Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kondrushenko_perevod.docx
Скачиваний:
13
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
35.41 Кб
Скачать

The digital age p.2

Зараз ми живемо в тому, що деякі люди називають в цифрову епоху, це означає, що комп'ютери стали невід'ємною частиною нашого життя. Молоді люди, що виросли разом із персональних комп'ютерів і мобільних телефонів часто називають цифровий покоління. Комп'ютери допомагають студентам для виконання математичних операцій і поліпшити свої навички математика. Вони використовуються для доступу до Інтернету, щоб зробити фундаментальні дослідження і спілкуватися з іншими студентами по всьому світу. Вчителі використовують проектори та інтерактивні дошки для презентацій і навчання наук, історії або мовні курси. ПК також використовуються для адміністративних цілей - школи використовують текстові процесори писати листи, і бази даних, щоб вести облік студентів і викладачів. Сайт школи дозволяє вчителям публікувати вправи для студентів, щоб завершити онлайн.

Студенти також можуть записатися на курси через веб-сайт, і батьки можуть завантажити офіційні звіти.

   Мобільні телефони дозволяють здійснювати голосові дзвінки, відправляти тексти, електронні людей і завантажити логотипи, мелодії або гри. Завдяки вбудованому в камеру ви можете відправляти фотографії і робити відео-дзвінки в режимі обличчям до мережива. Нові смартфони поєднують в собі телефон з веб-accesc відео, ігрові консолі, MP3-плеєр, персональний цифровий помічник (PDA) і системою GPS навігації, все в одному.

   У банках, комп'ютери зберігають інформацію про гроші, проведеного earh (0,1 iStOMPf AM: дати можливість персоналу доступ до великих баз даних і здійснювати фінансові

угоди або майже spccd. Вони також контролюють банкоматів, або банкомати (банкомати), які розподіляє гроші клієнтам за рахунок використання

Д PIN-brutecled карти. Люди використовують чип та ПІН карту для оплати gcods і послуг. Замість того щоб використовувати підпис для підтвердження платежів, клієнти просять ввести чотиризначний особистий ідентифікаційний номер (PIN-код), той же номер, який використовується в пунктах видачі готівки; Ця система робить операції безпечнішими. З онлайн-банкінгу, клієнти можуть легко оплатити рахунки і переводити гроші, не виходячи зі своїх будинків.

Пілоти використовують комп'ютери, щоб допомогти їм керувати літаком. Наприклад, монітори відображають дані про споживання палива і погодних умов. У диспетчерських аеропортів, комп'ютери використовуються для управління радіолокаційні системи і регулювати повітряний рух. На землі, авіакомпанії підключені до туристичним агентствам за допомогою комп'ютера. Туристичні агенти використовують комп'ютери, щоб дізнатися про наявність рейсів, ціни, часу зупинок і багатьох інших деталей.

What is computer? p.8

Комп'ютер електронна машина, яка може приймати дані в певній формі, обробку даних і наведено результати обробки в певному форматі, як і інформація.

По-перше, дані подають в пам'яті комп'ютера. Потім, коли програма запускається, комп'ютер виконує набір інструкцій і обробляє дані. Нарешті, ми бачимо результати (вихід) на екрані або в друкованому вигляді (див. 1 нижче).

Комп'ютерна система складається з двох частин: програмного і апаратного забезпечення. Апаратне будь-який електронний або механічний частину можна побачити чи помацати. Програмне забезпечення являє собою набір інструкцій, який називається програма, яка повідомляє комп'ютера, що робити. Є три основних апаратних розділів: центральний процесор (CPU), оперативну пам'ять периферія АНК.

Можливо, найвпливовішим компонентом є центральний процесор. Його функція полягає у виконанні програмних інструкцій і координувати діяльність всіх інших блоків. У певному сенсі, це «мозок» комп'ютера.

Основна пам'ять FA колекція чіпів пам'яті), містить інструкції і дані, які в даний час опрацьовуються процесором. Периферія фізичні одиниці підключених до комп'ютера. Вони включають в себе запам'ятовують пристрої і пристрої введення / виводу.

Пристрої зберігання даних (вінчестери, DVD диски або флеш-накопичувачі) pmvide довготривалого зберігання даних і для програм. Дискові накопичувачі використовуються для читання і запису даних на дисках. Вхідні пристрої дозволяють дані, щоб йти в пам'яті комп'ютера. Найбільш поширеними пристроями введення є миші і клавіатури. Пристрої виводу дозволяють витягати готову продукцію з системи. Наприклад, комп'ютер показує висновок на моніторі або друкує результати на папір за допомогою принтера.

На задній панелі комп'ютера є декілька портів, в які ми можемо підключити широкий спектр периферійних пристроїв - модем, цифровий фотоапарат, сканер і т.д. Вони дозволяють зв'язок між комп'ютером і пристроями. Сучасні настільні ПК мають USB порти і читання карт пам'яті на передній панелі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]