Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvit.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
150.53 Кб
Скачать

Також для комфортності існує безліч додаткових послуг. Це такі послуги як:

  • Доставка товару – доставка в будь-яке зазначене покупцем місце в домовлений строк.

  • Тонування фарб – щоб не закупляти велику кількість всіх кольорів, а закупляють білу фарбу і вже з бажанням клієнта тонують її в потрібний йому колір.

  • Дизайн кухонь – можливість за допомогою 3D візуалізації побачити, як буде виглядати майбутня кухня.

  • Розкрійна дільниця – дільниця на якій можуть відрізати певну потрібну кількість матеріалу якщо не задовольняє стандарт, встановлюють меблеві навіси.

  • Оверлок – придбавши килимові покриття, ви маєте можливість скористатись послугою оверлок прямо у відділі.

  • Паркінг – біля кожного будівельно-господарського гіпермаркету розташований просторий безкоштовний паркінг.

Послуги банку – банки не є частиною епіцентру, але вони надають розтрочки це «OTP» Банк, «Дельта» Банк, «Альфа» Банк.

  • Безготівковий розрахунок така послуга надається за певних умов:

    • В торговому залі вказати консультантові на потрібний товар. Консультант зобов'язаний виписати артикул товару;

    • На основі артикула оформити рахунок у відділі безготівкового розрахунку;

    • Сплатити рахунок протягом трьох банківських днів від дати написання рахунку, інакше, по закінченню цього терміну, товар буде повернено до торгового залу;

    • Отримати товар протягом трьох банківських днів від дати сплати рахунку, інакше, по закінченню цього терміну, товар буде повернено до торгового залу;

    • При отриманні товару покупець повинен звернутися з довіреністю та паспортом до відділу безготівкових розрахунків для оформлення документів;

    • Для отримання товару з видатковою накладною підійти до потрібного відділу в торговому залі;

    • З третім примірником видаткової накладної пройти контроль на охороні.

Також для комфортності клієнтів існують ігрові кімнати для дітей з вихователями де покупець може залишити свою дитини поки сам буде ходити по магазину. На окремі свята проходять окремі ігри для дітей.

Є кафе де можна не тільки відпочити і попити кави, а і повноцінно пообідати.

Дуже важливим є те, що люди які там працюють і в цей час ще й підвищують свій рівень знань. Так якщо навіть людина спеціаліст в одній галузі він може вивчити другу. Завдяки цьому робітники мають стрімкий кар’єрний зріст за декілька років можна від продавця стати зав секції або навіть начальником відділу. Також для працівників створюють заохочувальні акції. Ті хто стали найкращими за місяць мають можливість виграти якусь мандрівку чи квитку кудись. Наприклад в минулому році найкращі робітники мали змогу відвідувати Чемпіонат Європи безкоштовно навіть вирішаючи фінальні матчі. А ще нещодавно деякі мали змогу відвідати концерт Depeche Mode.

Пат «Домобудівний комбінат №4»

ДБК №4 – завод займається виготовленням залізобетонних виробів для панельного і монолітного домобудування. На заводі виробляються панелі серії АВКС.

ПАТ «Домобудівний комбінат №4» створений у 1977 році для забезпечення потреб будівельного ринку як в Києві так і по всій Україні. Протягом останніх тридцяти років компанія постійно розвивається, впроваджуючи нові технології, удосконалюючи менеджмент і орієнтуючись на нові стандарти будівництва. У роботі використовується новітнє обладнання і сучасні технології. За цей період ДБК звів більше 500 житлових будинків. У 2005-2010 роках більше 15% всієї нерухомості Києва, що будується, було побудовано нами. За більш ніж 30 років успішної роботи компанія встигла завоювати не лише довіру громадян, але і зайняти лідируючі позиції у сфері житлового будівництва.

До ДБК4 відносяться три будівельні управління, завод залізобетонних виробів і управління виробничо-технологічної комплектації, які об’єднують понад 2000 робітників. Завод є найпотужнішим в Україні та другим за потужністю в Європі. Управління виробничо-технологічної комплектації здійснює комплектацію об’єктів матеріалами, виробами й конструкціями для монтажної й оздоблювальної фаз будівництва, виготовляє металеві, металопластикові та дерев’яні вироби. Будівельно-монтажні управління № 1 та №2 виконують монтажні й опоряджувальні роботи, займаються введенням в експлуатацію житлових будинків, об’єктів соціально-побутового призначення та інших споруд. Будівельно-монтажне управління №3 виконує будівництво нульових циклів, інженерних мереж, здійснює внутрішні сантехнічні роботи та благоустрій територій. Саме така структура забезпечує цикл виробництва – від виготовлення збірних залізобетонних конструкцій в умовах заводу до монтажу, обробки та введення об’єктів в експлуатацію.

