Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Звіт з практики

.doc
Скачиваний:
89
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
17.92 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Київський університет імені Бориса Грінченка

Університетський коледж

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звіт

з виробничої практики,

проведеної у ШДС «Позняки» та школі №302 м.Києва

З 23.01.2012 – по 17.02.2012 року

студента – практиканта 4 курсу

Групи ММмс-1-08-4.Од

Малишева Геннадія Віталійовича.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Київ – 2012

          Я, Малишев Геннадій Віталійович, проходив виробничу педагогічну практику з 23.01.2012 – по 17.02.2012р. у ШДС «Позняки»  Дарницького району, на вул.А. Ахматової, та школі №302. За час проходження практики ознайомився:

1.     З дитячим навчальним закладом, в якому навчається 237 дітей (2 групи – перша молодша група, 2 групи- 2 молодша група, 3 групи – середня група,3 групи – старша група).

2.     Під час екскурсії ознайомився з приміщенням, обладнанням, чим оснащена музична зала. Побачив басейн та спортивну залу, які знаходяться в дитячому закладі.

3.     З просторою музичною залою, в якій проводиться ляльковий театр, який було засновано при відкритті дитячого навчального закладу для показу лялькових вистав мешканцям району. Зараз же лялькові вистави проводяться тільки для дітей дитячого закладу. Також в залі є багато іграшок та цікавого матеріалу для проведення лялькових вистав.

4.     Спостерігав за музичними заняттями які проводила музичний керівник – Шарапова Любов Миколаївна. Самостійно проводив 3 музичні заняття в молодшій, середній та старшій групах. Комплекси ранкової гімнастики та вечір розваг.

5.     Вечір розваг проводився 2 лютого 2012 року, вечір був присвячений казці для лялькового театру «Буркотуля – Вередуля». В цій казці – виставі брали участь:

Боєва Дар’я – ведуча

Павлюк Юлія – Буркотуля – Вередуля та біла хмаринка

Малишев Геннадій – ведмідь

Шупик Анастасія - лисиця та вовк

Лузан Микола та Грижун Ольга – технічне забезпечення

Малько Анна – допомога за кулісами головним акторам при перевдяганні ляльок.

Ця вистава дуже сподобалась дітям та справила на них велике враження, мала виховний та повчальний характер. Пояснюючи дітям, що не можна вередувати.

1.     З 6 лютого – по 17 лютого 2012 року проходив практику в школі №302.

2.     Познайомився з вчителем музики Юрченко Наталією Михайлівною.

3.     6 лютого спостерігав за заняттями Наталії Михайлівни. Спостерігав за методикою вчителя, виніс багато нового для себе.

4.     Провів 2 уроки в 3-А класі 7 та 14 лютого. Один позакласний захід та гурткову роботу, розучував з дітьми музичні твори «Гімн Університету», «Країна добра», «На сонячній планеті».

5.     Під час проведення музичного заняття відмітив, що діти добре засвоюють матеріал, практично виконують мету заняття. Але були й недоліки з поведінкою учнів, над чим працював на уроці та ефективно організовував їх працю на уроці.

Під час проходження педагогічної практики я покращив свої вміння та навички у проведенні музичних занять, був добрий емоційний контакт з дітьми, практика викликала інтерес до майбутньої професії, допомогла у вмінні спілкуватися з дітьми.

 

Загально мною було проведено 2 комплекси ранкової гімнастики, 3 музичні заняття, 1 вечір розваг, 2 уроки музики, 1 позакласний захід, гурткова робота зі школярами.

 

Програму виробничої практики виконано.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]