Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Ааль R2011UKR_v2_LoRes

.pdf
Скачиваний:
8
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
8.8 Mб
Скачать

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

69

 

 

Дочірні установи банку

Райффайзен Лізинг Аваль

72

КУА «Райффайзен Аваль»

73

Райффайзен Банк Інтернаціональ

 

Короткий огляд

74

Довідник Райффайзен Банк Інтернаціональ

77

Довідник банку

80

Дочірні установи. Довідкова інформація Консолідована фінансова звітність Діяльність банку Ринкове середовище Інформація про банк

70

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

 

 

Дочірні установи

Райффайзен Лізинг Аваль

ТОВ «Райффайзен Лізинг Аваль» – універсальна лізингова компанія, яка надає повний спектр пос-

луг лізингу в будь-якій галузі діяльності клієнтів. Її було створено у червні 2006 року як дочірню

компанію Райффайзен Банку Аваль (87% статутного капіталу) та холдингової компанії «Райффайзен Лізинг Інтернаціональ» (13% статутного капіталу).

2011 рік став успішним роком для Райффайзен Лізинг Аваль. Це підтверджують статистичні дані: активи компанії збільшилися в 14 разів порівняно з 2010 роком, якість портфеля покращилася з урахуванням потреб ринку – переважають сегменти сільськогосподарської техніки (46%) та транспорту (40%).

У другій половині 2011 року компанія впровадила та успішно реалізувала два нові проекти. Проект «Лізинг-драйв» – надання лізингових послуг фізичним особам. Спільно з Райффайзен Банком Аваль компанія здійснила проект надання лізингових послуг через мережу банківських відділень, перевагою якого є відкритість та доступність цих послуг по всій території України.

Компанія «Райффайзен Лізинг Аваль» за підсумками 2011 року залишається у трійці лідерів ринку, демонструючи такі переваги: наявність кваліфікованого персоналу та позитивного іміджу, індивідуальний підхід до кожного клієнта з урахуванням його потреб, доступ до міжнародних фінансових ринків.

Згідно з результатами дослідження «ТОП 100. Рішення для бізнесу» Райффайзен Лізинг Аваль отримав звання «Надійний партнер для бізнесу» за комплексною оцінкою фінансових, кількісних та якісних показників діяльності компанії.

Із 2008 року Райффайзен Лізинг Аваль бере активну участь у роботі асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» та є ініціатором багатьох пропозицій щодо розвитку ринку лізингу, особливо у сфері захисту інтересів лізингових компаній, внесення змін у законодавство, моніторингу, аналізу ринку та збору статистичних даних.

Протягом звітного року компанія успішно реалізувала низку спільних програм із партнерами, що дало змогу в більшому обсязі задовольнити потреби клієнтів та встановити тісні взаємовигідні партнерські відносини. Компанія і надалі буде впроваджувати та вдосконалювати спільні програми.

Основними завданнями Райффайзен Лізинг Аваль на 2012 рік є підвищення якості послуг, впровадження нових проектів та продуктів, покращення якості портфеля, розвиток та зміцнення плідних партнерських взаємовідносин.

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

71

 

 

Компанія з управління активами «Райффайзен Аваль»

2011 рік для КУА «Райффайзен Аваль» позначився нововведеннями у сфері обслуговування клієнтів та в продуктовій лінійці компанії.

Райффайзен Банк Аваль у звітному році запропонував послуги для преміум-сегменту та відкрив сім нових преміум-відділень, в яких клієнти разом із банківськими продуктами можуть придбати також сертифікати пайових інвестиційних фондів КУА «Райффайзен Аваль». Преміум-сектор є пріоритетом у сфері клієнтського сервісу Райффайзен Банку Аваль, і вже в 2012 році буде відкрито ще 23 відділення для роботи з цим сегментом клієнтів у Києві та інших великих містах України.

Преміум-клієнти складають 70% цільового сегменту Райффайзен Аваль, про що свідчить стрімке зростання попиту на продукти компанії серед таких клієнтів. За півроку роботи преміумменеджери залучили понад 2 млн. грн. в інвестиційні фонди Райффайзен Аваль, а кількість клієнтів зросла на 50 осіб.

