Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvit.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
150.53 Кб
Скачать

Міністерство освіти України

Київський національний університет

будівництва і архітектури

Звіт

про проходження комплексної

виробничої практики

Студент 1 курсу

Денної форми навчання

Будівельно-технологічного факультету

із спеціальності

Товарознавство і комерційна діяльність

Безпавла Вікторія Анатоліївна

Керівник практики від університету: ас. Мусійчук О.О.

Київ-2013

Зміст

  1. Агромат. Керамік СІТІ………………………………………………………..3

  2. Епіцентр……………………………………………………………………….8

  3. ДБК 4…………………………………………………………………………16

  4. KNAUF…………………………………………………………………….…18

Агромат. Керамік сіті

ТОВ ПТК «Агромат» – компанія, яка провадить діяльність з продажу керамічної плитки та сантехніки в Україні. Компанію було створено 25 серпня 1993 року. Перші контракти компанії було укладено зі словацькою фабрикою «Kerko» і чеським виробником сантехнічної кераміки «Znojmo». Поступово компанія «Агромат» налагодила контакти із зарубіжними партнерами. Вона опанувала не лише київський ринок, але і регіони країни, організувала розвинену дилерську мережу, обладнала склади.

Сьогодні «Агромат» успішно працює з більш ніж 100 виробниками керамічної плитки і сантехніки, і є їх офіційним дистриб'ютором в Україні. Вся продукція, з якою працює «Агромат», сертифікована і продається з гарантією від 1 до 5 років. В асортименті компанії продукція таких відомих зарубіжних виробників, як Novabell, Imola, Venis, Aparici, Rocersa, Revigres, Cersanit, Villeroy & Boch та багатьох інших.

За результатами 2008 року. компанія займала 24% українського ринку кераміки, а в 2010 році. - близько 36%.

Компанія постійно розвивається, її гордість – новий «Керамік СІТІ» відкритий 11 жовтня 2012 року. Він є одним з найбільших в Європі спеціалізованим комплексом з продажу керамічної плитки і сантехніки. Тут сконцентрований майже двадцятирічний досвід компанії «Агромат», розуміння сучасних вимог ринку і потреб клієнта.

Торговий центр «Агромат. Керамік СІТІ» знаходиться в Святошинськуму районі міста Києва по вул. Академіка Булаховського 4. До нього досить зручно добиратися так як він знаходиться поблизу метро Академмістечко звідки можна дійти пішки, це займе близько 10 хвилин, або доїхати на громадському транспорті.

Будівля торгового центру має три поверхи. Торгові зали знаходяться на першому і другому поверхах. На першому поверсі розміщена продукція середньої цінової категорії, а на другому, елітному – дорогі бренди класа premium.

Перший поверх

На першому поверсі представлений широкий асортимент товарів: змішувачі, душі, ванни, раковини, туалети, басейни, меблі для ванної кімнати, а також аксесуари для ванної кімнати.

Душі – можуть бути скритого монтажу і зовнішнього, можуть складатися з верхнього і нижнього душу, лійки для душів можуть бути з під світкою, з водопадом, струя може закручуватися, може бути розпилення як туман. Велика кількість постачальників близько двадцяти виробників такі як «Gessi», «Kludi», «Devit».

Душові кабіни – складаються з піддона, ніжок, сіфона. Стандартна висота 185-190 см., ширина 80*80, 90*90, 100*100см. Двері бувають на роліках або на петлях інший варіант надійніший. Монтаж душу може бути зовнішнім або внутрішнім. В середині є полички для засобів гігієни, а також вони можуть мати полотенце тримач.

Змішувачі – можна встановлювати зі стільниці, стіни, або раковини. Є сенсорні для економії води, можуть бути різних форм для зручного користування, можуть крани з однієї сторони, а можуть з двох для гарячої і холодної води. Корпус зроблений з латуні, шланги мідні, або з гнучкого матеріалу, стандартне напилення йде хром, а також за бажанням клієнта з доплатою може бути будь-яке інше з золота, срібла, міді чи будь-який інший колір. Змішувачі в ТЦ коштують від 500-600 грн.

Раковини – мають різну форму: круглу, овальну, чашоподібну і інші. Можуть бути встановленні на тумбу, на ніжках, на стільниці. Раковини дробленні або з кераміки, або штучного матеріалу (кварцовий пісок з добавками полімерів). Стосовно догляду за ними, то звісно керамічні краще, адже вони не псується від хімічних препаратів, але стосовно руйнування керамічні кригкіші і руйнуються легше чим з штучних матеріалів.

Туалети – можуть бути підвісні і ті що стоять на підлозі. Злив може бути зовнішнього, або скритого монтажу, є великий і малий злив (6 і 3 літра відповідно).

Ванни – бувають окремо стоячі, або вбудовані в інтер’єр ванної кімнати. Змішувачі можуть бути вбудовані в саму ванну, або в прилеглу стіну. Виготовляють ванни зі сталі, чавуну, акрилу, пластику. З чавуну і сталі випускають менше в даний час. Частіше використовують пластик. Ванни від різних виробників мають такі ціни: Україна – 8-7 тис. грн.; Китай 3-10 тис. грн..; Німеччина 20-100 тис. грн. Крім звичайних ванн можуть бути гідро-масажні, аеромасажні, на пнемо чи електро-керуванні.

Аксесуари – це всякі різні мильниці, стаканчики для зубних щіток, полотенце сушарки, бумаготримачі, полички. Виготовляються зі сталі, нержавіючої сталі, латуні. Краще використовувати з нержавійки, бо сталь окислюється і руйнується. Стосовно полотенце сушарок вони можуть боти електричними, або проточними (водяними).

Басейни – можна розташовувати як в будинку так і надворі, тому що в них є підігрів і взимку вони не замерзнуть.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]