Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvit.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
150.53 Кб
Скачать

Другий поверх

Другий поверх поділений на відділи. Родзинкою ТЦ «Агромат» є те, що товари представленні в дизайнерській композиції так званих шоу-румах, що дає змогу клієнту представити який буде мати вигляд товар у готовому інтер’єрі.

На другому поверсі є вибір кухонь відомої німецької фабрики «HAECKER» виготовленні з екологічно чистих матеріалів, виконанні в різних стилях для задоволення будь-якого смаку покупця.

Представлений дуже великий вибір плитки. Тут можна обрати плитку як для ванної, кухні чи кімнат у будинку,так і для зовнішнього використання. Плитка в основному виставлена на стелажах, а деяка представлена у дизайнерських композиціях ТЦ.

В ТЦ «Агромат» знаходиться плитка від різних виробників з усього світу. Найбільшими постачальниками є Італія, Іспанія, Португалія і інші.Відомими італійськими представниками є такі фабрики:

«LEONARDO» - в асортименті фабрики керамо-граніт, відтворюючий самі різні природні і штучні матеріали, виробляють плитку до розмірів 60*60см.

«NOVABELL» - дуже великий вибір плитки всіх кольорів, розмірів, дизайну на будь який смак.

«LA FABBRICA» - плитка інкрустується дорогоцінними (напівдорогоцінними) каменями. Нерідко колекції керамічної плитки «La Fabrica» включають скляні, металеві та кришталеві обробки, які роблять інтер'єр будь-якого приміщення по-справжньому вишуканим, розкішним і багатим.

Також в магазині розміщені композиції відомих італійських дизайнерів «Valentino» і «Roberto Cavalli». Іспанські фабрики: «VENIS» - спеціалізується на виготовленні настінної плитки і плитки для підлоги. Також фабрика виробляє високоякісний матеріал як «керамічний паркет» - керамо-граніт, який імітує паркетну дошку або ламінат. Крім цього фабрика випускає колекції безшовної плитки.

«EL BARCO» - фабрика створює якісні колекції керамічної плитки для кухонь, ванн і інших кімнат виконанні у теплих кольорових гамах і невеликих форматах.

«MAINZU» - плитка із червоної глини. В основному виробництво спрямоване на виготовлення плитки на стіни, але і плитки на підлогу є чималий асортимент.

«L’ANTIC COLONIAL» - плитка виготовлена тільки з натурального каменя вражаючої ручної роботи. Також мармур виготовлений фабрикою покривають захисним покриттям щоб надовго зберегти натуральні матеріали.

Португальська фабрика «REVIGRES» - характеризується широкою кольоровою гамою, діапазоном запропонованих розмірів, а також є вибір плитки для зовнішнього використання. По зовнішньому вигляду плитка ділиться на чотири групи: імітація дерева, під натуральний камінь, під мармур і під гранітну крихту. Виготовляють тільки з натуральних компонентів. Звісно крім цих фабрик в ТЦ «Агромат» ще є велика кількість постачальників.

Окреме місце можна виділити для мозаїки адже її асортимент теж немалий. Представлена плитка з різних матеріалів: перламутру, скла, смальти, каменя, металу і з дорогоцінних матеріалів. Фабрики постачальники мозаїки «Trend», «Bisazza», «Giaretta», «Onix», «Sicis», «Vitrex», «Vallelunga Ceramica».

Також крім плитки і мозаїки тут є вибір сантехніки. Це такі торгові марки як «Devon&Devon», «Оasis», «Jacuzzi», «Axor».

Яскравими представниками поверху є товари високого технічного прогресу це: три в одному душ і дві бані турецька та фінська, в цьому душі є така програма що коли температура досягає максимуму тоді автоматично вона починає знижуватися і навіть людина якій стане зле зможе звідти викликати швидку; також є ванни з гідромасажом, аеромасажом, з влаштованими магнітофонами, навігаторами, ванни самоочисткою.

Що стосовно комфорту для клієнтів в ТЦ «Агромат» також все на високому рівні. При вході в магазин знаходиться адміністрація в яку можна звернутися за допомогою. Всюди і на першому і на другому поверсі знаходяться робочі місця менеджерів які завжди нададуть допомого, проконсультують покупця. Також розміщенні зони відпочинку: на першому поверсі дитяча ігрова кімната з лабіринтом, ресторан і місця з журнальними столиками для перегляду відвідувачами каталогів керамічної плитки, на другому поверсі розміщені зони з місцями для переговорів і відпочинку відвідувачів.

Для повного комфорту клієнтів в ТЦ «Агромат» існує велика кількість додаткових послуг. до них відносяться:

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]