Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Diplomnaya_rabota Полищук.docx
Скачиваний:
16
Добавлен:
23.03.2015
Размер:
1.85 Mб
Скачать

2.2. Мотивація вибору героя.

Мотивація вибору героя – одна з фундаментальних складових будь-якого видання. Публічність, як одна з граней професійної діяльності, ставить людину на позицію, коли вона підлягає всебічному огляду та постійно знаходиться на очах у громадськості. Тобто, його поведінку завжди оговорюють, за ними постійно спостерігають. Слова та погляди публічної людини цитують, аналізують, обмірковують, думки підлягають критиці та роздумам. З життя таких людей намагаються почерпнути безцінний досвід, заради того, щоб домогтися успіху в різних сферах життєдіяльності. З його допомогою хочуть вирішити проблеми кар’єрного зросту, побудувати відносини, вийти заміж, здобути визнання і шалений успіх. Саме герой формує не тільки концепцію журналу, але й читацьку аудиторію, інтерес з боку потенційних передплатників та покупців.

Героями видання «Публичные люди» виступають індивідуальності, які підлягають публічному огляду, оцінці з боку читацької аудиторії. Це – громадські діячі, персони шоу-бізнесу, політики, люди, які зарекомендували себе активною діяльністю у різних сферах культури, мистецтва, музики, спорту, бізнесу, політики, кінематографа, благодійної діяльності. Як правило, вони мають не тільки певні заслуги перед громадськістю, але й несуть своєрідний «massage» публіці. Публічна людина, з власної волі, або наперекір їй виступає прикладом для наслідування мас. Це персони, які живуть заради публіки і грають на публіку. Здобути незалежність від публічної думки, будучи при цьому відомим та шанованим (або навпаки – викликати зневагу), неможливо.

Мал. 2.5. Інтерв’ю на сторінках журналу.

Приводом для висвітлення діяльності тої чи іншої публічної людини може стати політичний або життєвий скандал, вихід у світ нового фільму, серіалу, музичної композиції, непорозуміння сімейного характеру, кар’єрні злети або падіння, особистий погляд на певні речі, спеціальні проекти, думки та дослідження.

Окремим аспектом, який э мотивом для публікування інформацію про героя стає фінансова складова. Видання також існує за рахунок рекламних коштів. Слід зазначити, що «Публичные люди» виконує такі функції:

  • Інформативна;

  • Рекламна;

  • Іміджева.

Саме рекламна та іміджева грають базову роль в житті видання. Журналісти рекламують лакшері-життя як окремий аспект у світі популярної людини. Вони формують уявлення громадськості про світ та оточення відомих персон. Окрім цього, редактори журналу будують імідж публічної людини і за допомогою особистої, індивідуальної подачі пропонують читачеві ознайомитись з ним.

Аню, я забула чи має цей журнал інтернет-версію. Тоді м ожна було б і про це розповісти. журналПубличныелюдина сайтеhttp://journals.ua.

28 Апреля, в понедельник, на телеканале «112 украина» состоится премьера вечернего ток-шоу «Люди. Hard Talk». Об этом сообщает пресс-служба канала.

Ведущей новой передачи станет Наталья Влащенко – главный редактор общественно-политического журнала «Публичные люди».

В новом ток-шоу «Люди. Hard Talk» Наталья Влащенко и приглашенные эксперты будут вести разговоры о жизни, успехе в бизнесе, персональных взлетах и падениях, политике и многом другом.

В премьерной передаче 28 апреля примет участие Гарик Корогодский – украинский бизнесмен, который в свое время создал компанию «Альфа-нафта», построил торговый центр «Глобус», ТРЦ «Dream Town», а также фитнес-центр «Аквариум».

Ток-шоу «Люди. Hard Talk» будет выходить ежедневно с понедельника по пятницу в 23:00. Продолжительность передачи – 30-40 минут.

Журнал "Публичные люди".Спецпроект"Мужчина и Женщина". - [ Ukrainian

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]