Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Переклади текстів.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
38.78 Кб
Скачать

Снід: загальні

Що таке СНІД?

СНІД, початкова "синдром набутого імунодефіциту" являє собою серію подій, які відображають ослаблення імунної системи знищені вірусом. Є вроджені імунодефіцити пов'язані зі СНІДом.

Коли імунна система ослаблена, організм піддається впливу багатьох вірусних, бактеріальних, грибкових (грибкові), паразитарних та деяких видів раку.

Вірус СНІДу називається ВІЛ, як відомо принаймні двох типів, дуже схожі.

Як і всі віруси, ВІЛ може жити тільки всередині клітини. Вона атакує в першу чергу Т4 лімфоцитів, один з провідників імунної системи. Він нейтралізує оборону, перш ніж вони могли б діяти. Коли ВІЛ потрапляє в клітину і має заражена його генетичний код, він може залишитися бездіяльним або стають активними. Потім він множить і проникають в інші клітини: захисні сили організму слабшають, і захворювання проявляється.

Етапи боротьби зі СНІДом

Зараження ВІЛ відбувається в три етапи:

I. Інкубаційний етап.

Цей період після зараження і може тривати від 3 тижнів до 6 місяців. На цьому етапі результати в конкретних ознак або хвороб. Дійсно cuex викличе грип чи мононуклеоз, як хвороба, а осіб, не відомо ніяких проблем.

Теми, які заражені виробляти антитіла проти ВІЛ. Це насправді виявлення цих антитіл серологічний тест, який покаже ВІЛ-статус.

II. Допомогти мовчати.

За 10 років після відкриття свого ВІЛ-статусу:

• 60% інфікованих розвиваються реальні СНІДу.

• 20% людей, інфікованих не має ознак фази СНІДу через 10 років.

• 20% буде спостерігатися незначний синдромів.

III. Фази СНІДу.

Є широкий спектр симптомів. Тим не менш, існують три основні групи симптомів:

1. Рак.

2. Опортуністичних інфекцій, так званий, тому що мікроби скористатися ослабленням імунної системи проникають в тіло.

3. Неврологічні прояви ВІЛ-інфекції, коли надходить в мозок характеризується втратою пам'яті, сплутаність мови, зниження гостроти зору, а також різні психічні розлади замовлень необхідним втручання психіатрів.

СНІД не є безперервною еволюції. В EFET, вона розвивається в посівах, розділених періодами латентності. Буває, що навіть пацієнта з'являється повністю зцілилася, але на жаль на даний момент, ці періоди супроводжуються рецидивами ...

Як вона передається вірус СНІДу?

Вірус в основному в крові, спермі та вагінальних виділеннях. Є чотири основні режими забруднення:

 Звіти гомосексуальної або гетеросексуальної практики, включаючи оральний, анальний слизової бути більш крихкою, анальний секс небезпечніше ralativement;

 Обмін голок і шприців, що побоювання, що споживачі наркотиків в Європі (чисельність населення, які найбільше постраждали від СНІДу), а лікарі, стоматологи і медсестри повинні використовувати одноразові обладнання або parfaitment стерилізувати автоклаві;

 передача хворої матері до плоду, які впливають 50 і 60% дітей ВІЛ-позитивних пацієнтів;

 переливання крові та ін'єкції екстракту крові змусила багатьох трагедій до широкого скринінгу.

Тим не менше, немає забруднення поцілунок в щоку, комарами, домашніми тваринами, приготування їжі на об'єкти або туалет, ванну з водою або басейни для декількох рук, туалети, повітря місця роботи або транзиту, або здавати кров. Акти повсякденному житті ніколи не може бути джерелом забруднення.

Соседние файлы в предмете Английский язык