Домобудівельний комбінат №4 брав участь у реалізації таких масштабних проектів як: реконструкція центрального залізничного вокзалу в м. Києві, будівництво будинку Апеляційного суду м. Києва, університету ім. Грінченко й такого унікального об’єкту як Центр серця, реконструкція Національного спорткомплексу «Олімпійський».

Звісно успіху допомогли здобути партнери – які допомагають виконувати роботу з максимальним рівнем якості. Партнерами ДБК є:

АТ ХК «Київміськбуд», КП «Житлоінвест», ПАТ «Київенерго», АК ВАТ «Київводоканал», ПАТ «Трест КИЇВСПЕЦБУД», ПрАТ « Завод залізобетонних конструкцій ім.С. Ковальської», ВАТ «Домобудівний комбінат № 3», ПАТ «Укртелеком», ПАТ «Дочірній банк Сбербанка Росії», Святошинська районна державна адміністрація і багато інших.

Впровадження нових будівельних технологій, нарощування обсягів будівельно-монтажних робіт є неможливим без використання сучасної будівельної техніки та механізмів, а також постійного оновлення технічного парку . «ДБК-4» оздоблений сучасною будівельною технікою: бетонозмішувачами, бетононасосами Putzmeister, бульдозерами, екскаваторами, автонавантажувачами, кранами мостовими і козловими, баштовими кранами «Liebherr» та «JASO».

Завод є найпотужнішим в Україні та другим за потужністю в Європі.

Завод ділиться на дві частини. Перша черга – це внутрішні вертикальні панелі (стінові), вентиляційні блоки, екрани огородження, балконні лоджії, панелі перекриття в касетах. Друга черга – це внутрішні горизонтальні панелі перекриття і зовнішні стіни.

Виробництво починається в Арматурному цеху де роблять арматурні каркаси. В павільйон завозять на візку дліномір довжиною 12 метрів, або бухту яку розправляють на станку надаючи йому розмітку він розмотує і відрізає скільки потрібно. Потім на одно точковому станку зварюють разом одну частину (одну точку). Далі розміщенні станки які звірюють повністю цілий каркас самостійно без допомоги людини, вона тільки задає програму. А далі виходять готові каркаси, які відвозять цехи першої або другої черги. Робота в цеху першої черги проходить так:

  • Привозять арматурні каркаси;

  • Змащують форми;

  • Ложать в форми арматурні каркаси;

  • Ложать в форми скриту електропроводку;

  • Заливають в форму бетон;

  • Спеціальним обладнанням пропускають вібрацію через форму, щоб бетон розмістився по всій формі і не було ніяких пор чи дефектів:

  • Потім прибирають залишки;

  • Така форма вже готова поміщатися в пропарочну камеру;

  • І через добу вже виходить готова панель.

На другій черзі виробництво проходить так само, але там двох гілковий конвеєр, а на першій черзі одно гілковий.

Після виробництва всю продукцію вивозять на склади ( склад дуже великий і може помістити велику кількість готової продукції), а після чого продукцію транспортують безпосередньо на будівництво.

Якщо взяти о уваги все виробництво то на території не дотримуються правил поведінки не всі одягненні в каски хоча це потрібно, адже по верху їздить обладнання особливо в арматурному цеху, які перевозять арматуру і це дуже небезпечно. Не дотримані елементарні норми безпеки на підлозі де лежать кабелі поряд дуже багато калюж, що може призвести до надзвичайної ситуації.

KNAUF

Кнауф – є провідним виробником будівельних і оздоблювальних матеріалів в Європі. Комплектні системи "KНАУФ" для виконання внутрішньої обробки приміщень "сухим" засобом визнані передовими і успішно застосовуються будівельниками у всьому світі. Основною продукцією "КНАУФ" є гіпсокартонні листи, металеві профілі, гіпсові перегородки, сухі суміші, полістирол, перліт, устаткування для машинної обробки штукатурних розчинів та ін.

ТОВ «Кнауф Гіпс Київ» засновано в 1949 році з того часу на заводі вироблялися гіпсові в’яжучі, декоративна плитка, плити перегородки, сухі суміші. З 1999 року з приходом німецьких інвесторів відбулася реконструкція заводу із всього цього великого асортименту зараз виробляють тільки листи гіпсокартону.