Одним із основних принципів КУА «Райффайзен Аваль» залишається створення нових альтернатив для збереження та примноження капіталу інвесторів. Тому у вересні 2011 року продуктову лінійку компанії було поповнено новим пайовим інвестиційним фондом «Перший золотий», який відкрив українським інвесторам можливості вкладення капіталу в золото. Фонд було створено з огляду на актуальність цього інвестиційного активу в умовах волатильності світових ринків та корекції на українському фондовому ринку, а також через побоювання інвесторів щодо девальвації національної валюти.

Уже протягом першого місяця діяльності фонд почав користуватися високим попитом, особливо з боку преміум-клієнтів; було залучено понад 2 млн. грн. Важливою перевагою фонду є його майже 100-відсоткова кореляція з вартістю золота, оскільки компанія купує актив за найбільш справедливими світовими цінами торгів на Лондонському фіксингу з мінімальною комісією.

З метою хеджування ризиків економічно нестабільного 2011 року до портфелів двох фондів компанії «Райффайзен акції» та «Райффайзен збалансований» було також включено золото, що допомогло зменшити негативний вплив ринкового тренду.

У 2011 році компанія вкотре зарекомендувала себе лідером ринку з управління активами, зайнявши перші позиції за обсягом залучення коштів від інвесторів за результатами року. Інвестиційний фонд «Райффайзен грошовий ринок» неодноразово демонстрував найвищу дохідність серед консервативних продуктів і став вдалою альтернативою для інвесторів, які прагнули зберегти капітал та отримати вищу дохідність порівняно з банківськими депозитами.

Станом на початок 2012 року обсяг активів під управлінням КУА «Райффайзен Аваль» становив понад 100 млн. грн.

2012 рік стане для КУА «Райффайзен Аваль» роком продовження динамічного розвитку, розширення можливостей з обслуговування клієнтів через нові преміум-відділення банку, а також відкриття нових інвестиційних пропозицій для існуючих та потенційних інвесторів.

Дочірні установи. Довідкова інформація Консолідована фінансова звітність Діяльність банку Ринкове середовище Інформація про банк

Дочірні установи. Довідкова інформація Консолідована фінансова звітність Діяльність банку Ринкове середовище Інформація про банк

72

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

 

 

Райффайзен Банк Інтернаціональ

Короткий огляд

Провідний банк у Центральній та Східній Європі, включаючи Австрію

Райффайзен Банк Аваль – дочірній банк Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ), який розглядає Центральну та Східну Європу (включаючи Австрію) як свій внутрішній ринок. Уже майже 25 років РБІ працює в регіоні Центральної та Східної Європи (ЦСЄ) і наразі підтримує діяльність об’єднаної мережі дочірніх банків, лізингових компаній і численних організацій, що надають спеціалізовані фінансові послуги на 17 ринках. Як універсальний банк, РБІ посідає почесне місце серед провідних банків регіону. Потужна позиція, якої досяг банк, підтримується брендом Райффайзен, що є одним із найбільш відомих брендів у регіоні. Після перебудови стратегії у 2010 році РБІ наразі позиціонує себе як повністю інтегрована банківська група у сфері корпоративного і роздрібного бізнесу в ЦСЄ. Банк не тільки має налагоджений доступ до роздрібних і корпоративних клієнтів, а ще й пропонує широкий спектр продуктів. Наприкінці 2011 року близько 56 тис. співробітників надавали послуги приблизно 13,8 млн. клієнтів у майже 2 915 відділеннях у ЦСЄ.

В Австрії РБІ є одним із провідних корпоративних та інвестиційних банків. У першу чергу, послуги надаються клієнтам з Австрії, але також і великим міжнародним та мультинаціональним клієнтам у ЦСЄ. Крім того, РБІ представлений у світових фінансових центрах і має філіали та представництва в Азії. Загалом, штат РБІ налічує близько 59 тис. співробітників, а загальний обсяг активів становить майже 147 млрд. євро.

Дочірні банки РБІ представлені на таких ринках Центральної та Східної Європи:

Албанія

Raiffeisen Bank Sh.a.

