Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Аудит.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
330.75 Кб
Скачать

Додаток 1

Висновок аудитора

засновникам приватного підприємства «САМ» про відображеної в бухгалтерській звітності собівартості робіт, послуг за 2010 рік

1. Нами, Кучино Л.С., Павлової Т.В., Поповим С.І., Кирова Л.Н. проведено аудит собівартості робіт (послуг) ПП «САМ» за 2011 рік.

Дані в бухгалтерській звітності підготовлені бухгалтерією ПП «САМ» виходячи з Положення про бухгалтерський облік та звітність в Україні.

2. Відповідальність за підготовку даних бухгалтерської звітності за собівартістю робіт (послуг) несе головний бухгалтер ПП «САМ» Кравченко М.П. Наш обов'язок полягає в тому, щоб висловити думку про достовірність у всіх істотних аспектах даної звітності в частині обліку собівартості на основі проведеного аудиту.

3. Ми проводили аудит у відповідності до Положення про бухгалтерський облік та звітність в Україні. Аудит планувався і проводився таким чином, щоб отримати достатню впевненість в тому, що бухгалтерська звітність в частині обліку собівартості послуг (робіт) не містить істотних спотворень. Аудит включав в себе перевірку на вибірковій основі підтверджень числових даних і пояснень, що містяться в бухгалтерській звітності по обліку собівартості робіт (послуг). Ми вважаємо, що проведений аудит дає досить підстав для того, щоб висловити думку про достовірність бухгалтерської звітності в частині обліку собівартості робіт (послуг).

В результаті перевірки випадків розбіжності записів у Головній книзі і первинних документах не виявлено.

4. На нашу думку, перевірена бухгалтерська звітність у частині собівартості робіт (послуг) достовірна, тобто, підготовлена ​​таким чином, щоб забезпечити у всіх істотних аспектах відображення обліку витрат ПП «САМ» станом на 1 січня 2012 року.

Аудитор Кучина Л.С.

08.02.2012

55