Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Переклади текстів.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
38.78 Кб
Скачать

Гастрит

Гастрит це розлад травлення проявляється запаленням слизової оболонки шлунка. Слизова оболонка створює захисний бар'єр стінки шлунка, поглинаючи секрецію кислоти виробництва перетравлення їжі. Без цього захисту, стінки шлунка, більш чутливі, незабаром піддатися нападу з боку цих кислот або інших подразників, які можуть викликати виразки. Це те, що відбувається в разі виразкової хвороби. Але буває й так, що слизова оболонка сама роздратований, без стін впливає. Це називається гастритом. Гастрит може бути гострим і виникають раптово або носити хронічний характер і розвиватися повільно, протягом декількох років.

Ряд чинників може сприяти, щоб викликати гострий гастрит. Деякі ліки, такі як аспірин або нестероїдні протизапальні дратують і викликають запалення слизової оболонки. Гострий гастрит іноді викликано недавнім зловживання алкоголем чи вживання корозійні речовини. Він може також виходити від алергії або променевої терапії, або бути результатом значного уповільнення функції печінки, нирок і легень. Нарешті, люди, які щойно пройшли основні стресу, такі як серйозні операції, травми голови або важкі опіки, часто страждають від гострого гастриту.

Хронічний гастрит, в свою чергу, часто через тривале застосування подразників, таких як алкоголь, тютюн або протизапальні препарати. Вона також може бути викликано основного захворювання, такі як злоякісна анемія або аутоімунне захворювання, яке зазвичай виробляють антитіла, які атакують певні органи людини постраждали. Хронічний гастрит іноді розвивається у людей, які страждають від шлунково-стравохідного рефлюксу. Іноді це просто наслідок віку або просто невідомі причини. Було також виявлено, що бактерії Helicobacter Pylori, той самий, який бере участь у більшості випадків виразкової хвороби, також відповідає за деякі хронічні гастрити.

Гострий гастрит характеризується печією і болями у верхній частині живота. Ці симптоми часто гірше після їжі. Деякі люди відчувають нудоту і втрату апетиту. Іноді слизова оболонка шлунка, дуже дратує, легко кровоточить і викликає шлунково-кишкові кровотечі. Ми можемо іноді блювота кров'ю або передати стілець дуже темними. Хронічний гастрит іноді супроводжується печінням або болем шлунка, але може рости довго, не один ознака, що невелика втрата апетиту. Іноді крихітні крововиливи, але стійкий і постійний, в результаті залізодефіцитної анемії. В цьому випадку людина має блідий колір обличчя, може відчувати себе слабким і іноді відчувають труднощі з диханням. В іншому випадку, симптоми часто схожі на ті, гострого гастриту.

Лікування гострого гастриту залежить від причини. При появі симптомів, лікар може рекомендувати дієту тимчасового рідина швидко замінити нормальну дієту з трьох збалансованих прийомів їжі в день. Деякі ліки, такі як антациди іноді необхідно полегшити симптоми. Слід також уникати вживання алкоголю і тютюну, а також припинити прийом аспірину або протизапальні препарати до зникнення симптомів. В цілому, найбільш гострий гастрит зникають в процесі лікування. Хронічний гастрит, в той час, обробляються з допомогою ліків, які або зменшити або нейтралізувати шлункові кислоти, це сприяє загоєнню виразок. Ми також використовуємо антибіотики, якщо інфекція діагностується VHelicobacter пілорі. Як і у випадку гострого гастриту, краще не палити і не пити алкоголь, а також припинити ліки, які викликають печію. В деяких випадках хронічного гастриту, ми призначаємо вітамін В12 і заліза.

Соседние файлы в предмете Английский язык