Білорусь

Пріорбанк, ВАТ

Болгарія

Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD

Боснія і Герцеговина

Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina

Косово

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Польща

Raiffeisen Bank Polska S.A.

Росія

ЗАТ «Райффайзенбанк»

Румунія

Raiffeisen Bank S.A.

Сербія

Raiffeisen banka a.d.

Словаччина

Tatra banka, a.s.

Словенія

Raiffeisen Banka d.d.

Угорщина

Raiffeisen Bank Zrt.

Україна

АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Хорватія

Raiffeisenbank Austria d.d.

Чеська республіка

Raiffeisenbank a.s.

Як материнська компанія для цих банків, РБІ майже в кожному з них володіє близько 100% акцій.

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

73

 

 

Розвиток РБІ

РБІ було утворено в жовтні 2010 року в результаті злиття Райффайзен Інтернаціональ із основними бізнес-вертикалями Райффайзен Центральбанк Остеррайх АГ (РЦБ). Позиція РБІ як одного з провідних банків ЦСЄ (включаючи Австрію) ще більш посилилася після злиття. Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі з 25 квітня 2005 року (до 12 жовтня 2010 року вони котирувались як акції Райффайзен Інтернаціональ). Його акції представлені в кількох провідних національних і міжнародних індексах, серед яких ATX та EURO STOXX Banks. Після злиття РЦБ залишається мажоритарним акціонером, утримуючи близько 78,5% акцій. Решта акцій РБІ (21,5%) знаходиться у вільному обігу.

РЦБ було створено в 1927 році як «Геноссеншафтліхе Центральбанк» (ГЦБ). Райффайзен почав розбудовувати фундамент для бізнесу в Центральній та Східній Європі ще в 1987 році, коли був заснований перший дочірній банк в Угорщині. З того часу створювались інші дочірні компанії, а починаючи з 2000 року експансія бізнесу Райффайзен у країнах ЦСЄ здійснювалася переважно за рахунок придбання існуючих банків, об'єднаних у холдингову компанію, що з 2003 року до жовтня 2010 року здійснювала діяльність як Райффайзен Інтернаціональ. Райффайзен Інтернаціональ розмістив акції на фондовій біржі в квітні 2005 року з метою забезпечення максимально ефективного фінансування свого майбутнього зростання. Згодом, у 2010 році, було утворено РБІ шляхом злиття Райффайзен Інтернаціональ із основними бізнес-вертикалями РЦБ.

Райффайзен – 125 років в Австрії

Історія Райффайзен в Австрії своїми міцними коренями сягає в минуле на понад 125 років. Перший австрійський кооперативний банк Райффайзен було створено в Мюльдорфі, сільській місцевості Нижньої Австрії у 1886 році. Місцеві кооперативні банки згодом почали об'єднуватись, утворюючи таким чином регіональні кооперативи, що знаменувало початок створення багаторівневої структури організації Райффайзен. Це не тільки допомогло зміцнити позиції на ринку, а ще й сприяло кращому менеджменту та контролю ризиків. Численні продукти та послуги, які надавалися кооперативами, з'явилися на тлі зростаючої спеціалізації та інтеграції ринку. В середині 2011 року Райффайзен Банкінг Груп Австрія (РБГ), найбільша банківська група країни, управляла депозитами клієнтів на суму 83,8 млрд. євро (не враховуючи заощадження будівельних товариств), із яких близько 50,3 млрд. євро належали до ощадних депозитів. Маючи частку ринку 32,2%, РБГ продовжує розширювати свою роль лідера ринку серед банків Австрії. РБГ вдалося досягти міцної позиції на ринку завдяки ефективному органічному зростанню.

Детальніша інформація – на сайтах www.rbinternational.com та www.rzb.at.

Дочірні установи. Довідкова інформація Консолідована фінансова звітність Діяльність банку Ринкове середовище Інформація про банк

Дочірні установи. Довідкова інформація Консолідована фінансова звітність Діяльність банку Ринкове середовище Інформація про банк

74

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

 

 

Довідник Райффайзен Банк Інтернаціональ

Австрія

Росія

Хорватія

Казахстан

 

ЗАТ Райффайзенбанк

Raiffeisenbank Austria d.d.

