Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Інтернет техн.реферат.docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
27.6 Кб
Скачать

3.Етапи просування інтернет-реклами

Для будь-якої комерційної фірми кінцева мета проведення рекламної кампанії в Інтернеті - отримання прибутку.Віддача, отримана від реклами, часто не відповідає очікуваним, тому що основні завдання, які повинні бути вирішені під час проведення рекламної кампанії в Інтернеті неправильно сформульовані або взагалі не визначені.

Виділяють 4 основних етапи проведення рекламної кампанії:

  1. Визначення цілей і шляхів їх досягнення, проведення досліджень, розробка плану дій.Цей етап має основне значення, оскільки від отриманих на цьому етапі даних і прийнятих на цій основі рішень буде залежати ефективність побудованої системи та її життєздатність вцілому.

  2. Реалізація веб-сервера.На цьому етапі повинні бути вирішені такі питання, як вибір місця розташування сервера, вибір провайдера послуг Інтернет, дизайн сервера і його структура, має бути здійснено його початкове інформаційне наповнення, розглянуті питання підключення з існуючою інформаційною системою підприємства, і після проведення попереднього тестування сервер може бути розміщений в середовищі Інтернет.

  3. Вирішення питань залучення на веб-сервер споживачів.На цьому етапі використовуються всі види реклами в Інтернет.

  4. Підведення підсумків на основі порівняння отриманих результатів із запланованими за встановленими раніше критеріям.

При розробці реклами вирішальне значення має перший етап, на основі якого розробляються наступні.

Постійні зміни в початкові плани вносить динаміка розвитку мережі Інтернет.Тому проведення рекламної кампанії на основі веб-сервера в середовищі Інтернет є динамічним процесом, який розвивається одночасно з глобальною мережею.

ВИСНОВОК

Інтернет вже давним-давно перетворився на рекламну середу, при безпосередній допомозі Інтернет-реклами, багато кампанії здійснюють просування своєї продукції ринки різних країн світу при тій же Інтернет-реклами.В даний момент часу, практично кожен вид діяльності, тим чи іншим чином, обов'язково знаходить своє відображення у світовій мережі.Інтернет реклама створила просто незліченна кількість рекламних майданчиків, порталів різноманітної тематики, і багатьох інших ресурсів Інтернет реклами при безпосередній допомозі яких, користувач мережі відшукує необхідну йому інформацію.

В процесі всього вищепереліченого Інтернет перетворився на повноправний найпотужніший інструмент реклами, у якого є властиві лише Інтернет-реклами специфічні особливості, здатні виробляти гідну конкуренцію з внеінтернетовскімі видами реклами, однак при всьому при тому, абсолютно не вимагаючи величезних фінансових затрат.Стабільний ж зростання аудиторії Інтернет-реклами і створення все найбільш дієвих і якісних рекламних носіїв належно валить ринок Інтернет-реклами в безупинне зростання.

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

  1. Інтернет-реклама - двигун Інтернету [Електронний ресурс].- Режим доступа: http://seo-miheeff.ru/seo_news/internet_reklama_dvigatel/

  2. Мась, В. Розкрутка сайту із застосуванням високоточної зброї.[Електронний ресурс].- Режим доступа: http://www.raskrutka.kiev.ua/slovar/article/podrobno/020_st.html

  3. Костяхін Д. Інтернет-реклама: хто, що і де [Електронний ресурс].- Режим доступа: http://peterhost.ru/art_reklama.shtml

  4. Плескач В. Л. Електронна комерція [Текст]: підручник / В.Л.Плескач, Т.Г.Затонацька.- К.: Знання, 2007.- 535 с.

  5. Електронна комерція [Текст]: навч.посібник / А.М.Береза, І.А.Козак, Ф.А.Левченко та ін.- К.: КНЕУ, 2002.-326 С.

  6. Юрасов А. В. Електронна комерція [Текст]: навч.посібник / А.В.Юрасов.- М.: Дело, 2003.- 480 с.