Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
зарубіжна література (філологія) 2014-15 н.р..doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
134.66 Кб
Скачать

Розподіл балів:

Лекційні заняття: присутність 1 бал

тест – 5 балів

До тестів необхідно готуватися за підручником

Шаповалова М.С., Рубанова Г.Л., Моторний В.А. Історія зарубіжної літератури. – Львів, 1993.(посилання для скачуванняhttp://lib.mdpu.org.ua/load/angliskii/Istora_zarubignoi_literaturi_Shapovalova_M_S_i_dr.pdf)

за методичним посібником:

Історія зарубіжної літератури: середні віки, Відродження, XVII та XVIII ст.: Методичні вказівки для студентів факультету іноземної філології / Уклад.: К.М.Василина. – Запоріжжя: ЗНУ, 2007. – 52 с.

За хрестоматіями:

История зарубежной литературы средних веков: хрестоматия/ сост. Б.И.Пуришев. – М., 2004 (ссылка для скачивания http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3510086)

История зарубежной литературы. Эпоха Возрождения: хрестоматия/ сост. Б.И.Пуришев. – М., 2011 (ссылка для скачивания http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4387698)

Модульні контрольні роботи:

І МКР – 14 балів,

ІІ МКР – 14 балів

МКР має тестовий характер і включає 1 розгорнуту відповідь, виконується на додатковому занятті, охоплює матеріал, опрацьований на лекціях та самостійно (при підготовці до тестів).

Індивідуальне завдання:

макс.20 балів

Додаткові бонусні бали:

макс.20 балів

Для допуску до складання екзамену студент має набрати 50 балів. Студенти, які набрали 49 балів і менше, автоматично отримують оцінку “незадовільно”. Такі студенти мають з’явитися у день іспиту для отримання додаткового завдання з метою набору прохідного балу. Перескладання іспиту відбувається після закінчення сесії у встановленому порядку.

Студент може підвищити оцінку “задовільно” чи “добре”, яку він отримав за результатами модульного контролю, шляхом складання семестрового екзамену у період сесії.

“Автоматично” студент отримає оцінку, яка відповідає сумі набраних балів за всі види робіт протягом семестру (включаючи бонуси). Для підтвердження автоматичної оцінки студенту необхідно з’явитися на екзамен та виконати конкретне завдання, що видається на консультації.

індивідуальна робота студентів

Індивідуальна робота студентів включає у себе декілька видів завдань, за виконання кожного з яких студент отримує певну кількість балів. Обов’язковою умовою отримання високого балу за виконання індивідуального завдання є творчій підхід, оригінальність та своєчасність представлення завдання.

Індивідуальне завдання виконується студентом самостійно, у разі, коли студент надає роботу, яка була списана у співкурсників чи з інтернет-мережі, то кількість балів, яка передбачається за виконання даного виду завдання, віднімається від загальної кількості набраних балів. За несвоєчасне подання виконаного завдання студент отримує меншу кількість балів.

Вид роботи

Бал

Форма презентації

Термін здачі

1.

Написання самостійної творчої роботи №1 «Твори митців Середньовіччя та Відродження у переосмисленні сучасного кінематографу»: вимоги до оформлення роботи подано нижче.

10

Паперова версія твору

жовтень

2.

Написання самостійної творчої роботи №2 “Драматургія В.Шекспіра у світлі психоаналітичної критики (на прикладі одного з прочитаних творів)”: вимоги до оформлення роботи подано нижче.

10

Паперова версія твору

листопад