Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лаба 2.docx
Скачиваний:
27
Добавлен:
16.05.2015
Размер:
39.13 Кб
Скачать

Оціночна шкала

Якщо кількість позитивних відповідей за одним з типів темпераменту складає 40% і більше, це означає, що даний тип темпераменту для Вас є домінуючим. Якщо цей результат складає 30-39%, то риси даного типу виявлені у Вас досить сильно, якщо 20-29% – риси даного типу виявлені середньо. При результаті 10-19% можна стверджувати, що риси цього типу темпераменту виявлені у Вас в незначній мірі.

Звіт

Мета роботи: навчитися визначати показники темпераменту особистості.

Якості – веселий, життєрадісний, комунікабельний, стриманий, енергійний, терплячий… і т. д.

Відповіді

  1. Домінуючого типу характеру у мене не виявилось але в мне є досить сильно виявлений один тип це – Флегматик. А тири інші типи в мене виявлені середньо.

В житті і навчанні в мене виявляються якості: спокій, вдумливість, цілеспрямованість, надійність, урівноваженість, ці якості показують мій характер мою поведінку, моє коло близьких.

  1. Для флегматиків підходять такі професії: інженер, агроном, ювелір, системний адміністратор і т.д. Флегматик він як ніхто другий може якісно і довго виконувати різну роботу.

  2. Якості мого темпераменту виявляються як і всіх людей але флегматик може вислухати не перебивати, обдумати і дати ціну пораду другові. Для мене ідеальний партнер ситуативного спілкування це та людина яка вміє вислухати, порадити і яка мене розуміє, таких людей в моєму крузі друзів мало але вони є.

1 Столяренко Л. Д. Основы психологии / Л. Д. Столяренко. – Ростов-на-Дону: Феникс, 1997. – 736 с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]