Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Переклади текстів.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
38.78 Кб
Скачать

Виразкова хвороба

Виразкової хвороби (ЯБДК) є захворюванням, яке вже давно вважається хронічною, анатомічно визначається дефект у стінці кишечника, але не більше підслизової.

Симптоми виразкової хвороби шлунка або дванадцятипалої кишки сильно варіює і неспецифічні. Існує немає клінічних доказів того, діагноз. Відкриття виразкової хвороби при гастроскопії можна у безсимптомних хворих. Найбільш частими симптомами є: біль в епігастральній ділянці, яка локалізується у верхній частині живота, і який має характеристики, такі як початок межах від 2 до 3:00 після прийому їжі, вона звільняється шляхом прийняття "лужні продукти, такі як молочні продукти, вона повторюється щодня, даючи відчуття голоду і болю печія, диспепсія, нудота або блювота, відсутність апетиту з втратою ваги, блідість залізодефіцитної анемії або мелена є ознаки менш постійним. Можна також побачити перші ознаки шлунково-кишкової кровотечі. Клінічні ознаки розвиваються в періоди, коли хворий страждає щодня, що чергуються з періодом без особливого гена. Існує сезонний ритм в ці періоди, які частіше навесні і восени. Можна також спостерігати клінічні ознаки галасливих в шлунково-кишкові ускладнення виразки відразу, особливо при перфорації стінки кишки або великих шлунково-кишкової кровотечі. Симптоми, описані вище, то, охоплених цим перитоніту (сильні болі в животі, кишкова непрохідність, наприклад, при пальпації живіт ...), так і геморагічного шоку (блідість інтенсивним, тахікардія, артеріальна гіпотензія, неспокій .. .).

Виразкова хвороба результатом дисбалансу між захисних факторів шлунково-слизової оболонки дванадцятипалої кишки: анатомічної цілісності слизової цілісності судинної стінки, секрецію слизу клітинами mucigènes, бікарбонат секреції, фактори агресії: chlorhydro-виразкової секреції (у тому числі збільшився на стрес), токсичні (алкоголь, тютюн, ...), препарати аспірин (ризик 1/1000, щоб виразка), та інші протизапальні препарати, кортикостероїди; хелікобактеріоз відповідальність за хронічний атрофічний гастрит, а в деяких випадках виразка може бути пов'язано з іншою причиною, як синдром Золлінгера-Еллісона.

Виразка може ускладнитися шлунка або дванадцятипалої кишки перфорація, зі створенням пневмоперитонеума або перитоніту. Там також може бути кровотеча, наприклад ерозії гастродуоденальної артерії, яка проходить по задній поверхні першого дванадцятипалої кишки.

При хронічної виразки може бути ускладнена анемія, стеноз воротаря, рак.

Загоєння виразок досягається за рахунок анти-кислоти і деякі зміни способу життя (відмова від куріння, алкоголю висновок ...).

Ліквідація пілорусом Helicobacter на лікування антибіотиками зменшує лікування антацидними відмови або рецидив виразкової хвороби. У разі ускладнень, лікування може бути лікування або операцію. Якщо перфорація виразки: на порожній шлунок, лікарська терапія може бути реалізований. На повний шлунок, конституція перитоніту набагато швидше, а операції є нагальною потребою. Якщо кровотеча: ендоскопія виконується в надзвичайних ситуаціях.

Соседние файлы в предмете Английский язык