Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт по навчальній практиці.docx
Скачиваний:
19
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
97.29 Кб
Скачать

Родзинкою свята стане те, що буде окрема зона, на якій себе презентуватиме найбільший шоколадний фестиваль світу ― EuroChocolate фестиваль в Перуджі. Всі цінителі шоколаду зможуть насолодитися

Смачними італійськими солодощами у Львові на Святі Шоколаду.

Створення та поїдання найдовшого шоколадного торта.

3 день 17.02.2013 – неділя. Звільнення номерів до 12:00. Сніданок

Екскурсія «Австрійський Львів»: знайомство з архітектурою міста 18 - початку 20ст., з життям відомих львів'ян (художників, письменників, учених); огляд Будинку вчених, який у фільмі «Три мушкетери» перевтілився в Палац кардинала де Ришельє (факультативно: ос. - 10грн.), огляд найстаріших вищих учбових закладів нашої держави (Львівський державний університет ім.Франка - на початку 17ст. він був побудований як Галицький сейм, Державний університет «Львівська політехніка» - 19ст. Знайомство з одним з найяскравіших сецесійних прикрас променадних районів Львова - пасажами - пасаж Генріка Міколяша, «Марійська Галерея», пасаж Гаусмана, пасаж Грюнерів, пасаж Феллерів і т.д

14

Екскурсія по одному з найстаровинніших ландшафтних пантеонів Європи – Личаківському. Під час екскурсії Ви зможете ознайомитися з мистецтвом відомих львівських скульпторів різних стилів та епох. Широко представлені пам'ятки епохи класицизму таких майстрів, як Антоній Шимзер, Поль Евтель, Вітвер, багато інших. Цей некрополь відомий також тим, що на ньому поховані видатні діячі польської, німецької, української, вірменської, багатьох інших культур (поети, письменники, художники, учені – серед яких Шашкевич, Людкевич, Франко, Крушельницька, Івасюк).

Відвідування ринку народних промислів «Вернісаж», на якому кожен зможе вибрати для себя частинку Львова на пам’ять про цю подорож.

Відвідування Львівської галереї мистецтв (вхідні квитки: дор. - 10грн., дит - 5грн.), в якій представлені роботи Гойї, Рубенса, Тиціана; перлина галереї - картина Жоржа де ля Тура «Платіж».

У Львові особлива любов до шоколаду: його їдять, п’ють, дарують, ним гордяться, насолоджуються, захоплюються, з ним фантазують, їдуть в гості, признаються в коханні, приймають серйозні життєві рішення, з нього роблять різноманітні фігури. І на Святі Шоколаду Ви в цьому переконаєтесь.

АЛЬТЕРНАТИВНА ПРОГРАМА:

(факультативно; вартість проїзд + гід + платні екскурсії:: дор. - 145грн, дит. - 120грн.) Пропонуємо альтернативну виїзну екскурсію «Кавовий Валентин»:

08:00 Виїзд зі Львова (центр міста, конкретне місце уточнювати перед виїздом).

Кульчиці. Батьківщина знаменитого українського роду Кульчицьких, місце народження відомого українського гетьмана Петра Конашевича Сагайдачного та героя оборони Відня Франца Юрія Кульчицького, який відкрив у Відні першу кав'ярню. У цьому шляхетському містечку Вас чекає чудовий музей і можливість спробувати ароматну каву в кафе "Під синею Пляшкою".

15

Самбір. Старовинне галицьке місто, в якому, привертає до себе 40 метрова вежа ратуші (1638р.) з годинником та величний костел Івана Хрестителя (1565р.) із чудотворною іконою. У музеї "Бойківщина" можна дізнатися про життя, побут та звичаї бойків - гордого гірського етносу українських Карпат, а гостинний двір "Білаки" запрошує в зоопарк з 20 видами тварин (леви, ведмеді, вовки, олені, страуси, буйволи, різні види птахів , ...)

Але головна мета нашого приїзду буде в старовинній церкві Різдва Пресвятої Богородиці, де у спеціальному саркофазі лежать мощі Святого Валентина. Мало кому відомо, що покровитель закоханих знайшов свій останній притулок саме тут в Україні, в м. Самборі. Люди, що приїжджають сюди з різних куточків України та Польщі, просять про одне - подарувати або повернути їм любов.