Raiffeisen Leasing Kazakhstan

Am Stadtpark 9

пл. Смоленська-Сінна, 28

Petrinjska 59,

LLP

119002 Москва

10000 Zagreb

146, Shevchenko Str., № 12

1030 Vienna

Тел.: +7-495-721 9900

Тел.: +385-1-456 6466

050008 Almaty

Тел.: +43-1-71 707-0

Факс: +7-495-721 9901

Факс: +385-1-481 1624

Тел.: +7-727-3785 430

Факс: +43-1-71 707-1715

SWIFT/BIC: RZBMRUMM

SWIFT/BIC: RZBHHR2X

Факс: +7-727-3785 447

www.rbinternational.com

www.raiffeisen.ru

www.rba.hr

www.rlkz.kz

ir@rbinternational.com

 

 

 

rbi-pr@rbinternational.com

Румунія

Чеська республіка

Косово

 

Мережа банків

Raiffeisen Bank S.A.

Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisen Leasing Kosovo

15 Charles de Gaulle Square

Hvezdova 1716/ 2b

Gazmend Zajmi n.n., Sunny Hill

 

011857 Bucharest 1

14078 Praha 4

10000 Priština

Албанія

Phone: +40-21-306 1000

Тел.: +420-221-141 111

Phone: +381-38-222 222

Fax: +40-21-230 0700

Факс: +420-221-142 111

Fax: +381-38-203 03011

Raiffeisen Bank Sh.a.

SWIFT/BIC: RZBRROBU

SWIFT/BIC: RZBCCZPP

www.raiffeisen-leasing-ks.com

European Trade Center

www.raiffeisen.ro

www.rb.cz

 

Bulevardi «Bajram Curri»

 

 

Молдова

Tirana

Сербія

Лізингові компанії

Тел.: +355-4-238 1000

I.C.S. Raiffeisen Leasing S.R.L.

Факс: +355-4-2275 599

Raiffeisen banka a.d.

 

51 Alexandru cel Bun

SWIFT/BIC: SGSBALTX

Bulevar Zorana Djindjića 64a

Австрія

2012 Chişinău

www.raiffeisen.al

11070 Novi Beograd

Phone: +373-22-2793 13

 

Тел.: +381-11-320 2100

Raiffeisen-Leasing

Fax: +373-22-2283 81

Білорусь

Факс: -+381-11-220 7080

International GmbH

www.raiffeisen-leasing.md

SWIFT/BIC: RZBSRSBG

Am Stadtpark 3

 

ВАТ Пріорбанк

www.raiffeisenbank.rs

1030 Vienna

Польща

вул. В.Хоружей, 31а

 

Тел.: +-43-1-71 707 2966

220002 Мінськ

Словаччина

Факс: + 43-1-71 707 2059

Raiffeisen-Leasing Polska S.A.

Тел.: +375-17-289 9090

www.rli.co.at

Ul. Prosta 51

Факс: +375-17-289 9191

Tatra banka, a.s.

 

00838 Warsaw

SWIFT/BIC: PJCBBY2X

Hodžovo námestie 3

Албанія

Phone: +48-22-326 36 66

www.priorbank.by

81106 Bratislava

Fax: +48-22-3263 601

 

Тел.: +421-2-5919 1111

Raiffeisen Leasing Sh.A.

www.rl.com.pl

Болгарія

Факс: +421-2-5919 1110

European Trade Center

 

SWIFT/BIC: TATRSKBX

Bulevardi «Bajram Curri»

Румунія

Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD

www.tatrabanka.sk

Tiranë

18/20 Ulica N. Gogol

 

Тел.: +355-4-2274 920

Raiffeisen Leasing IFN S.A.

1504 Sofia

Словенія

Факс: +355-4-2232 524

Raiffeisen Leasing IFN S.A.

Тел.: +359-2-9198 5101

www.raiffeisen.al

Nusco Tower

Факс: +359-2-943 4528

Raiffeisen Banka d.d.

