Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
_Biznes-plan_minipekarnya_56.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
16.05.2015
Размер:
219.65 Кб
Скачать

6. Маркетинговий план

Потенційними споживачами нашої продукції є мешканці Північного рай­ону, а також сусіднього Городецького і жителі міста Малинівка. Купити ба­тон можуть люди і з середніми, і високими доходами. Таких за даними соціо­логічних досліджень близько 40 %.

Система ціноутворення на продукцію полягає в наступному. Розраховуєть­ся собівартість готової продукції і додається бажаний прибуток з кожного батона. Таким чином, ціна батона залежить від витрат на виробництво про­дукції і може мінятися.

На рекламні цілі щомісяця буде виділятися 750 гри. плюс 1,5 % від вируч­ки. У перший місяць роботи щотижня будуть проводитися безкоштовні дегус­тації батона для ознайомлення з продукцією фірми. У наступні місяці передба­чається поширення рекламних листівок в місцях продажу хліба, а також в інших продовольчих магазинах; реклама на місцевому телебаченні та в пресі.

Канал збуту - роздрібна торгівля в магазині при хлібозаводі. Дедалі пла­нується організація пересувної торгівлі на ринку Північного району та зу­пинці "Інститут".

Література

  1. Кісельов А. П. Основи бізнесу /А. Кісельов -К.: вища школа, 1997. -191с.

  2. Кістерський Л. Л, Управління бізнесом: доступно про складне. / Л. Кістерський, А. Бурлей, А. Пустовойтова - К.: Знання України, 2001. - 245 с.

  3. Коробов М. Я. Фінансово-економічний аналіз діяльності підприємств: [навч. посіб.] - 3-тє вид., пере-роб. і доп./ М. Коробов - К.: Т-во „Знання", КОО, 2002. - 294 с._

  4. Кушнір B.C. Основи економіки і організації бізнесу/В. Кушнір-К., 1997. - 160 с.

  5. Вихрущ В. П. Основи бізнесу / В. Вихрущ - Тернопіль: Збруч, 1998. - 197с.

  6. Покропивний С. Ф., Бізнес-план: технологія розробки і обгрунтування: [навч. посібник] / С. Покропивний - К.: Кнеу, 1999. - 208 с.

19

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]