Обід в с.Ваневичі - пропонується унікальна страва - «мокрі» деруни ». (Факультативно)

Лаврів. Лаврівський Василіянський монастир є одним з найстаріших і найшанованіших в Україні (1270р.) в ньому найбільш ймовірно похований князь Лев, в честь якого назване місто Львів. Обитель розташована в мальовничій місцевості посеред Карпат, з незвичайною цілющою аурою, а в монастирській церкві зберігаються мощі святого Онуфрія.

Повернення до Львова біля 20:00 на залізничний вокзал

*(за бажанням можливе раннє поселення та виселення в кінці дня за доплату).Фірма лишає за собою можливість вносити зміни в порядок проведення екскурсій та інших заходів без зменшення їх обсягу.

Вартість вказана з ОСОБИ при двомісному розміщенні у відповідному готелі за ПРОГРАМУ:

готель

номер

дорослі

DBL

діти до 12р.

(на осн. місці)

дорослі SNGL

(доплата)

дод. ніч

з ос.

«Герольд»

2-3ом. з УТД, ТВ, wi-fi, кондиц. «стандарт»

825 грн.

725 грн.

425 грн.

200 грн.

«Львів»

2-ом. з УТД,Тв,хол. «покращений»

925 грн.

825 грн.

515 грн.

250 грн.

«Жорж»***

2-ом. з УТД,Тв,wi-fi «стандарт»

1 075 грн.

975 грн.

655 грн.

350 грн.

16

«ГЕРОЛЬД» - готель розташований в 7-10 хвилинах переїзду на міському транспорті від Оперного Театру. Готель складається з трьох поверхів: на першому поверсі знаходиться ресторан на 70 місць з альтанками, а на другому і третьому до послуг туристів 11 (одинадцять) номерів: 1-о, 2-о і 3-и місні «стандарти» і «покращені стандарти ». Всі номери з вигодами (сантехніка імпортна), супутниковим TV, холодильником, кондиціонером. Холодна і гаряча вода постійно. Поруч з готелем автостоянка

«ЛЬВІВ» - готель розташований на одному з основних проспектів міста, в самому центрі, в 150м від Оперного Театру. Це 8-ми поверховий корпус 1965 року, обладнаний ліфтами, з просторим холом. Готель розташований в 15 хвилинах їзди до залізничного вокзалу вокзалу.

Туристам пропонуються номери наступних категорій: 1-о-5-тимісні номери «турклас» (без ремонту) та «покращений турклас» (з косметичним ремонтом) з умивальниками, туалет і душ для яких пропонуються на поверсі (сантехніка 2012р.); 1 - о та 2-о місні номери «стандарт» (без ремонту), «оновлений» (косметичний ремонт), а також «покращений», «суперіор», «напівлюкс-студіо» і «напівлюкс покращений» (всі чотири категорії з капітальним ремонтом 2011-12 років, повністю замінені сантехніка і меблі) - з усіма зручностями, TV, холодильником, телефоном. Холодна і гаряча вода постійно. До послуг туристів ресторан, три конференц-зали на 30, 70 і 120 осіб, перукарня, безкоштовна камера схову. У внутрішньому дворику готелю «Львів» знаходиться цілодобова автостоянка

«ЖОРЖ»*** готель розташований на центральній площі міста, в 5 хвилинах пішого ходу від Оперного Театру. 4-х поверхова будівля готелю побудована в 1901р. в стилі бароко, капітальний ремонт був закінчений у 2010р. Обладнана ліфтом. Туристи розміщуються на 2-4-му поверхах. Для туристів пропонуються 1-о, 2-о і 4-и місні номери «туркласу» з умивальниками, а також номери «економ», «стандарт», «покращені», «напівлюкс» та «люкс» з вигодами в номері (ванна або душ), телевізором, телефоном. Холодна і гаряча вода постійно. У номерах Інтернет Wi-Fi. Сніданок - шведський стіл. В готелі є кафе, бар, ресторан, пральня, конференц-зал, камера схову.

17

Кожному учаснику – СВЯТКОВИЙ ПОДАРУНОК

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]