 

Sos Pipera Nr. 42

SWIFT/BIC: RZBBBGSF

Zagrebška cesta 76

Білорусь

Etaj 1A

www.rbb.bg

2000 Maribor

020112 Bucureşti

 

Тел.: +386-2-229 3100

СООО «Райффайзен Лізінг»

Phone: +40-21-306 9696

Боснія та Герцеговина

Факс: +386-2-303 3442

вул. B.Хоружей, 31а

Fax: +40-37-287 9998

SWIFT/BIC: KREKSI22

220002 Мінськ

www.raiffeisen-leasing.ro

Raiffeisen Bank d.d. Bosna i

www.raiffeisen.si

Тел.: +375-17 289 9395

 

Hercegovina

 

Факс: +375-17 289 9394

Росія

Zmaja od Bosne bb

Угорщина

 

71000 Sarajevo

Болгарія

ТОВ Райффайзен Лізінг

Тел.: +387-33-287 101

Raiffeisen Bank Zrt.

вул. Станіславського, 21/1

Факс: +387-33-213 851

Akadémia utca 6

Raiffeisen Leasing Bulgaria

109004 Москва

SWIFT/BIC: RZBABA2S

1054 Budapest

OOD

Тел.: +7-495-721 9980

www.raiffeisenbank.ba

Тел.: +36-1-484 4400

Mladost 4

Факс: +7-495-721 9901

 

Факс: +36-1-484 4444

Business Park Sofia

www.rlru.ru

Косово

SWIFT/BIC: UBRTHUHB

Building 7B, 4th floor

 

www.raiffeisen.hu

1504 Sofia

Сербія

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

 

Тел.: +359-2-491 9191

UÇK Str. No. 51

Україна

Факс: +359-2-974 2057

Raiffeisen Leasing d.o.o.

10000 Priština

www.rlbg.bg

Milutina Milankovića 134a

Тел.: +381-38-222 222

АТ «Райффайзен Банк

 

11000 Novi Beograd

Факс: +381-38-2030 1130

Аваль»

Боснія та Герцеговина

Phone: +381-11-20177 00

SWIFT/BIC: RBKORS22

вул. Лєскова, 9

Fax: +381-11-31300 81

www.raiffeisen-kosovo.com

01011 Київ

Raiffeisen Leasing d.o.o. Sa-

www.raiffeisen-leasing.rs

 

Тел.: +38-044-490 88 88

rajevo

 

Польща

Факс: +38-044-285 32 31

Zmaja od Bosne 11

Словаччина

SWIFT/BIC: AVAL UA UK

71000 Sarajevo

Raiffeisen Bank Polska S.A.

www.aval.ua

Тел.: +387-33-254 354

Tatra Leasing s.r.o.

Ul. Piękna 20

 

Факс: +387-33-212 273

Hodžovo námestie 3

00-549 Warsaw

 

www.rlbh.ba

81106 Bratislava

Тел.: +48-22-585 2001

 

 

Phone: +421-2-5919 3168

Факс: +48-22-585 2585

 

 

Fax: +421-2-5919 3048

SWIFT/BIC: RCBWPLPW

 

 

www.tatraleasing.sk

www.raiffeisen.pl

 

 

 

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

75

 

 

Словенія

Німеччина

RBI Representative Office

Kathrein Privatbank Aktieng-

Raiffeisen Leasing d.o.o.

RBI Representative Office

Xiamen

esellschaft

Bleweisova cesta 30

Frankfurt

Unit 01-02, 32/F

Wipplingerstraße 25

1000 Ljubljana

Mainzer Landstraße 51

Zhongmin Building No 72

1010 Vienna

Phone: +386-1-241 6250

60329 Frankfurt

Hubin North Road

Phone: +43-1-53 451 239

Fax: +386-1-241 6268

Phone: +49-69-2992 1918

Fujian Province

Fax: +43-1-53 451 233

www.rl-sl.si

Fax: +49-69-2992 1922

301012 Xiamen

www.kathrein.at

 

 

Phone: +86-592-2623 988

 

Угорщина

Франція

Fax: +86-592-2623 998

Raiffeisen Centro Bank AG

 

Raiffeisen Lízing Zrt.

