Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kondrushenko_perevod.docx
Скачиваний:
13
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
35.41 Кб
Скачать

Internet faQs part 1 p.80

Скільки років Інтернет (Net)? Коли він був створений?

Важко сказати точно. Дослідження, які призвели до того, що ми тепер знаємо, як Інтернет був початий в 1960 році.

Хто створив Інтернет?

Знову ж таки, це важко сказати точно, хто його створив. Початковий дослідження було проведено в перспективних досліджень Projects Agency в Америці. фінансується урядом США.

А Інтернет став популярним швидко?

Минуло багато років, Інтернет став популярним у всьому світі. Це тільки дійсно, починаючи з середини 90-х років, що Інтернет був частиною нашого повсякденного життя.

Як ви отримуєте в Інтернеті?

Для підключення, вам знадобиться комп'ютер, програмне забезпечення підключенням правого і модем, підключений до телефонної лінії. Ви також необхідно мати акаунт з Internet Service Provider (ISP), який виступає в якості шлюзу між вашим комп'ютером і решти мережі.

Як швидко сучасних інтернет-з'єднання?

В даний час. Інтернет-провайдери надають широкосмуговий, високошвидкісне підключення. Найбільш поширеними видами є кабель - пропонуються місцевими компаній кабельного телебачення - і ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), яка працює через телефонні лінії. Вони обидва швидше, ніж традиційним комутованою телефонного зв'язку. Широкосмуговий доступ також пропонують деякі електричних мереж. Це конкуруюча технологія, відома як ліній електропередач Інтернет, надає недорогий доступ через роз'єм живлення, але ще знаходиться в розробці.

Як довго широкосмугового існував? З кінця 1990-х років.

Скільки коштує широкосмугового доступу?

Це залежить від компанії, яку ви обираєте. В даний час, деякі компанії навіть пропонують безкоштовний широкосмуговий доступ.

Навіщо вам потрібен модем?

Модем (модулятор / демодулятор) перетворює цифрові сигнали в аналогові сигнали, так що дані можуть бути передані по телефонній або кабельної мережі.

Що TCP / IP на увазі?

Мова, що використовується для передачі даних в Інтернеті відомий як TCP / IP (протокол управління передачею / протокол Internet). Це схоже на інтернет операційної системи. Кожен комп'ютер, підключений до мережі ідентифікується по унікальному IP адресою.

Чи є інші способи доступу до Інтернету?

Інші методи доступу в Інтернет включають Wi-Fi. Супутникові, Мобільні телефони і телевізори оснащений модемом. Wi-Fi з підтримкою ноутбуки або КПК дозволяють підключитися до мережі, якщо ви знаходитеся поряд з бездротовою точкою доступу, в місцях, званих гарячих точок (наприклад, Wi-Fi кафе, парк або університетське містечко). Супутникові послуги використовуються в місцях, де земна доступ не доступний (наприклад. На судах в море). Високоякісні мобільні телефони забезпечують доступ через телефонну мережу.

Internet faQs part 2 p.81

Email

Email дозволяє обмінюватися повідомленнями з людьми у всьому світі. Додаткові прикріплені файли можуть містити текст, зображення і навіть аудіо та анімації. Список розсилки використовує електронну пошту для передачі повідомлень всім своїм абонентам - тобто, все, що належить до списку.

Які програми електронної пошти є кращим?

Outlook Express є популярна програма, але багато користувачів використовують веб-облікових записів електронної пошти, таких як Hotmail.

Павутина

Веб складається з мільярдів документів, що живуть на веб-серверах, що використовують протокол HTTP. Ви переміщатися по мережі за допомогою програми під назвою веб-браузер, який дозволяє шукати, переглядати і друку веб-сторінок.

Я низькою часто оновлюються веб-сторінки?

Це повністю залежить від сторінки. Деякі з них оновлюються тисячі разів в день.

Чат та обмін миттєвими повідомленнями (IM)

Чат та миттєві технології обміну повідомленнями дозволить вам мати в режимі реального часу розмов в Інтернеті, набравши повідомлення на клавіатурі.

FTP

FTP або протокол передачі файлів, використовується для передачі файлів по TCP / IP мережі. В даний час ця функція вбудована в веб-браузерах. Ви можете завантажити програми, ігри та музичні файли з віддаленого комп'ютера на жорсткому диску.

Telnet

Telnet є протоколом і програма, яка використовується для входу на віддалених комп'ютерних систем. Вона дозволяє вводити команди, які будуть виконані, як якщо б ви були вводити їх безпосередньо на віддаленому сервері.

Групи новин

Групи новин в громадських місцях обговорення, які складають систему, звану Usenet Вміст доданих людей, які розміщують статті або відповісти на статтях, створюючи ланцюжки пов'язаних повідомленнями з потоки повідомлень. Ви повинні новинний підписатися на групи новин і читати і писати повідомлення. Новинний може бути автономна програма або частина веб-браузера.

Скільки телеконференції є?

Є близько 30,000 активних груп новин.

Де можна знайти групи новин?

Ваш новинний може дозволити вам завантажити новинних груп адрес, що ваш 15P включив на своєму сервері новин. Альтернативою використанню для читання новин, щоб відвідати веб-форумах замість цього, які виконують ту ж функцію, але без додаткового програмного забезпечення.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]