Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Отчетъ.docx
Скачиваний:
12
Добавлен:
19.04.2015
Размер:
181.28 Кб
Скачать

4. Відповідальність учасників договору

4.1.  У випадку неможливості виконання стороною договору взятих на себе зобов'язань у встановлений договором строк  вона  зобов'язана  не пізніше, ніж (за 10 днів до строку виконання) _____________  попередити всіх учасників договору про неможливість виконання.

4.2.  Невиконання  умов  договору з вини учасника договору тягне за собою відповідальність згідно чинного  законодавства.

4.3. У  випадку  невиконання  зобов'язань  учасником  договору інші учасники або сторона, якій доручене ведення справ, вправі пред'явити позов у суд з вимогою виконання зобов'язань у натурі й стягнення штрафних санкцій.

5. Форс-мажор

5.1. Учасники звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання зобов'язань за  цим  Договором,  якщо  це невиконання  з'явилося  наслідком  обставин  непереборної сили, що виникли після укладання Договору в результаті подій надзвичайного характеру, які Учасник не міг ні передбачати, ні запобігти розумними мірами.

5.2. До обставин непереборної сили відносяться події,  на які  Учасник  не  може  впливати й  за виникнення яких   не   несе   відповідальності,   наприклад,    землетрус, повінь, пожежа, а також страйк, урядові постанови  або  розпорядження  державних  органів,   воєнні дії будь-якого характеру, що перешкоджають виконанню предмета даного Договору.

5.3.  Сторона, що посилається на обставини непереборної сили, зобов'язана негайно інформувати іншого Учасника про настання подібних обставин  у  письмовій  формі,  причому  на  вимогу будь-якого  Учасника  повинен  бути наданий  документ, що засвідчує форс-мажор, виданий торговельно-промисловою палатою.

5.4. Якщо стан  невиконання  зобов'язань, що  випливають  із Договору,  триває  більше  шести  місяців  і  немає  можливості зробити обов'язкової заяви про дату припинення обставин протягом   не більше  шести  місяців,  то  кожний  Учасник  має право розірвати даний Договір в односторонньому порядку, сповістивши про  це  інших Учасників.

6. Припинення дії договору

6.1. Договір укладений на строк ____________________, після закінчення якого   спільна діяльність  припиняється  з  розподілом доходів і витрат (порівну, пропорційно)______________.

6.2.  Підведення  підсумків  спільної  діяльності  здійснюється стороною, якій  доручено ведення справ, з наступним обговоренням і схваленням всіма учасниками договору.

7. Адреси й реквізити сторін

7.1. _________________________________

    __________________________________

    __________________________________

    __________________________________

7.2. Договір складений в _____ екземплярах, по одному для кожної сторони.

Підписи сторін:

____________                    __________

Висновки

В ході проходження ознайомчої практики у ТОВ «Биг-Транс» основною метою було закріплення теоретичних знань, отриманих за період навчання в університеті, практичною діяльністю в сфері економічної діяльності. Я познайомився з організаційною структурою підприємства, також розглянув структуру управління та економічну діяльність товариства, зробивши аналіз на основі наданих даних.

В результаті були більш вдосконалені та закріплені наступні вміння:

  • Роботи з документацією, її збором, підготовкою таредагуванням;

  • Виконання розрахунків показників, що використовуються в статистичній звітності, проведення аналізу статистичної звітності.

На шляху досягнення основних цілей проходження ознайомчої практики використовувалися такі методи навчання, як прослуховування лекцій на базі практики, робота з документацією, виконання індивідуальних завдань, зокрема з використанням методів економіко-математичного моделювання, складання графічних схем, робота в мережі Інтернет.

Список використаної літератури

  1. Моргулець О.Б. Менеджмент у сфері послуг. - Навчальний посібник – К.: Центр учбової літератури, 2012. - 384 с.

  2. Організація готельного обслуговування: Підручник / Мальська М.П., Пандяк І.Г. — К., 2011. — 366 с.

  3. Кадрове діловодство [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://kadrhelp.com.ua/posadovi-instrukciyi-metodika-skladannya

  4. Статут ТОВ «Биг-Транс»

  5. Ukrstat [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua

  6. Прес-служба міністерства інфраструктури [Електронний ресурс].– Режим доступу:

http://www.kmu.gov.ua/control/ru/publish/article?art_id=246896953&cat_id=244277212