RBI Representative Office

Корея

Tegetthoffstraße 1

Hungária krt. 40-44

Paris

1050 Vienna

1087 Budapest

9-11 Avenue

RBI Representative Office

Phone: +43-1-515 20 0

Phone: +36-1-298 8000

Franklin D. Roosevelt

Korea

Fax: +43-1-513 43 96

Fax: +36-1-298 8010

75008 Paris

Leema Building, 8th floor

www.rcb.at

www.raiffeisenlizing.hu

Phone: +33-1-4561 2700

146-1 Soosong-dong

 

 

Fax: +33-1-4561 1606

Chongro-ku

Raiffeisen Investment Aktieng-

Україна

 

Seoul 110-755

Швеція

Phone: +82-2-398 5840

esellschaft

ТОВ «Райффайзен Лізинг

Fax: +82-2-398 5807

Krugerstraße 13

Аваль»

RBI Representative Office

 

1015 Vienna

пр. Московський, 9,

Nordic Countries

Малайзія

Phone: +43-1-710 5400 0

корп.5, оф. 101

Drottninggatan 89

Fax: +43-1-710 5400 169

04073 Київ

P.O. Box 3294

RBI Labuan Branch

www.raiffeisen-investment.com

Тел.: +38-044-590 24 90

10365 Stockholm

Suite No. 28.02, Level 28

 

Факс: +38-044-200 04 08

Phone: +46-8-440 5086

Johor Bahru City Square

ZUNO BANK AG

www.rla.com.ua

Fax: +46-8-440 5089

Office Tower 106-108

 

 

Jalan Wong Ah Fook

Am Stadtpark 3

Хорватія

Відділення та

80000 Johor Bahru

1030 Vienna

Phone: +607-291 3800

Phone: +43-1-71707 2691

Raiffeisen Leasing d.o.o.

представництва в Азії

Fax: +607-291 3801

Fax: +43-1-71707 762691

Radnicka cesta 43

та США

 

www.zuno.eu

10000 Zagreb

 

Сінгапур

 

Тел.: +385-1-6595 000

В’єтнам

 

Факс: +385-1-6595 050

RBI Singapore Branch

 

www.rl-hr.hr

RBI Representative Office Ho

One Raffles Quay

 

 

Chi Minh City

#38-01 North Tower

 

Чеська Республіка

6 Phung Khac Khoan Street

Singapore 048583

 

Room G6

Phone: +65-6305 6000

 

Raiffeisen Leasing

District 1

Fax: +65-6305 6001

 

Real Estate s.r.o.

Ho Chi Minh City

 

 

Hvezdova 1716/2b

Phone: +84-8-3829 7934

США

 

14078 Prague 4

Fax: +84-8-3822 1318

 

Тел.: +420-221-5116 11

 

RB International Finance (USA)

 

Факс: +420-221-5116 66

Індія

LLC

 

www.rl.cz

1133 Avenue of the Americas

 

 

RBI Representative Office

16th Floor

 

Лізинг нерухомості

Mumbai

10036 New York

 

803, Peninsula Heights

Phone: +01-212-845 4100

 

 

C.D. Barfiwala Road

Fax: +01-212-944 2093

 

Чеська республіка

Andhere (W)

 

 

400 058 Mumbai

 

 

Raiffeisen Leasing Real Estate

Phone: +91-22-2623 0657

RBI Representative Office New

 

s.r.o.

Fax: +91-22-2624 4529

York

 

Hvezdova 1716/2b

 

1133 Avenue of the Americas,

 

14078 Prague 4

Китай

16th Floor

 

Phone: +420-221-5116 10

10036 New York

 

Fax: +420-221-5116 41

RBI Beijing Branch

Phone: +01-212-593 7593

 

www.rlre.cz

Beijing International Club 200

Fax: +01-212-593 9870

 

 

2nd floor

 

 

Відділення та

Jianguomenwai Dajie 21

Райффайзен

 

100020 Beijing

 

представництва у

Phone: +86-10-653 23388

Центральбанк АГ

 