Сьогодні завод забезпечує більше 70% потреб українського ринку гіпсокартону. Також компанія забезпечує не тільки Український ринок також вона експортує товари в Латвію, а імпортує з Данії.

Лінія виробництва проходить в двох цехах: цеху гіпсу і цеху гіпсокартону.

Сировину для виробництва тобто гіпсовий камінь добувають у тернопільському басейні.

Виробництво складається з таких етапів:

  • Гіпсовий камінь завозять зі складу в цех гіпсу;

  • Гіпсовий камінь дроблять;

  • Потім подроблений камінь мелють на млинах;

  • Потім уже змелений його поміщають в чотири котли непереривної варки де температура досягає 1000°С і за певним технологічним процесом варять гіпс;

  • Прямо з цих котлів гіпс потрапляє вже в цех гіпсокартону;

  • Потім гіпс потрапляє на стрічковий в якого знизу йде картонний лист на який виливається гіпс і зверху теж накривається листом картону;

  • Далі по конвеєру вже майже готовий лист просушується температура досягає 3300°С;

  • Потім нарізується певний заданий розмір;

  • Потім листи перекладаються і проходять три зони охолодження;

  • На останній стадії готові листи складаються в певній кількості в пачки.

На всьому виробництві все автоматизовано за всім технологічним процесом спостерігає одна людина яка сидить за комп’ютерами. Єдина робота яку виконують люди це пакування готових гіпсокартоних листів. Всього на виробництві працює 90 робочих і 35 посадових осіб.

На виробництві виготовляють: звичайний, пожаростійкий, вологостійкий гіпсокартон.

Звичайний гіпсокартон – може застосовуватися як:

  • Монтаж підвісних стель;

  • Облицювання стін;

  • Виготовлення звукопоглинальних елементів;

  • Декорування інтер'єру.

Важливо для цього гіпсокартону щоб у приміщенні підтримувалася температура не нижче 10 ° С, він повинен акліматизуватися. Для цього матеріал повинен знаходиться в приміщення протягом декількох годин.

Колір - сірий. Товщина - 9,5 мм і 12,5 мм.

Пожаростійкий гіпсокартон – володіє підвищеною опірністю впливу відкритого полум'я. Забезпечується така властивість завдяки особливим добавкам і мінеральним волокнам внутрішньої частини гіпсокартонних листів.Використовують для:

  • Внутрішніх оздоблювальних робіт, наприклад, для монтажу підвісної стелі;

  • Облицювання стін..

Колір - сірий (з червоною маркуванням). Товщина - 12,5 мм.

Ввологостійкий гіпсокартон – на відміну від інших видів гіпсокартону, вологостійкий варіант здатний прослужити довше, зберігаючи при цьому естетичний зовнішній вигляд і не піддаючись грибковим нальотам.

Секрет матеріалу полягає в тому, що до його складу додаються спеціальні речовини, які володіють зниженим абсорбувальним властивістю, тобто не поглинають вологу. Більше того, ці речовини стійкі до появи грибків, принаймні, якщо гіпсокартон вологостійкий захищений з лицьового боку. Зробити це можна за допомогою водостійкої грунтовки, фарби, керамічної плитки.

Колір - зелений. Товщина - 9,5 мм і 12,5 мм.

Крім цих варіантів також ще виробляють гіпсокартон на стелю він менший за розмірами і з товщиною максимум 9мм.

Компанія дуже піклується про якість продукції тому для неї є важливим персонал, який працює. Люди – це найцінніше, що є у кожної фірми. На всіх ділянках, від виробництва до споживання, мають бути кваліфіковані спеціалісти. Це одна з причин, з якої КНАУФ співпрацює не тільки з вищими, але й з середніми спеціальними навчальними закладами. Висока якість матеріалів має підкріплюватися правильним, грамотним їх використанням. Висока якість матеріалів має підкріплюватися правильним, грамотним їх використанням. Тому на базі заводу «Строймак Кнауф» у 1999 році був відкритий учбовий центр КНАУФ, де за спеціально розробленими програмами проходять навчання будівельники, архітектори, проектувальники, торгівці. Для студентів будівельних спеціальностей разом з Київським національним університетом будівництва та архітектури (КНУБА) підготовлено підручник «Основи виробництва стінових та оздоблювальних матеріалів». Використання підручника з систем сухого будівництва, підготовленого фірмою КНАУФ разом з Міністерством освіти та науки, буде сприяти учбовому процесу в профтехучилищах.

З приводу безпеки, то на цьому виробництві все зроблено якнайкраще всюди чисто, нічого зайвого що б могло заважати ніде не присутнє.

20

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]