про видачу особи (екстрадицію) та його оскарження.

  12. Кримінальне провадження у порядку перейняття: поняття та загальна характеристика.

  13. Порядок і умови перейняття кримінального провадження від іноземних держав. Обставини, що унеможливлюють перейняття кримінального провадження.

  14. Порядок і умови передання кримінального провадження компетентному органу іншої держави. Зміст та форма клопотання. Наслідки передання кримінального провадження компетентному органу іншої держави.

  15. Визнання та виконання вироків судів іноземних держав.

  16. Передача засуджених осіб.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]