Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Programa_prakt_KBB_IU_novaya_kurs (1).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
98.3 Кб
Скачать

Ііі. Науково-дослідна робота

Під час проходження практики студенти готують курсові роботи, використовуючи матеріали бази практики, узагальнюючи досвід роботи установ книговидавничої сфери. Науково-дослідницька робота студентів-практикантів передбачає: збирання та узагальнення матеріалів за темами наукових та курсових робіт; виконання завдань кафедри (здійснюється у відповідності до індивідуальних планів, затверджених викладачами - керівниками наукових та курсових робіт).

Іv. Профорієнтаційна робота

В період виробничої практики студенти виконують завдання, пов’язані з профорієнтаційною роботою: проводять індивідуальні бесіди про професію, організують масові, групові заходи з метою пропаганди професії, реклами університету та ін. (Матеріали з профорієнтаційної роботи відображаються у звіті).

V. Контроль та підведення підсумків практики

Робота кожного студента-практиканта визначається індивідуальним планом-графіком, який складається керівниками практики від книжкового магазину, видавництва та університету на підставі програми практики з урахуванням умов та плану роботи установи, а також індивідуальних особливостей студента.

Протягом усього періоду практики кожен студент веде щоденник, в якому відображається його діяльність. Щоденник перевіряється керівником практики від установи та викладачем під час відвідування бази практики.

По завершенні практики щоденник засвідчується печаткою та підписом керівника установи – бази практики.

Форма щоденника практики (див.додатки).

Кожен студент для звіту про проходження практики повинен представити наступні матеріали:

  • щоденник практики;

  • додатки до щоденника, які передбачені програмою;

  • характеристику, видану керівником практики (завіряється печаткою і підписом керівника установи-бази практики);

  • зразки видавничої продукції та ін.

Означені матеріали всієї бригади студентів а також звіт про роботу збираються в папку і представляються викладачу – керівнику практики (після захисту її на базі практики).

Звіт про роботу студентів-практикантів складається бригадиром за підсумками колективного обговорення результатів практики. В ньому необхідно відобразити:

  1. Виконання програми практики. (Виконана повністю: короткий зміст виконаної бригадою роботи; виконані не всі завдання: вказати, які завдання не виконані або замінені іншими, причини; програма виконана повністю а також виконані види робіт, що не передбачені програмою, вказати, які саме.)

  2. Труднощі, що зазнавали студенти при виконанні програми практики (вказати докладно, які саме труднощі, при виконанні яких завдань).

  3. Нові знання, які були одержані студентами в результаті виробничої практики (вказати докладно, з якими питаннями, що не вивчалися в ВНЗі, студенти познайомилися на практиці)

  4. Судження, думки щодо діяльності установи – бази практики.

  5. Пропозиції студентів щодо удосконалення навчального процесу (які питання потребують більш глибокого вивчення); удосконалення виробничої практики (зауваження до програми).

  6. Короткі відомості про трудову дисципліну студентів-практикантів (про порушення трудової дисципліни; про скорочення періоду практики за поважними причинами та документи, які це підтверджують).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]