Європі

Fax: +86-10-653 259266

 

 

Велика Британія

RBI Representative Office

Австрія

 

Am Stadtpark 9

 

RBI London Branch

Hong Kong

1030 Vienna

 

10, King William Street

Unit 2106-08, 21st Floor,

Phone: +43-1-71707 0

 

London EC4N 7TW

Tower One, Lippo Centre

Fax: +43-1-71707 1715

 

Тел.: +44-20-7929 2288

89 Queensway

www.rzb.at

 

Факс: +44-20-7933 8099

Hong Kong

 

 

 

Phone: +85-2-2730 2112

Окремі спеціалізовані

 

 

Fax: +85-2-2730 6028

 

Мальта

 

компанії Райффайзен

 

Raiffeisen Malta Bank plc

 

 

 

52 “Il Piazzetta” Tower Road

 

F.J. Elsner Trading GmbH

 

Sliema SLM 1607

 

 

Phone: +356-2260 0000

 

Am Heumarkt 10

 

Fax: +356-2132 0954

 

1030 Vienna

 

 

 

Phone: +43-1-797 36 0

 

 

 

Fax: +43-1-797 36 230

 

 

 

www.elsner.at

 

Дочірні установи. Довідкова інформація Консолідована фінансова звітність Діяльність банку Ринкове середовище Інформація про банк

76

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

 

 

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль»

77

 

 

Довідник банку

Центральний офіс

01011, м. Київ, вул. Лєскова, 9

Тел.: 0-800-500-500, 38 044 490-88-88 e-mail: info@aval.ua

Вінницька обласна дирекція

21001, м. Вінниця, вул. 50-річчя Перемоги, 35

Волинська обласна дирекція

43021, м. Луцьк, вул. Винниченка, 26

Дніпропетровська обласна дирекція

49044, м. Дніпропетровськ, вул. Артема, 4д

Донецька обласна дирекція

83086, м. Донецьк, вул. Ф.Зайцева, 46в

Житомирська обласна дирекція

10014, м. Житомир, пл. Перемоги, 10а

Закарпатська обласна дирекція

88000, м. Ужгород, пл. Театральна, 19

Запорізька обласна дирекція

69063, м. Запоріжжя, вул. Тургенєва, 29

Івано-Франківська обласна дирекція

76000, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 19

Кіровоградська обласна дирекція

Тернопільська обласна дирекція

25006, м. Кіровоград,

46001, м. Тернопіль,

вул. Декабристів, 2/14

вул. Кардинала Йосипа Сліпого, 8

Київська регіональна дирекція

Харківська обласна дирекція

01030, м. Київ,

61166, м. Харків,

вул. Пирогова, 7-7б

вул. Новгородська, 11

Кримська республіканська

Херсонська обласна дирекція

дирекція

73000, м. Херсон,

95000, м. Сімферополь,

вул. Червонофлотська, 17

вул. Набережна, 32

 

Луганська обласна дирекція

Хмельницька обласна дирекція

29000, м. Хмельницький,

91016, м. Луганськ,

вул. Грушевського, 54

вул. Радянська, 61

 

Львівська обласна дирекція

Черкаська обласна дирекція

18000, м. Черкаси,

79000, м. Львів,

вул. Гоголя, 224

вул. Матейка, 8

 

Миколаївська обласна дирекція

Чернівецька обласна дирекція

58022, м. Чернівці,

54030, м. Миколаїв,

вул. Головна, 143

вул. Артилерійська, 19а

 

Одеська обласна дирекція

Чернігівська обласна дирекція

14017, м. Чернігів,

65125, м. Одеса,

пр. Перемоги, 21

вул. Велика Арнаутська, 20

 

Полтавська обласна дирекція

 

36014, м. Полтава,

 

вул. Монастирська, 5а

 

Рівненська обласна дирекція

 

33027, м. Рівне,

 

вул. С.Петлюри, 35

 

Сумська обласна дирекція

 

40030, м. Суми,

 

пл. Незалежності, 1

 

Дочірні установи. Довідкова інформація Консолідована фінансова звітність Діяльність банку Ринкове середовище Інформація про банк